Απάντηση: Μια καλοκαιρινη θα κανουμε;
Και εγω χαρηκα που σας ειδα παλιοπαιδα εστω και για λιγο! Φωτο θα σας ανεβασω αυριο!!
Μπράβο παλικάρια!! Πάντα τέτοια! Πολύ χαίρομαι που βλέπω πως αρχίσατε να μαζεύεστε σιγά σιγά στα Βόρεια! Άντε και στα δικά μας!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Μπράβο παλικάρια!! Πάντα τέτοια! Πολύ χαίρομαι που βλέπω πως αρχίσατε να μαζεύεστε σιγά σιγά στα Βόρεια! Άντε και στα δικά μας!!
αντε ανεβείτε να γινουμε πολλες!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
StiloSasisma
αντε ανεβείτε να γινουμε πολλες!!!
Θα ανεβουνε, θα κατεβουμε... Κατι θα γινει!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Θα ανεβουνε, θα κατεβουμε... Κατι θα γινει!
Για να κατεβουμε ξέρεις εεε; μετα τον οκτωμβρη!!!!
Δε συμμετέχω στο θέμα , κάνω όμως μιά "σφήνα" για να δώσω μια συμβουλή στούς .."Νότιους" .
...Μάγκες μου , σας συμβουλεύω αν είναι να "ανεβείτε" να το κάνετε όταν θα παίζει ...ο ΠΑΟΚ με τον Όλυμπιακό...:devil::devil::devil::devil: !!!!!!!!
...σας εγγυώμαι ότι " θα περάσετε τόσο καλά " που θα σας μείνει ...αξέχαστο !!!!..χέχέχέεεεεε:jump1::jump1::jump1:....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Δε συμμετέχω στο θέμα , κάνω όμως μιά "σφήνα" για να δώσω μια συμβουλή στούς .."Νότιους" .
...Μάγκες μου , σας συμβουλεύω αν είναι να "ανεβείτε" να το κάνετε όταν θα παίζει ...ο ΠΑΟΚ με τον Όλυμπιακό...:devil::devil::devil::devil: !!!!!!!!
...σας εγγυώμαι ότι " θα περάσετε τόσο καλά " που θα σας μείνει ...αξέχαστο !!!!..χέχέχέεεεεε:jump1::jump1::jump1:....
Γιατι το λες αυτο ρε καρντασι; Ας ερθουν τα παιδια! Θα κρυψουμε τα αυτοκινητα τους σε κλειστα παρκινγκ και θα παρουμε σβαρνα τις ταβερνες!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Γιατι το λες αυτο ρε καρντασι; Ας ερθουν τα παιδια! Θα κρυψουμε τα αυτοκινητα τους σε κλειστα παρκινγκ και θα παρουμε σβαρνα τις ταβερνες!!!
Το λέω γιατί ως γνωστόν "Νότιος" είμαι και εγώ και παλαιότερα είχα "καλοπεράσει" :w00t:όταν είχα ανέβει για τον αγώνα...
..πάντως βλέπω ότι έχετε λάβει "μέτρα" ..οπότε...:devil:...
Φιλε μου δυστηχως ανθρωποι που δεν εχουν ιχνος μυαλου υπαρχουν παντου και παντα. Ποτε δεν ημουν υπερ των χουλιγκαν και οτι προκειται. Για μενα το σωστο ειναι να εισαι φιλαθλος. Μπορει να υποστηριζω τον παοκ αλλα εχω κατσει και εχω δει παιχνιδια σχεδον ολων των μεγαλων ομαδων!