Αυτον που λεω εγω παντως αν τον δεις στο δρομο θα τον συμπαθησεις (αν μπορεις κανε αλλιως δηλαδη :P)
Printable View
Αυτον που λεω εγω παντως αν τον δεις στο δρομο θα τον συμπαθησεις (αν μπορεις κανε αλλιως δηλαδη :P)
σιγουρα θα σκοτωσεις κοσμο στο δρομο!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
ρε μη και μετ α τρεχουμε στα διαβατα!!!!!!!!!!!!!!!!
φανταζεστε τον δημητρη να μα λωνει στον δρομο με αλλο stilo επειδη ειναι καγκουρας!!!!!!!!!!!!!!!
αλλα τωρα αφου το πουλαει,δεν τον νοιαζει!!!!:D:D:D:D
τι λετε ρε κουφαλες και μετα απο 10 χρονια να βρω Στιλο να κανει μαλακιες θα το βρισω , πλακα κανετε???
και αμα το πουλαω τι σημαινει ρε κοπανοι ??????
Οτι στα @@ το κλαμπ καφροι εισαστε και το κονε με το περιοδικο θα το κανω ρε και πρωτη μουρη θα ειναι το Στιλο κλαμπ οχι κανενα αλλο ειπαμε το πουλαω αλλα δεν πουλαω φιλαρακια ...
Ρε Γιαννη αντε παρτο εσυ να κανουμε δουλεια ....
Βλεπω καθημερινα στη κατω πλευρα του Πα.Μακ. ενα ασημι Stilo, 3d με δυο δικανες εξατμισεις πισω και μαλιστα πρεπει να καπνιζουν και οι 2.
Μηπως ειναι δικος μας;
Γιατι ρε; Τι εγινε παλι;
σιγουρα καποια Π........η με καταραστικε να τιο εγινε ολα αναποδα
Λοιπόν εχθές ειδα ενα παλικαρι αξιολογο και πιστευω πρεπει να καταγραφει στα πρακτικα, Opel Tigra το παλιο λαμπιονια λες και ειναι χριστουγενιατικο δεντρο και πορτα που ανοιγει προς τα πάνω, οπως οι Ferrari.
Μαλλι λες και ειχε να κουρευτει απο τοτε που αγορασε το αμαξι, εξατμιση ειδικη να κανει θορυβο και γενικότερα φαινοταν οτι ειναι ο καγκουρας Παι μει δασκαλος που γνωριζει την τεχνική των 5 συμείων.
Νομιζω μπλε το car (ως επι το πλειστον). Στο Mediteranean Cosmos, φωναξα και τον κολιτο εξω να το δει και γελουσαμε παρεα.
πλακα μου κανεις ???? ενα μπλε με αεροτομη αλλα μικρο σουμπαρου και νεον μπλε γυρω γυρω ??? αν λεμε τον ιδιο σημειωστε οτι τον φαρμακωσε ενας στιλαρος !!!!!!!! ανοιξαμε απο 3τες και μεχρι αερογεφυρα Ρθσιου ητανε 3 καροτσες πισω μα πολυ Μ.........Σ το παιδι κανγκουρας
Opel Tigra λεμε ρε τι σουμπαρου μου λες!
Μλκ ουτε θυμαμαι πως ηταν, θυμαμαι μονο οτι ανοιγαν οι πορτες προς τα πανω!
Λοιπον τι μου ετυχε εχθες, στο μεγαλο δρομο πριν μπεις στη θεσσαλονικη (απο χαλκιδικη) ηταν ενα βλημα γενους θυληκου (opel tigra cabrio) στην γρηγορη λωριδα και πηγαινε με 100, παρολο που αναβοσβηνα τα φωτα δεν εκανε στην ακρη οποτε προσπερναω νευρικα και καθομαι μπροστα της.
Τζαντιζεται αρχιζει να τρεχει ακολουθαω και παλι το ιδιο, στο φαναρι τις λεω ιρεμα... -Κοπελα μου η γρηγορη λωριδα ξερεις ποια ειναι ?
Και τι μου λεει!!!
