Οχι καλα κανεις Κυριακο!!!!
Ολοι ειναι ευπροσδεκτοι!!!!!
King στειλε μου το κινητο σου και το κινητο του φιλου σου με ΠΜ ωστε να σε βαλω στην SmS list και να ενημερωνεστε για τα παντα!!!!!:):):)
Printable View
Οχι καλα κανεις Κυριακο!!!!
Ολοι ειναι ευπροσδεκτοι!!!!!
King στειλε μου το κινητο σου και το κινητο του φιλου σου με ΠΜ ωστε να σε βαλω στην SmS list και να ενημερωνεστε για τα παντα!!!!!:):):)
πηρα κερι και σαμπουαν για να το πληνω απο τωρα να το εχω ετοιμο για την φωτογραφιση. δεν πιστευω ο ιπποδρομος να εχει χωματοδρομο?
παιδες συμπερηλαβετε και μενα μεσα στην παρεα μιας και εχω πολυ καιρο να το βγαλω στην εθνικη.(στροφες Αλεξακη κτλ.)
ΔΕν εχει καθολου χωμα!!!!
Ασφαλτο ειναι!!!!
Σε περιμενουμε!!!!:):)
pedia hi!an mathete pou akribos tha ginei isos katebo kai ego apo arta .1,4 novitec look!euxaristo!!!!
alexspeed στην πρώτη σελίδα αναφέρει που θα γίνει η φωτογράφιση!
1. face
2. Sound&Stilo
3.Thanasis134
4.ThoDoriS
5.Soul_Giannis
6.TABO
7.Vassilistilo
8.NGTECH
9. mike
10.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11.BILL-XAIDAIRI
12.NIKOΣ(υπαλληλος ΣΙΔΗΚΑ,εχει ξαναερθει)
13.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1
14.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2
15. Stilatos
16. Stilo 7
17. John Stil
18. McSergio (??)
19. vangelis-1.6
20. DeepLevel
21. Mixalis
22. Nikos
23.IONIO-ZANTE
24.VERONE
25.king
26.Φίλος king
27.alexspeed(?)
ΥΠ : alexspeed οταν πλησιάζει η ημερομηνία ενημερωσέ μας για να ξέρουμε!
sorry!alla to kapou athina den mou lei kati!kai an katalaba kalaeinai etouti tin kiriaki!
alexspeed......
Παράθεση:
ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ
με ενημέρωσαν απο το faster για αλλαγή ημερομηνίας..
η νέα ημερομηνία λοιπόν είναι Κυριακή 8 ΜΑΙΟΥ και ώρα 12:30 το μεσημέρι στο parking πίσω απο τον παλιό ιππόδρομο..
Λάθος δικό μου alexspeed,αντι να γράψω στην τρίτη σελίδα έγραψα στην πρώτη!
Βλέπεις να μπορείς την καινούργια ημερομηνία?
Καλημέρα σας. Πέρασαν μέρες που είχα δουλειά και έχασα επεισόδια. Κι ετοιμαζόμουν να κατέβω αυτήν την Κυριακή!!! Καλά που μίλησα με Γιάννη!
Εγώ εξακολουθώ να είμαι μέσα για την φωτογράφιση. Αν είναι και 12:30 ακόμη καλύτερα. Θα κατεύω αυθημερόν μάλλον. Από Θεσ/νίκη τις βλέπω λίγο χλωμές τις συμμετοχές... :( Βγήκε κι εκτός και ο Γιάννης... Θα είχαμε να δείξουμε κι ένα NAV+... :( Μόρφω αν θα κατέβεις, θα έρθεις με το δικό σου, ή απλά για συμμετοχή?
Πέτρο, το έπιασα το υπονοούμενο πιο πάνω... Ευκαιρία είναι να τους δω από κοντά και να κανονίσουμε καμιά φωτογράφιση. Με ξεαγχώσατε και από το χρονοδιάγραμμά μου... Θα σας έρθω με Nexus οργανάκια, με ρυθμίσεις σε φωτισμούς, peak values και data logging, καθώς και με 4πίστονα Brembo, 320mm... :D