Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
για μενα ουσιαστικο θεμα δεν εχω αλλα νομιζω οτι το 14-15-16/1 ειναι το ιδανικο .
αρκει να εχει φα'ι'.
Παιδιά και εγώ Ιανουάριο προτιμώ... Αρκεί να προλάβουμε!!!
Να κάνουμε μια νέα ψηφοφορία με τις ημέρες τις συγκεκριμένες και να ψηφίσουμε μόνο όσοι έχουμε δηλωσει συμμετοχή;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Να κάνουμε μια νέα ψηφοφορία με τις ημέρες τις συγκεκριμένες και να ψηφίσουμε μόνο όσοι έχουμε δηλωσει συμμετοχή;
Ο,τι θέλτε!
Τι θέλτε;
Γκαζόζα θέλτε;;;
Εγω παιδια για να μπορεσω να ερθω απο την Παρασκευη θα παρω αδεια μιας μερας λογω του καραβιου. Τα μονο κακο ειναι οτι για εμας τους τραπεζικους ο Γεναρης ειναι λιγο δυσκολος για αδειες. Γι' αυτο προτειμω απο αρχες Φεβρουαριου.
Οπως και να εχει εγω θα ειμαι εκει οποια ημερομηνια και να γινει.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Παιδια εσκασε προβλημα σε εμενα τον Θοδωρη και τον αδελφο μου που θα ερχοταν μαζι μας!Στις 23 του μηνα εχω ενα συνεδριο και δεν μπορω για εκεινο το τριημερο!Εαν και εφοσον μπορουμε να το αλλαξουμε να το κανουμε εαν γινεται 14-15-16/01/2011 η 04-05-06/02/2011!
Εαν δεν γινεται τοτε δεν θα μπορεσουμε να ερθουμε!
Δεν το κανουμε το Πασχα να μπορουνε ολοι?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
για μενα ουσιαστικο θεμα δεν εχω αλλα νομιζω οτι το 14-15-16/1 ειναι το ιδανικο .
αρκει να εχει φα'ι'.
Παντελή , αν πάς με το Abarth σου , στο δρόμο θα βρείς " πολύ φαί " , μην ανησυχείς καθόλου!!
Καλά να περάσετε όλοι σας σας εύχομαι , και ζηλεύω πολύ !!!
Jason
Όντως το Πάσχα είναι καλύτερα!
εγω ξερω οτι πητα ολοι κοβουνε το πολυ μεχρι τελος Ιανουαριου
καθε φορα ειμαστε οι τελευταιοι που τρωμε τη πητα.
μα καλα ολος ο κοσμος τα σεμιναρια τα κανει μεσα στη εβδομαδα εσεις γιατι τα κανετε Σαβατοκυριακο ?
τι να πω παρτε και τους αλλους απο το σεμιναριο και ελατε ολοι μαζι να τα κανουμε ολα μαζι κοπη πητας φα'ι' και σεμιναριο.
να μια ιδεα ισως η καλητερη.