5 στα 7 στο παρκάρισμα δηλαδή...
...και μετά λένε πως τα χρόνια και τα χιλιόμετρα φθείρουν...!!!
Printable View
5 στα 7 στο παρκάρισμα δηλαδή...
...και μετά λένε πως τα χρόνια και τα χιλιόμετρα φθείρουν...!!!
1ο: τρίτο βράδυ με stilo ένα μα....μένο με χαράζει (ευτυχώς λίγο) στο καπό.
2ο: 6η μέρα παρκαρισμένος σε Αρχ. Μουσείου κανονικά και με το νόμο. Απέναντι κάδος. Ξενύχτης διπλοπαρκάρει στον κάδο οπότε μαζί με το δικό μου κάνουν τα στενά των Θερμοπυλών. Το πρωί φορτηγατζής περνάει από το στενό με όπισθεν και μου γδέρνει πόρτα οδηγού και βουλιάζει το φτερό. Επισκευάστηκαν βέβαια (για καλή μου τύχη είχε έρθει τροχαία).
3ο: Παρκαρω βράδυ Καρόλου Ντυλ μπροστά στον ΟΤΕ. Κολλητά στον τοίχο του ΟΤΕ σκαλωσιά με προστατευτικό δίχτυ, απόλυτα ασφαλές. Πάω Odeon και μετά απο 2 ώρες γυρνάω και μένω κόκαλο. Ειχαν μάζεψει τη σκαλωσιά στις 11:30 το βράδυ και κάτι τους επεσε στο καπώ και ρολαρε μέχρι κατω. Μικρό βαθούλωμα στα ορια φτερού-καπώ και 6-7 μικρες και μεγαλύτερες γρατζουνιες στο καπώ. Τα έχω όλα ενθύμιο.
4ο: Πολλά γδαρσίματα στις γωνίες των προφυλακτήρων από βασιλιάδες του παρκαρίσματος (ευτυχώς το μαύρο στο μπλέ δεν φαίνεται).
5ο: Βαθούλωμα στο πίσω φτερο εκεί που έχει από τη μάνα του βαθούλωμα, από Ibiza που ενώ εγώ έστριβα αριστερά αυτός αποφάσισε να βάλει όπισθεν και να με ψιλοεμβολίσει. (Πικρα να το βλέπεις να έρχετε και να μην μπορείς να κάνεισ τίποτα)
6ο: 4-5 φόλες στο χρώμα από πουλιά που είχαν φάει/πιεί Θειικό Οξύ ;-))
7ο: Διάφορες μικρές γρατζουνιές τις οποίες έχω γραμμένες κανονικά.
φ.
Εγω θα σας κανω ενημερωση μολις το πλυνω,γιατι εχω να το πλυνω 2 μηνες.Κανονικα δεν πρεπει να βρω τιποτα.
Μη βιαστητε να σχολιασετε για το πλυσιμο,δεν το κινω παρα μονο για να παμε στο γιατρο με τη Μαρια. :wink:
Είναι γεγονός ότι τα καλογιαλυσμένα είναι πρόκληση για τα μ@μ@κι@σμέν@ που χαράζουν.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tzagarakis
Πάντως νομίζω ότι τα μπλέ stilo είναι τα πιο βρώμικα stilo που υπάρχουν. Κι εγώ το αφήνω απλυτο, κυρίως γιατί βαριέμαι να το πλύνω, όποτε το πλένω βρέχει και με τη σκόνη χάνονται και τα χτυπήματα.
φ.
που να δείς τα μαύρα που πολλές φορές τα λένε γκρί......
:lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aman17-2
Είχα να το πλύνω απο τον Ιούλιο και το έπλυνα πριν την έκθεση την Auto Exelixis....Αυτά είναι...Ε και απο τότε δεν το έχω πλύνει ξανά...
Τιιιιιιιιιιιι; Εγω παλι γιατι δεν μπορω να βλεπω το αμαξι μου λερωμενο;;;Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
Κανεις δε μπορει,αλλα μαλλον εισαι πολυ μικρος(σε ηλικια)ακομη και εχεις ορεξη
Εγώ το μόνο που έχω να πώ σχετικά με τις ζημιές είναι αυτό....
http://img246.imageshack.us/img246/1028/16qy.th.jpg
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Και για όλα φταίει ένας λεωφοριατζής... :evil: :evil: