Εγώ με 1,2 ξέρω να πω τα εξής:
Έχεις χρόνο και ανοιχτό δρόμο καλή μουσική ή παρέα? Τότε θα δεις και 6, κάτι! Είσαι κάθε μέρα σε εθνική οδό που την βαριέσαι και πας ψιλοσταθερά 130-140, θα δεις 7,κάτι!
Είσαι πάλι μέσα στην πόλη συνέχεια, 1η -2α? 8 και βάλε!
Αν πάλι το ξεσκίσεις, (προσφέρεται το άτιμο, παρά τα κιλά και τα λίγα κυβικά)...τότε όπου δει πρατήριο...στρίβει μόνο του!
Αν αναλογιστείτε ότι κάνω κάθε, μα κάθε μέρα, 200 χλμ μ.ο θα καταλάβετε ότι κάπου εκεί είναι οι τιμές (για 1,2 μιλάω καλοσυντηρημένο μηχανικά).
Από εκεί και πέρα ο τρόπος οδήγησης του καθενός είναι διαφορετικός, δεν μπορείς όμως να ισχυριστείς ότι το stilo είναι πρώτυπο οικονομικού αυτοκινήτου, όφείλεις να παραδεχτείς όμως ότι είναι πολύ τίμιο σε αυτό που σου προσφέρει και με το παραπάνω! Δεν συγκρίνεται η αίσθηση που έχεις στον δρόμο πιστεύω, ακόμα και σήμερα, με πολλά της κατηγοορίας του!
Γιαυτό το γουστάρουμε!!!
Εγώ με το 1,2 βέβαια έχω ένα θέμα (έχω φτάσει 190.000 χλμ (Το πήρα Ιούλιο του 2008 μετ με 92000 ή 96000 δεν θυμάμαι) και με τους ρυθμούς που πηγαίνω θα 300αρίσω του χρόνου!
Αν τα παίξει το μοτεράκι (που δεν νομίζω, γιατί είναι σκύλος Ιταλός, πλακωμένος) θα βάλω 1600 ή 1800 με υγραέριο!
Αυτά τα ολίγα!
Με εκτίμηση
Ο Βασικός Μέτοχος Πρατηριούχων Ηπείρου...και όχι μόνο!!!
:D