Απάντηση: Focus RS 500 - 350ps τόσο δυνατό μα τόσο άσχημο..
τότε (2002-2003) όντως δεν υπήρχε επιλογή. Και αυτός είναι κατά τη γνώμη μου και ένας λόγος που το stilo δεν είχε ξεκινήσει καλά στις πωλήσεις αφου έλειπε ο 14αρης. Αλλά τώρα αν κάποιος θέλει μεταχειρισμένο stilo νομίζω πως το 14αρι είναι η καλύτερη επιλογή αφού γενικά δεν ακούστηκαν προβλήματα εκτός φυσικά από το τρισκατάρατο του Νίκου. Ασε που τα 95 άλογα είναι μια χαρά. Δεν πάει βέβαια τόσο καλά όσο μερικά 1,2άρια... :D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
τότε (2002-2003) όντως δεν υπήρχε επιλογή. Και αυτός είναι κατά τη γνώμη μου και ένας λόγος που το stilo δεν είχε ξεκινήσει καλά στις πωλήσεις αφου έλειπε ο 14αρης. Αλλά τώρα αν κάποιος θέλει μεταχειρισμένο stilo νομίζω πως το 14αρι είναι η καλύτερη επιλογή αφού γενικά δεν ακούστηκαν προβλήματα εκτός φυσικά από το τρισκατάρατο του Νίκου. Ασε που τα 95 άλογα είναι μια χαρά. Δεν πάει βέβαια τόσο καλά όσο μερικά 1,2άρια... :D
Ακόμα νομίζετε ότι του Νίκου ήταν πρώτο χέρι;
Δεν ξέρατε ποιος το είχε πιο πριν;
http://3.bp.blogspot.com/_EN97t8iqlJ...itsotakis5.jpg
Όσο για τα 1200άρια δεν το συζητάμε... αυτά είναι εκτός συναγωνισμού ρε...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
απλα νομιζω οτι οι περισοτεροι ειναι σηδεροφαγοι και αντιμετοπηζουνε προβληματα χωρις να θελω να θυξω καποιον.
.
Eγω δεν ανηκω σε αυτους παντελη, το προσεχω σαν τα ματια μου, ουτε το ζοριζω ποτε, ουτε τιποτα!απλα το 1.6 βγαζει ζημιες και πρεπει να τις φτιαξεις αν θες να το εχεις και μετα απο καποια χιλιομετρα, εμενα μετα τα 120.000 ξεκωλι@στηκε και σταματησε να με πηδαει στα 124.000 αφου εσκασα 2.500 ευρουλακια εκεινο το διαστημα, και γνωριζω και ενα παιδι ακομα που του εβγαλε σχεδον τις ιδιες ζημιες στα 110.000 χλμ, με 1.6 και αυτος.
Τυχαιο?την ξερετε την απαντηση!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ακόμα νομίζετε ότι του Νίκου ήταν πρώτο χέρι;
Δεν ξέρατε ποιος το είχε πιο πριν;
Όσο για τα 1200άρια δεν το συζητάμε... αυτά είναι εκτός συναγωνισμού ρε...
Το ξερω οτι ζηλευεις τον θειο μου ρε Μιχαλη αλλα ενταξει μη το κανουμε θεμα :P
Σοβαρα παντως παιζει κ να το εκανε τεστ ντραιβ πριν μου το παραδωσουν δεν εξηγειται αλλιως.
γιατι τα 1.2 ειναι καλυτερα απτα 1.4???
και εγω 1.4 εχω και δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα..... (δοξα το θεο να μην το ματιασω....φτου φτου...)
κριμα να μην ξερεις τι εχει παιχτει με το αμαξι του νικου.....μαλακια να εισαι καινουργιος στο κλαμπ... :(
Angelinho αμα ψάξεις, θα βρεις τις ζημιές... αλλά για να σε γλιτωσω απο την ταλαιπωρία, έπαθε τα πάντα:
Εγκέφαλοι, σασμάν, ψαλίδια, κρεμαργιέρες, ηλεκτρικά, σκασίματα αερόσακων στα καλά καθούμενα... τα πάντα όλα...
Όσο για τα 1200, αν πάλι ψάξεις στο forum θα δεις ότι τα 1200 και πιάνουν τα 200 άνετα, και ζημιές δεν βγάζουν, και καίνε κάπου στα 3 λίτρα/100ΚΜ, και ασφάλιστα με 100 ευρώ βρίσκουν και τέλη κυκλοφορίας για παπάκια έχουν.... άσε... άπιαστα... :slap:
Πάντως από ζημιές το δικό μου 1600άρι έχει βγάλει:
Πεταλούδα
Καλωδίωση πεταλούδας (παίζει να έφταιγε αυτό μόνο)
Αισθητήρας πίεσης λαδιού
MAP
2 Πολλαπλασιαστές
OCS αισθητήρα
Ηλιοροφή
Βραχυκύκλωμα μπαταρίας (μετά από 3 μήνες ακινησίας στον λαμαρινά - χρυσές εποχές)
Ορισμένα από αυτά με σκίσανε οικονομικά... άλλα είναι αναλώσιμα. Πάντως μέχρι τώρα που το έχω για 3,5 χρόνια δεν με έχει ξενερώσει... Το αντίθετο. Αλλά Παντελή εγώ καφέ δεν του δίνω να πιεί... Έχει αυπνίες. Redbull πίνει.... lol
...για να μιλήσει και ένας προνομιούχος με 1200 τστστστστστσ!
λοιπόν 229000 km. βασική συντήρηση λάδια φίλτρα κλπ μόνος μου..(δύσκολο το χρήμα αλλά και ο χρόνος!)
Το κλασσικό ρελλιεδάκι χεχεχε (ελάχιστο κόστος!)
Αλλαγή δεξιού απσβεστήρα (65 ευρώπουλα)
Γρύλλος πόρτας συνοδηγού (κόπηκε η ντίζα)
2 λάμπες (μεσαία) + 1 ψειρα (δεν την έχω αλλάξει ακόμα.
Το κλασικό ΑIR BA F.... ΕΤΣΕΤΕΡΑ ΕΤΣΕΤΕΡΑ (έβαλα κλέμες δεν είδα διαφορά, δεν έκανα τίποτα και παίρνω βόλτα την πεθερά συνοδηγό περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία Ζντουπ!
Αλλαγή αμορτισέρ κάπου στις 190.000
Αντικατάσταση ένα μικρό σωληνάκι (διαρροή νερού ελάχιστη) 35 ευρώ.
Αλλαγή δίσκου πλατώ και διχαλο (μαμήθηκε), ο δίσκος είχε λίγο ψωμί ακόμα, ήταν μαμίσιος! συνολικό κόστος 274 ευρώ (valeo γκιλντιρίμ).
Μένει να αλλάξω και τα σινεμπλόκ του πίσω άξονα, σκούζει το αριστερό αλλά σκούζει και η τσέπη μου ...οπότε αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας!
Να σημειώσω εδώ οτι το πήρα μεταχειρισμένο με 90.000 km και είναι 2001, από μια γυναίκα! Να μην σχολιαστεί παρακαλώ!
Φουτάνα το θεματάκι πάλι Μιχαλάκη! Ω Ναι!
:)