Απάντηση: Συνάντηση Σάββατο11/01/14 - kart time!
Βρε σεις θα με τρελανετε! Ειπαμε στο ξεκινημα του θεματος να παμε για καρτ. Μετα λεμε οχι πρωι αλλα ουτε και πολυ βραδυ, αρα καταληξαμε μεσημερι προς απογευμα. Λογικα αυτο σημαινει στο χρονικο διαστημα μεταξυ 2-3 και 6-7 σωστα;
Επισης ειπαμε πως τους περισσοτερους δεν τους πειραζει το μερος, αρα καταληξαμε στην επιλογη της πλειοψηφιας.
Και καταληγουμε απο τα 7 ατομα αρχικα να ειμαστε σιγουρα 4-5 το πολυ; Μηπως να αφηναμε λοιπον το καρτ για αλλη φορα και να το καναμε καφεδακι καπου; Αλλιως τι νοημα εχει αν ειναι να τρεχουμε ολοι πανικοβλητοι και μαλιστα σε απομακρυσμενη περιοχη για λιγα λεπτα στην πιστα;
Δεν ξερω...λεω εγω τωρα!
... Θα καταληξουμε καπου??? ...
χααχχχαχαχαχαχαχ δε κανομησατε ποιο αιωνα θα ειναι αυτο το Σαββατοκυριακο θα πατε η' δε θα πατε?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Βρε σεις θα με τρελανετε! Ειπαμε στο ξεκινημα του θεματος να παμε για καρτ. Μετα λεμε οχι πρωι αλλα ουτε και πολυ βραδυ, αρα καταληξαμε μεσημερι προς απογευμα. Λογικα αυτο σημαινει στο χρονικο διαστημα μεταξυ 2-3 και 6-7 σωστα;
Επισης ειπαμε πως τους περισσοτερους δεν τους πειραζει το μερος, αρα καταληξαμε στην επιλογη της πλειοψηφιας.
Και καταληγουμε απο τα 7 ατομα αρχικα να ειμαστε σιγουρα 4-5 το πολυ; Μηπως να αφηναμε λοιπον το καρτ για αλλη φορα και να το καναμε καφεδακι καπου; Αλλιως τι νοημα εχει αν ειναι να τρεχουμε ολοι πανικοβλητοι και μαλιστα σε απομακρυσμενη περιοχη για λιγα λεπτα στην πιστα;
Δεν ξερω...λεω εγω τωρα!
Το 2-3 ήταν λουκούμι για μένα.
Και η λύση του καφέ άνευ καρτ μου κάνει εμένα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα.
Ότι θέλετε. Απλά Ασπρόπυργο, δεν θα μπω στην πίστα.
Λοιπον αν ειναι να παμε ολοι, τι θα λεγατε να συναντηθω εγω με maximo, ioannidi & stilato κατα τις 15:30 στην εξοδο της Αχαρνων (απο Κηφισο) μπροστα στον Σκλαβενιτη; Μετα κατευθυνομαστε προς λεωφορο Χασιας οπου συναντιομαστε με Gunner & bill stilo για να την ανεβουμε μεχρι Ασπροπυργο κονβοι!
Ο DHMHTRHS θα ειναι ηδη εκει μιας και θα ερθει απο πισω (ελευσινα) και ξεκιναει το πανηγυρι!
Εκτος και αν βολευει τους ioannidi & stilato να μπουν απο λεωφ. Αθηνων και να τους βρουμε εκει (η πανω στη λεωφ. Νατο πχ).
Τι λετε; Για να μν το κουραζουμε τελευταια στιγμη.
Edit:
Μαζι γραψαμε Μιχαλη! Κατα τις 15:30 υποτιθεται θα συναντηθουμε. Εσυ τι ωρα θα πρεπει να επιστρεψεις; Αν πχ ως τις 5 εχουμε κανει τον χαβαλε μας και μπουμε στην πιστα, με το μεγαλο πακετο το πολυ 5μιση τελειωσε...
Για μένα Λ . Αθηνών με βολεύει να βγω εθνική.
Πρέπει στις 5 να είμαι ήδη πίσω.
Ναι απο εκει βγαινεις εσυ εθνικη, αρα σε βολευει αυτο που ειπα παραπανω η θα ηθελες να συνεχισεις λ. Αθηνων (χωρις να βγεις εθνικη) και να σε βρουμε απευθειας στη λεωφ. Νατο;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Ναι απο εκει βγαινεις εσυ εθνικη, αρα σε βολευει αυτο που ειπα παραπανω η θα ηθελες να συνεχισεις λ. Αθηνων (χωρις να βγεις εθνικη) και να σε βρουμε απευθειας στη λεωφ. Νατο;
Όχι μωρέ... Πάμε μαζί.
Που θα συναντηθούμε;
Οπότε λες να πούμε το παραπάνω;
15:30 μπροστά στον Σκλαβενίτη στην έξοδο προς Αχαρνών;
Στείλε μου συντεταγμένες γιατί δεν έχω ιδέα πού είναι. :)