Δεν έχει παγώσει κάτι.... θα προχωρήσουμε κανονικά....
Μάλλον σε λάθος μέρος/club είσαι ρε Παντελή..... το ekdromiclub.gr (αν υπάρχει) θα ταίριαζε καλύτερα....
Printable View
Προς το παρον αυτο που μας καιει ειναι η πληρωμη η αλλη βοηθεια ειναι οτιδηοτε νομιζει μπορει καποιος να συνεισφερει πες το web development, πες το moderator, πες το χορηγούς, πες το οργανωση συναντησεων ανα περιοχη η εκδρομων και αλλα πολλα στην φαντασια σας οτι σας βγει. Προς το παρον ακομα περιμενουμε να ανατεθουνε οι αρμοδιοτητες για να μπορεσουμε να αρχισουμε αλλαγες για να γινει και η πληρωμη η μεγαλη.
εγω ξερω που ειμαι φιλε εσυ να μας πεις που εισαι 'η καλητερα που νομιζεις οτι εσαι ?
το Facebook ειναι ακομη δωρεαν ποιος ο λογος να πληρωνεται καποιο σερβερ ?
διλαδι να εχουμε το club που απλα να πληρωνουνε καποιοι μονο και μονο για να λεμε οτι το εχουμε και να μην παιζει καμια εκδηλωση-εκδρομη .
να βγαζουνε τα ματια τους καποιοι να ελενχουνε τα ανεξελεκτα ,
να μην υπαρχει καμια εμφανηση μας εστω για να μην μας ξεχναει ο κοσμος
πολυ δουλεια και ιστορια τελικα για το τιποτα μονο και μονο για να μην αισθανονται μονοι τους καποιοι .
οσο για εκδρομες φιλε μου θοδορακο δεν μου λειπουνε να εισαι συγουρος ετσι προσκαλω οποιων θελει φετος και ως Stiloclub να κανουμε εμφανηση εκει που θα παω .
το μενου γα φετος εχει Raly Ακροπολη αρχηκα αν καποιος θελει μετα την επισκεψη στην ετησια συκγεντρωση tuning στην Αυστρια -λιμνη Μποντενσι - καθως επισης και στον αγωνα F1 στο Μονακο στης 26 Μαιου .
καποιος οποιος δεν προλαβαινει να κανει σχεδια επιδη θα ξαναπαω στη Ουγκαρια για την F1 στα τελη Ιουλιου μπορουμε να κανουμε και εκει μια επισημη εμφανηση ως Stiloclub
το μενου δεν τελιωνει εκει και παλι οποιος θελει μπορουμε να κανουμε μια συνατηση στην εκθεση Αthens tuning show και μετα απο ενα ομοφρο μενου δε λειπει το επιδορποιο
μια συνατηση στην Ζακυνθο και ενα περασμα απο την πιστα που μας εχει πει ο Ιονιο και καλο ειναι οσοι μπορουνε να εμφανιστουμε και εκει .
η ατιμη η κρηση ομως μπορει να μην βοηθησει καποιους οποτε μιας και δε ξοδευτικαν φετος θα ξοδευτουνε του χρονου καθως καλο θα ηταν να γινει η εκδρομη του club στο Βολο
.
καπως ετσι θεωρω ενα δραστηριο club νεαρε θοδορη που δεν ειναι μονο 4 ατομα αλλα ειναι ολοι για ολους .
δε κανουμε τιποτα και ομως καποιοι κουραζονται
ειμαστε πολλοι αλλα ποτε ολοι μαζι
για αυτο και εγω λεω να μαζευτουνε τα λεφτα και μετα βλεπουμε .
οσο για το φιλο το μεσο club διοργανωθηκαν καποτε Dyno day και εκδρομες ομως οπως φαινεται αυτα ειναι πλεων παλιες ιστοριες .
παλιι καλα που το club εχει χαρακτηρα e-per.
αληθεια το πανο μας ως stilo club.gr το εχεται?
ποιος το εχει?
παντελη για dynoday απο την στιγμη που τα περιοδικα δεν υποστιριζουνε τα κλαμπ πια τι να κανουμε, και πες οτι βρισκω εγω δυναμομετρο που ηδη εχω και κοννε σε ενα απο τα καλυτερα της αθηνας, ποιος θα μου εγγυηθει οτι θα ερθει? εδω με χιλια ζορια πετιχαμε τα ελαχιστα αμαξια που ηθελε το power tuning στης καλες μας εποχες. Τωρα που εχει πεσει το κλαμπ θα μου ερθετε 20-30 αμαξια η να γινω ρεζιλι και να χαλασει το ονομα μου που δεν θα ερθουνε? Αμα μπορω να εγγυηθω αυτο οτι θα γινει στο κανονιζω και μεσα στην βδομαδα. Για της εκδρομες παντελη πολλοι τα εχουνε πολλη στενα τα πραγματα σχεδον σε ενα χερι θα μπορεσουνε να πανε σε καμια F1 η Ακροπολις η Nurburgring η Ιταλια. Εγω δεν ντρεπομε να το πω απλα δεν εχω τα λεφτα για κατι τετοιο, εδω ισα που ξερω αμα θα εχω για διακοπες το καλοκαιρι. Παρε θεση μπροστα και κανονισε το και οποιος μπορει.