-Αντε βρε καραγκιοζη πας σαν τελος και θελεις να κανω στην ακρη.
Το ερωτημα ενα!!!
Αν κατευαινα και της εριχνα μια σφαλιαρα ποιος θα εφταιγε μπορειτε να μου πειτε ? :P :P :P
Δεν βαραμε ποτε γυναικες!!μονο τηλεφωνα ζηταμε!!ειναι νομος του club!!!
μονο αμα μας κερατοσουν!!
αλλαζεις και τον προφυλακτιρα σου και βαζεις καινουργιο,ειδικα αν εχει χτυπηματα και γραντζουνιες!!!
αγγελε ειδαμε τι επαθε και καποιος που κερατωνε!!!:D:D:D
Αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι στην αρχη οταν σταματησα να της μιλησω φοβιθηκε ρε, αλλα μετα μολις της μιλησα χωρις να τις τα χωσω, αρχισε να με βριζει, γιαυτο λεω ηταν για σφαλιαρες πολλες :P
Ετσι ειναι ρε φιλε οι αντρες οι σωστοι κερατωνουν και περναν καλα ενω αλλοι τρωνε παντοφλα και μενουν σπιτι για καμια σαλατα του σεφ και ονειρευονται τεκιλες με τα αλανια του κλαμπ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλικη σημετοχη της απαντησης ο γνωστος αγνωστος Magelanos:eek::eek:
:whatever::whatever::whatever::whatever::whatever: :whatever::whatever:
θα ερθει και η ωρα καποιον και τοτε τα λεμε!!!!!!!!!!!!
εκει που ημουνα ειστε και εκει που ειμαι τωρα θα ερθετε!!
χααχαχαχαχααχαχαχαχ ΔΩΣΙΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!!!!!
ρε καθικια τουκετατα πηρατε ποτε τηλεφωνο να βρεθουμε που και σας ειπα οχι?????????????????
φοιτητες στο επαγγελμα!!!!!!!!!!!!
ετσι ετσι καλα τα λες αλλα δεν βλεπω να απανταει !@@@@@@
για δες τα ΠΜ σου !!!!
δεν πειραζει ρε καθικια του κερατα!!!!!!!!!!!!
γυριζει ο τροχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλοι να σου πετυχουν που στην φερνουν πισωπλατα!!!!!!
και εσυ ειδικα νικολακη δεν πειραζει!!!
αν σε ξανασυμβουλεψω για χωρισμο,ΧΕΣΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!!
xaxaxaxaxa ρε μλκ την ωρα που παιζω εγω ταβλι εσυ καθεσαι με τις παντοφλες κ βλεπεις tv.Παρε τηλ να σε παιξω ενα ταβλακι
ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!ΧΑΧΑΧΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!
Stilo 1.6 Dynamic: Αυγ 04 2002, .... 23.000€ extras
Passat 2.0TFSi Tip: Μάι 12 2007, .... 11.700€ extras
Stilo: 1600 turbo... 227PS / 23kg torque @ 0.83 bar
Passat: Sportec.... 240PS / 35kg torque @ 1.08 bar
http://img141.imageshack.us/img141/6...rumlogo2qx.jpg
http://img110.imageshack.us/img110/1386/vwdriveryl6.png
http://img340.imageshack.us/img340/6981/stilocm3.gif
Μαύρο τρίπορτο με οροφή σήμερα στην Ανθέων κατά τη 1:00 το μεσημέρι. Και με κρέμ δέρμα μέσα, δικός μας;;;
Χθες βράδυ, εθνική οδό περίπου στο ύψος των village... καραμπόλα με 5,6 αυτοκίνητα ...προτελευταίο ένα ασημένιο stilo με μαρσπιεδάκια... άτυχος ο φίλος μας...στεναχωρήθηκα πολύ ρε παίδες, περνώντας από δίπλα είδα χτυπημένο πίσω προφυλακτήρα.. μπροστά δεν πρόλαβα να δώ αλλά είχε απόσταση. Κανένας από το club??
μαυρο 5θυρο στο οραιοκαστρο σημερα το βραδη ποιανου?