ετσι πρεπει!!μαζευει ατομα γιατι αγαπαμε και τα αμαξια μας αλλα και η καλη παρεα ειναι μαζι με αυτα!
Printable View
ετσι πρεπει!!μαζευει ατομα γιατι αγαπαμε και τα αμαξια μας αλλα και η καλη παρεα ειναι μαζι με αυτα!
το δικο μου το πηρε η κατηφορα μαλλον :)
λιγακι απο τα πλαγια ρε...αλλα δεν εχει αναγκη το δικο σου!χεχε!
Στην επόμενη εννοούσα και εγώ! Περιμένω να βάλετε να έρθω ξανά μετά από 2 χρόνια.. Τώρα 5D θα είναι; 3D θα είναι; Station wagon θα είναι;;; δεν ξέρω... Stilo θα είναι σίγουρα... Ανάλογα πότε θα οργανωθείτε.. Και τι καιρό θα κάνει... Και άλλα πολλά! επίσης για να μην το ξεχάσω.. Ξέρω μάντρα με τρακαρισμένα όπου έχει ανταλλακτικά για όλα τα γούστα σε τιμές κλέψιμο (Πήρα crouze control απο Alpha 146 με 5€ αν αυτό λέει κάτι και έχω βάλει στο μάτι κάτι ζάντες 16'' με λάστιχα και οι τέσσερις 80 ευρώ) όποιος ενδιαφέρεται του στέλνω πμ οδηγίες προς ναυτιλλομένους
Πραγματικά χάρηκα που σας είδα όλους και ευτηχώς δεν μου ξερίζωσε κανένας την καρδιά στην κυριολεξία αλλά μεταφορικά το έκαναν τα αμάξια μας και το club μας που είχα καιρό να δώ τέτοια συνάντηση!!!!
Παντα τέτοια!!!
Teo ξέχασα να σου πω τα χρόνια πολλά για χθες!!!
Γιωργο άλλαξε ζάντες!!!!
Na μαστε παντα καλα,κι εμεις και τα τουτου μας,να ξανακανουμε συχνα τετοιες ωραιες συναντησεις.(αν ηταν καλυτερος ο καιρος,και ειχε μπαταρια το laptop,ισως να ημασταν ακομα εκει)!!!!!
Κορυφαία συνάντηση από ότι βλέπω μόνο ένας Verone έλειπε να τρώει 3 κλήσεις μαζεμένες...:)
Να πούμε βέβαια πως κόπηκε και η πίτα για την Αθήνα και το φλουρί έπεσε κάτω!Αντε και του χρόνου!