Απάντηση: TEΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2010
Δυστυχως τιποτα δεν ειναι ροδινα αλλα απο την αλλη οταν ενας λαος το μονο που σκεφτεται ειναι να πιασει αυτην την ονειρεμενη δουλεια στο δημοσιο πως να προδευσει.
Τα πραγματα εχουνε αλλαξει σε μια δουλεια δεν ειναι πια ουτε το 50 ουτε το 60 ουτε το 80, δεν θα εισαι συνεχεια εκει, θα αλλαξεις 5-6 δουλειες και παραπανω στην ζωη σου η εταιριες σε κρισεις για να αντεξουνε θα πρεπει να κανουνε περικοπες σε δυναμικο και να εισαι καλος στην δουλεια σου. Η θα εισαι στασιμος μια ζωη και μενεις σε μια δουλεια επειδη πιστευεις δεν θα βρεις καλυτερο και δεν θα ανεβαινεις. Αμα δεν εχει την νοοτροπια να κυνηγαει εδω στην ελλαδα οπως κανουνε στο εξωτερικο τι να κανεις.
Εδω αμα πεις σε ενα παιδι που σπουδαζει η μολις εχει τελειωσει σπουδες να παει να κανει το λεγομενο internship με λιγα η σχεδον καθολου λεφτα να παρει εμπειρεια με πολλη λιγο κοστος ( που δεν το σκεφτονται απο αυτο το σκεπτικο οτι ετσι μπορουνε να πανε οπουδηποτε αλλου με την εμπειρεια που αποκτησανε η στην εταιρια που κανανε το internship) θα σου πει σιγα μην το κανω αυτο ετσι ξεκιναει αυτη η νοοτροπια σε αυτον τον τοπο.
Από προσωπική πείρα και εμπειρία και έχοντας ήδη αλλάξει μερικές δουλειές (μέχρι και αντικείμενο εργασίας) στα 37 μου πιστεύω ότι το θέμα δημόσιο έχει αλλάξει αρκετά.
Άσχετα αν προς το παρόν εργάζομαι σε ΔΕΚΟ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
Εδω αμα πεις σε ενα παιδι που σπουδαζει η μολις εχει τελειωσει σπουδες να παει να κανει το λεγομενο internship με λιγα η σχεδον καθολου λεφτα να παρει εμπειρεια με πολλη λιγο κοστος ( που δεν το σκεφτονται απο αυτο το σκεπτικο οτι ετσι μπορουνε να πανε οπουδηποτε αλλου με την εμπειρεια που αποκτησανε η στην εταιρια που κανανε το internship) θα σου πει σιγα μην το κανω αυτο ετσι ξεκιναει αυτη η νοοτροπια σε αυτον τον τοπο.
Ναι γιατι η γενια που εφερε την χωρα αυτη σε τετοια κατασταση ειναι η γενια των γονιων του που του φυτεψαν την νοοτροπια του δημοσιου.Για να τα λεμε ολα..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Ναι γιατι η γενια που εφερε την χωρα αυτη σε τετοια κατασταση ειναι η γενια των γονιων του που του φυτεψαν την νοοτροπια του δημοσιου.Για να τα λεμε ολα..
Σωστος, ολοι επιθυμουμε το Δημοσιο, ολοι θελουμε να βολευτουμε και να εχουμε την σιγουρια του δημοσιου, δυστυχως ετσι ειναι...
Ναι αλλά τώρα ήρθε ο Γιωργάκης (Ομάμα που τον λέει και ο Τράγκας) και θα τα αλλάξει όλα!
Τέρμα πια!
Ξεχάστε αυτά που ξέρατε! Ξεχάστε και αυτά που θα μάθετε! Τα πάντα όλα λέμε!
Παιδία εγώ είμαι 5ος του 2003 και 2446 πόσα δίνω?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Σωστος, ολοι επιθυμουμε το Δημοσιο, ολοι θελουμε να βολευτουμε και να εχουμε την σιγουρια του δημοσιου, δυστυχως ετσι ειναι...
Ναι και ξέρεις γιατί?Εμένα πχ ο γαμπρός μου που είναι δ.υ.δουλεύει πολύ λειγότερο από εμένα,ξεκαθαρίζει πολύ περισσότερα από εμένα,βλέπει τα παιδιά του περισσότερο από εμένα και ρισκάρει πολύ λιγότερο από εμένα.Γιατί λοιπόν να μη τον ''ζηλεύω''?
ΥΓ
Και κοιμάται και πιο ήσυχος από εμ'ενα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
http://www.istories.gr/elliniki-oiko...rsi-telos.html
Αρκετά αλμυρά...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
680 Μπαμπη!! Ειναι πολλα τα λεφτα...
Εντάξει ας είναι μόνο αυτά από 580 680 καλά είναι.