Απάντηση: 8η Πανελλήνια Συνάντηση - Η συνήθεια που έγινε θεσμός.
Ρε Παντελή επειδή η μπέμπα αρχίζει και βάζει το δάχτυλο στο στόμα και πρέπει να της βάλω την πιπίλα θα πω ένα πράγμα.
Υπάρχει και δωμάτιο με 85€.
Τα έχουμε δοκιμάσει όλα και από τα σχεδόν τζάμπα έχουμε φάει παλούκι όλες τις φορές.
Τα υπόλοιπα από τηλέφωνο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
εγω το λεω γιατι νομιζω οτι αυτος μας ποιανει το **** με τοσα που ζηταει.
Φιλε Παντελη, για τις παροχες που εχει το ξενοδοχειο νομιζω οτι τα 85 δεν ειναι πολλα.
Το θεμα ειναι οτι βασει της γενικης οικονομικης δυσκολιας που υπαρχει, θελουμε τετοιες παροχες?
Υπαρχουν μελη που με μια καλυτερη τιμη θα μας τιμουσαν με την παρουσια τους?
Το λεω αυτο γιατι δεν ειναι ευκολο για καποιον να πει οτι δεν εχω λεφτα και καντε εναν ερανο για μενα (οπως λεει ο φιλος Γιαννης).
Καποιοι το βλεπουν σαν μια εκδρομη για παχυλα πορτοφολια, μηπως πρεπει να σκεφτουμε και αυτους, αν υπαρχουν? Αλλα απο οτι βλεπω δεν ειπε κανεις τιποτα για την τιμη εκτος απο μενα και σενα...
Εσυ Richard θα έρθεις ούτως η άλλος!Ο Παντελης επίσης το ίδιο!Εμεις που πάμε κάθε χρόνο στην εκδρομή εκει θα είμαστε όπως πάντα!
Ρε Παντελή αντί να χαίρεσαι που σου βρήκα ξενοδοχείο στα κατσαβραχα με υπόγειο πάρκινγκ φυλασομενο απο έναν σκύλο Αγίου βερνανδου και βρύση με λάστιχα για να πλυνεις το εργαλείο 5 φορές την μέρα και εάν κανείς κέφι το ρίχνουμε και στην θερμενομενη κάθεσαι και στεναχωριεσαι;
υπαρχουν και παρα μα παρα πολλες προσφορες απο διαφορα σαιτ,π.χ golden deals και αλλα τετοια σαιτ που εχουν τρομερα ξενοδοχεια με παρα πολυ καλες τιμες
kala ενταξιιιιιιιιιι
με πισατε αιμενααιγο ισος μπωραισο να ερθο ταιλικα .
εγω ειπα οτι ειπα για το γενικο συνολο γιατι οντως ειναι καπως αρκετα τα λεφτα επιδη βαρανε μυγα και μοληε εμφανιστει πελατις θελουνε να βγαλουνε τα σπασμενα.
καλα ενταξι θα ερθω μονο μιν μου τα φατε ολα ως συνηθως φαταουλεςςςςςςςς.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Έχω ήδη παραγγείλει το μαγιώ του Borat. Μόνο αυτό σου λέω. Τέλος.
Μιχαλη απο εδω το παραγγειλες? θελω και εγω ενα... http://www.gadget-shop.gr/products/view/1646
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
εσυ εισαι XXXXXXL σε σχεδον ολα .
.
Παντελη, αν ειναι να τα εχει ολα ΧΧΧΧΧΧΧL ο Γιαννης, μηπως πρεπει να το ξανασκεφτουμε για την πισινα? Εγω παντως δεν θα μπω εκτος αν βρω κανα τσιγκινο μαγιουδακι... Εσεις παρτε μαγιο borat αλλα μετα μην λετε οτι ποναει ο πωπουλης σας! :-)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
υπαρχουν και παρα μα παρα πολλες προσφορες απο διαφορα σαιτ,π.χ golden deals και αλλα τετοια σαιτ που εχουν τρομερα ξενοδοχεια με παρα πολυ καλες τιμες
Εγω εκλεισα εδω https://www.groupon.gr/deals/groupon...dedeal/1632771
μετεωρα 2 διανυκτερευσεις με πρωινο 49,00€ τελικη τιμη το δικλινο, δηλαδη 25,00€ την βραδια.....
μα καλα παιζουνε τετοιες προσφορες τη σημερον ημερα?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
μα καλα παιζουνε τετοιες προσφορες τη σημερον ημερα?
ναι παντελη παιζουν απο τα διαφορα σαιτ προσφορων
βρισκεις ποιοα ειναι,κανεις μια εγγραφη και καθε πρωι σου στελνουν με email ολες τις προσφορες που εχουν