-
Απάντηση: Τι εχετε να πειτε για την εκρηξη βιας ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
Το πασιφανες και της αποδειξεις της λες κουκουλωμα?
Οπως ας πουμε αν βγει μια βαλιστικη ερευνα που θα λεει οτι ηταν βολη κατοπιν εξοστρακισμου
νομιζεις οτι δεν θα κανουν το παν να βγαλουν οτι ηταν εξοστρακισμος?
-
Και άντε και ήταν εξοστρακισμός....
Από φόνο με πρόθεση θα πάει φόνο εξαμελείας...
Ποιο νομίζεται ότι θα είναι το αποτέλεσμα; Ο πιτσιρικάς δεν θα γίνει ποτέ 17.
Όσο για την/τις """"""""ποινές""""""" τα λόγια είναι περιττά...
-
και θα την γλυτωσει πολυ φθηνα αμα παει εξ αμελειας!
-
Μ αρεσει που βγαλαν και του ζηταδες να κανουν κατι, χεσμενοι στο βρακι τους ο αλλος εβγαλε πιστολι και εριχνε.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Μ αρεσει που βγαλαν και του ζηταδες να κανουν κατι, χεσμενοι στο βρακι τους ο αλλος εβγαλε πιστολι και εριχνε.
Οι άλλοι θες να πεις...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Και άντε και ήταν εξοστρακισμός....
Από φόνο με πρόθεση θα πάει φόνο εξαμελείας...
Ποιο νομίζεται ότι θα είναι το αποτέλεσμα; Ο πιτσιρικάς δεν θα γίνει ποτέ 17.
Όσο για την/τις """"""""ποινές""""""" τα λόγια είναι περιττά...
Σε αυτο συμφωνο απολυτα αλλα πολλα παιδακια δεν φτανουν τα 17 και απο προσωπικη αποψεως σαν πατερας δεν θα αφηνα το παιδι μου να γυρναη 15 χρονων στα Εξαρχεια
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
Σε αυτο συμφωνο απολυτα αλλα πολλα παιδακια δεν φτανουν τα 17 και απο προσωπικη αποψεως σαν πατερας δεν θα αφηνα το παιδι μου να γυρναη 15 χρονων στα Εξαρχεια
Σεβαστή η άποψή σου...
Και να σου πώ και κάτι; Μπορεί και εγώ και όλοι όσοι είναι έξω από τον χορό (δεν έχουν παιδιά δλδ) να λένε το αντίθετο, αλλά όταν μπουν/με στον χορό, να έχουν/με την ίδια απαίτηση από το παιδί τους/μας...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
λιγο αμερικανικη και αγγλικη λογικη μου θυμιζει!
νικο δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες αλλα επειδη ξερω τα συγγενικα σου προσωπα θυμασαι και αλλα που λεγαμε!
Πολλα λεγονται Γιαννη αλλα εδω τωρα η κατασταση ετσι ειναι.Αρκει να στροφαρει ο καθενας λιγο κ να δει τι παιζει.
-
εγω εμαθα και το αλλο οτι επιτηδες τους αφηναν να σπανε,και λογω ανικανοτητας,για να στραφει ο κοσμος εναντιον τους!
θα σπασουνε,θα σπασουνε καποτε θα ησυχασουνε!
αυτη ειναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΗΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
εγω εμαθα και το αλλο οτι επιτηδες τους αφηναν να σπανε,και λογω ανικανοτητας,για να στραφει ο κοσμος εναντιον τους!
θα σπασουνε,θα σπασουνε καποτε θα ησυχασουνε!
αυτη ειναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΗΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧ
Ο Καραμανλης τους εφτιαξε????????????????????????????????
-
Ναι, το βρήκαμε τώρα... Τον Καραμανλή περίμενε για να γίνει έτσι η Αστυνομία...
Μην το πάτε πολιτικά παιδιά....
Όλοι στην Βουλή, το ίδιο χρώμα έχουν... σκατουλί!
Ξεκολάτε!
-
Αν η αστυνομια επεμβει λεμε "ΑΜΑΝ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ"
Αν η αστυνομια παραμεινει απαθης λεμε "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ?"
Καλα θα κανουν να αμυνονται τα ρεμαλια και απλως να προστατευουν χωρις νευρα, αν εχουν νευρα να παραιτηθουν απο αστυνομικοι και να ανοιξουν μαναβικο.
Δεν μπορω να τους βλεπω να χτυπανε ακινητοποιημενους πολιτες.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ναι, το βρήκαμε τώρα... Τον Καραμανλή περίμενε για να γίνει έτσι η Αστυνομία...
Μην το πάτε πολιτικά παιδιά....
Όλοι στην Βουλή, το ίδιο χρώμα έχουν... σκατουλί!
Ξεκολάτε!
