Αυτό ακριβώς περίμενα να δω... Δυστυχώς... Το να ξεφεύγει ένα σοβαρό και απλό (σχετικά) θέμα σε προσωπική κόντρα. Αν θέλουμε show το πετυχαίνουμε σε δευτερόλεπτα. Μια σοβαρή συζήτηση όμως δεν μπορούμε να την κρατήσουμε, σωστά;
Προβλέπω να συνεχίζεται η διαμάχη μέχρι να κλειδωθεί το thread και λύση να μην έχει βρεθεί τελικά...
Για το θέμα του facebook την είπα τη γνώμη μου... Για μένα απλά πρέπει να υπάρχει σαν διαφήμιση και τίποτα παραπάνω.
Μιχάλη (ioannidis) πολύ καλά τα λες και συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν είναι λίγο χαζό και άβολο να υπάρχει μόνο ένας ενεργός moderator, δηλαδή εσύ; Ο Παντελής είναι admin, γι αυτό δεν τον μετράω σαν mod.
Και προς Θεού δεν εννοώ να αναγκάσουμε κανέναν να μπαίνει στο forum και να εκτελεί χρέη moderator/αστυνόμου, ούτε φυσικά έχω εγώ κανέναν στο μυαλό μου να προτείνω...
Απλώς πχ κι εσύ όπως όλοι, άνθρωπος είσαι και κάτι μπορεί να τύχει και να μην μπαίνεις για κάποιο διάστημα... Ούτε πχ ο Παντελής...
Το forum βέβαια μπορεί να είναι ενεργό (και μάλιστα πολύ) και χωρίς την παρουσία κάποιου admin/mod αλλά όπως και να χει παρουσιάζει μια εικόνα εγκατάλειψης σαν πρώτη όψη.
Φυσικά και κανείς δεν υποτιμά τις προσπάθειες που κάνετε πίσω απ το site, αλλά δεν θα ήταν κακή ιδέα μια μίνι αναφορά στις εργασίες που γίνονται σε ένα ειδικό thread, έτσι για να φαίνεται και να μην υπάρχουν αμφιβολίες από μερικούς.
(Επίσης παραπάνω με ξέχασες, αλλά είμαι καλός σήμερα και το παραβλέπω... :hehe: :bleh: )
Τέλος πάντων το θέμα ξεκίνησε με το ότι δεν μπαίνει πια πολύς κόσμος στο forum, παρόλο που στο facebook υπάρχει αρκετή κινητικότητα. Και εκεί πρέπει να παραμείνει η συζήτηση.
Επίσης δεν γνωρίζω και κατά πόσο είναι εφικτό (και εύκολο) να αλλάξει λίγο και η τόσο συντηρητική όψη του forum, με ένα live chat, κάποια αλλαγή στα χρώματα ή κάτι τέτοιο πχ... Αλλά κι αυτό θα ήταν μια ωραία ιδέα.