Οσο για το athens tuning show δεν ξερω αμα εχεις παει τα τελευταια χρονια αλλα οσο παει και χειροτερευει, η τελευταια παρουσια μας εγινε με ζημια σε αυτοκινητα που επεσε η εξωτερικη τεντα σε αλλα κλαμπ που η διοργανωση δεν πληρωνε μετα τους παθοντες. οταν βλεπεις τετοια συμπεριφορα απλα δεν πας ποτε. Καπια εποχη μας παιρνανε οι εκθεσεις χωρις πληρωμη μονο το ρευμα μετα αρχισανε να παιρνουνε αερα και να μας λενε μια βδομαδα πριν οτι ΙΣΩΣ μας τα δωσουνε δωρεαν και να μας δουλευουνε ακομα και μια μερα πριν της εκθεσης και μετα να ζητανε λεφτα απο τα κλαμπ που ουσιαστικα μονο αυτοι φερνανε τον κοσμο και αποτελουσανε μην σου πω παραπανω απο 50% της εκθεσης.
Ολα τα κλαμπ εχουνε πεσει δεν ειναι οπως παλια. Δεν λεω οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω, αλλα δυσκολες εποχες και δυσκολοι καιροι για ελευθερο χρονο και λεφτα μιας και πολλοι μεγαλωνουνε και εχουνε οικογενειες τωρα. Εσυ ισως να εχεις περισσοτερο χρονο και μαγκια σου αμα το εχεις καταφερει. Δυστυχως πολλοι ερχονται σπιτια του βραδυ και εκει δεν βαζεις το κλαμπ αλλα τις προτεραιοτητες σου θες δεν θες.
Anyways το facebook απλα ειναι ασεβεια προς τις προσπαθειες οχι μονο το δικο μου αλλα και ολονον διοτι εχουμε κανει ενα κεντρο πληροφοριων του στιλο και της αυτοκινησης που πολλη απλα ζηλεουνε ακομα και ξενα site. Ετσι προς τιμην σε αυτην την σελιδα εγω δεν προκεται να μπω ποτε στο facebook group αν γινει αυτο. Ουτως αλλιως εμενα απο την αρχη μου ξυνιζε αυτο το πραγμα δεν υπυρχε λογος να ανακατευουμε της πληροφοριες μας. Ας βρουμε βρουμε πρωτα τα λεφτα να υποστηριξουμε την καρδια του κλαμπ που ειναι το φορουμ και οτι περισευει μπορουμε να κανουμε και αλλα.
Πάντως είναι ευκαιρία το StiloClub να ξανα ζωντανέψει και να αρχίσουμε να έχουμε κάποιες δραστηριότητες που θα πηγάζουν απο την οργάνωση και την συνεννόηση...
Θέλουμε ενωμένο stiloclub!!!
παντός παιδιά το θέμα είναι να ξεπεράσουμε την δυσκολία αυτή και ελπίζω να αρχίσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε από εκδηλώσεις η εποχές είναι δύσκολες και έρχονται δυσκολότερες. είμαι από τα νεότερα μελή εδώ μέσα δεν σας γνωρίζω καλά αλλά θα ήθελα ειλικρινά να γνωρίσω όλους όσους αγαπάνε αυτό το αμάξι όπως εγώ και να μοιραστούμε εντυπώσεις εμπειρίες και απόψεις!!!!
Παντελακο μην συγκρίνεις το Facebook με το forum. Άλλη δουλειά κάνει το ένα, άλλη το άλλο.
Με την καμία δεν μπορείς να πείς ότι την πληροφορία και το knowledge base του forum μπορείς να το έχεις μέσα στο fb. Όπως δεν μπορείς να συγκρίνεις τον όγκο των επισκέψεων του forum που ουσιαστικά μπαίνουν μέσα 20-30 για να το συντηρούν, ενώ στο fb μπαίνουν 800 για βόλτα.
Το fb είναι ένα ωραίο εργαλείο να διαφημίσεις κάτι που γίνεται μέσα από/στο forum και να τους πείσεις να μπούν ως ενεργά μέλη του forum.
Όσο για τις εκδρομές και την αδράνεια της Πανελλήνιας, στο έχω ξαναπεί ότι το club δεν είναι για 4, 14, 24 ή για 104. Εϊναι για όλους. Απλά πιστεύω ότι έτυχε φέτος να είναι σφιγμένοι όλοι και δεν την πολυθέλανε την εκδρομή.
Άσε που ξαναλέω ότι μπορούμε να την κάνουμε και πιο μετά... Ας μήν κόψουμε βασιλόπιτα ρε παιδί μου, ας κόψουμε χταποδάκι. Σιγά.
Και για να επανέλθω στο θέμα μας, να συγκεντρώσουμε ονόματα μέχρι τέλους της εβδομάδας και να αρχίσουμε το μάζεμα; Τι λέτε;
Μιχαλη εχεις δικιο!Να τελειωνουμε με το οικονομικο για να μπουμε σε μια ταξη κ μετα να οργανωθουμε και να κανονισουμε και εκδρομουλες και τα παντα...
Ναι παιδιά βασικότερο είναι να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε το οικονομικό θέμα, γιατί χωρίς αυτό δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση για οτιδήποτε περεταίρω...
Αφού λυθεί το ζήτημα αυτό, τότε μπορούμε να προτείνουμε πάρα πολλά πράγματα/ιδέες/αλλαγές...
Επίσης το θέμα του facebook δεν πιστεύω πως θα έπρεπε καν να έχει αναφερθεί μιας και δεν τίθεται καμία σύγκριση. Άλλο το forum, άλλο η διαφήμιση όπως είπε ο Μιχάλης. Μήπως ξαφνικά το fb θα αντικαταστήσει τα πάντα (κινητά, επικοινωνία, forum, sites κλπ)? Και πχ εγώ (και άλλοι) που δεν έχω facebook και ούτε πρόκειται να φτιάξω ποτέ για ιδεολογικούς λόγους, θα πρέπει να ψάχνομαι σε ξένα fora?