Απάντηση: Σαββατο 15/2/2014 Πρωινη συναντηση!
Άγγελε ακούς σε κράζει χαχαχχα Φατσαρα μου εσύ !!!!!
Καλά ρε Ντίνο... Αλήθεια τώρα.... ΑΥΤΗ ΑΝΕΒΑΣΕΣ;;; δηλαδή έλεος... κάτι κατάλαβα και στην πήρα από τα χέρια εγώ... (ήθελα να την σβήσω αλλά το ξέχασα)....
Ήμασταν 8 μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinosmg
Τεο ειμαστε ολοι, αλλα σε ξεχωριστες φωτο. Μονο που η ακτινοβολια σου "εκαψε"μερικες !!!!!!!!!!!χαχαχαχα
Δεν ήταν η ακτινοβολία μου ρε φίλε! Εσύ φταις που δεν ξέρεις να βγάζεις φωτογραφίες! Άσε τον Άγγελο που ξέρει!! Χαχαχαχαχα!
Ναι Άγγελε ο Ντίνος σου έφταιγε... Η φωτογραφική ότι βλέπει βγάζει!! (Sorry αλλά αν δεν σε πειράξω το ξέρεις, θα σκάσω... :bleh: )
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
ΥΓ 1. Ειμαι που ειμαι κοντος με βαλατε και στη μεση!!!
Το λάθος ήταν που έκατσες δίπλα στον Jim ρε φίλε! Δίπλα του όλοι μοιάζουν κοντοί!! Χαχαχα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Δεν ήταν η ακτινοβολία μου ρε φίλε! Εσύ φταις που δεν ξέρεις να βγάζεις φωτογραφίες! Άσε τον Άγγελο που ξέρει!! Χαχαχαχαχα!
Εσυ φταις που παρολο που ξερες οτι εχει λειτουργια "κοντρα φως",δεν σκεφτηκες να το πεις!!!!!:spell:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Εσυ φταις που παρολο που ξερες οτι εχει λειτουργια "κοντρα φως",δεν σκεφτηκες να το πεις!!!!!:spell:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
Καλά ρε Ντίνο... Αλήθεια τώρα.... ΑΥΤΗ ΑΝΕΒΑΣΕΣ;;; δηλαδή έλεος... κάτι κατάλαβα και στην πήρα από τα χέρια εγώ... (ήθελα να την σβήσω αλλά το ξέχασα)....
Ποια να ανεβαζα ρε Αγγελε?αυτη απο περυσι που χαμε παει διακοπες στην κρητη? Αφου μονο 2 βγαλαμε !!!!!!!:flowers1:
Με την σειρά μου να πω και εγώ πως χάρηκα πάρα πολύ για την γνωριμία με τα παιδιά και ελπίζω σε συχνότερα έκτακτα καφεδάκια!
Ετσι η Αθηνα ανεβαινει εννοειται vogia θα τα λεμε συχνα για καφεδακι!!!
Πωωωω ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!Μπράβο παιδιά , έτσι δυναμικά όλο και περισσότεροι κάθε φορά.