δεν το παμε πολτικα μιχαλη αλλα ολα τα χοντρα σκατα γινονται τα τελευται χρονια επι του ιδιου κομματος!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Athanasios
Αν ετσι νιωθετε τραβατε καταστρεψτε τα αστυνομικα τμηματα πεταξτε μολοτοφ και γκαζακια και οτι σκατα θελετε αν ειναι να την πληρωσουν ολοι για εναν.Θα ηταν το ιδιο ομως αποδεκτο αν καθε φορα που σκοτωναν εναν αστυνομικο να εβγαιναν ολοι με τα γκλομπ και να σε σαπιζαν στο ξυλο και να σου βριζανε την μανα και τον πατερα και το σπιτι?
Εχει πανω απο 10 ατομα αστυνομικους τραυματισμενους στο 424.Κ μαλιστα ο ενας απο αυτους φρουρος στο τμημα Συκεων που πυρποληθηκε αν θυμαμαι καλα κ του ακρωτηριασαν το χερι..αλλα σορρυ ξεχασα..αυτοι ειναι γουρουνια κ δολοφονοι..
-
Παράθεση:
Θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε Νάσο (γονιός είμαι και εγώ) για 2 λόγους:
1) Είναι δύσκολο να ξέρεις ανα πάσα στιγμή που είναι το παιδί σου και
2) Και βασικότερο, τα εξάρχεια δεν είναι λαιμητόμος για όποιον πατάει το πόδι του εκεί. Δεν είναι δημοκρατία η απαγόρευση και στο κάτω κάτω ούτε πεδίο βολής των αστυνομικών είναι η συγκεκριμένη περιοχή! Να σου θυμίσω ότι αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί σε διάφορες περιοχές , σε διάφορες πόλεις! Αν κάτι θα πρέπει να αλάξει σίγουρα δεν θα ήθελα να είναι τα όρια μιας (επιτρεπόμενης περιοχής) για το παιδί μου, αλλά ο σεβασμός της πολιτείας για όλους και ειδικότερα για τα παιδιά. θεωρώ ότι αν δεν σέβονται και δεν αφουγκράζονται τα παιδιά γυρνάνε την πλάτη στο μέλλον. Γιαυτό και εγώ πιστεύω ότι αν κάτι λείπει από τις στγκεντρώσεις των παιδιών...αυτοί είναι οι ίδιοι οι γονείς!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
alexhellas
Θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε Νάσο (γονιός είμαι και εγώ) για 2 λόγους:
1) Είναι δύσκολο να ξέρεις ανα πάσα στιγμή που είναι το παιδί σου και
2) Και βασικότερο, τα εξάρχεια δεν είναι λαιμητόμος για όποιον πατάει το πόδι του εκεί. Δεν είναι δημοκρατία η απαγόρευση και στο κάτω κάτω ούτε πεδίο βολής των αστυνομικών είναι η συγκεκριμένη περιοχή! Να σου θυμίσω ότι αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί σε διάφορες περιοχές , σε διάφορες πόλεις! Αν κάτι θα πρέπει να αλάξει σίγουρα δεν θα ήθελα να είναι τα όρια μιας (επιτρεπόμενης περιοχής) για το παιδί μου, αλλά ο σεβασμός της πολιτείας για όλους και ειδικότερα για τα παιδιά. θεωρώ ότι αν δεν σέβονται και δεν αφουγκράζονται τα παιδιά γυρνάνε την πλάτη στο μέλλον. Γιαυτό και εγώ πιστεύω ότι αν κάτι λείπει από τις στγκεντρώσεις των παιδιών...αυτοί είναι οι ίδιοι οι γονείς!
ΣΩΣΤΟΣ εν μερη ομως τα δικα μου παιδια μεγαλωσανε Γερμανια μηπως θελετε να συζητησουμε τι σημαινει αστυνομικος εκει?και αν εκει γινοντουσαν αυτα τα χαλια
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Εχει πανω απο 10 ατομα αστυνομικους τραυματισμενους στο 424.Κ μαλιστα ο ενας απο αυτους φρουρος στο τμημα Συκεων που πυρποληθηκε αν θυμαμαι καλα κ του ακρωτηριασαν το χερι..αλλα σορρυ ξεχασα..αυτοι ειναι γουρουνια κ δολοφονοι..
ναι αλλα αυτο δεν το εκαναν κουκουλοφοροι!
ηταν ανθρωποι που εκαναν επιθεση με τα μουτρα τους ακαλυπτα!
μιχαλη πιστιψε με δεν ισχυει κατι τετοιο
-
Τυχαίνει να έχω γεννηθεί στην Γερμανία αλλά και να έχω ζήσει 10 χρόνια στα εξάρχεια (είχα την δουλειά μου εκεί).
Ελπίζω να σε κάλυψα
:)
-
Ε και εγω απο γερμανια ηρθα ! Και ?
-
Εγώ από Ταγαράδες. Γεννημένος Θεσσαλονίκη
-
Παράθεση:
Ε και εγω απο γερμανια ηρθα ! Και ?
εσένα σου λείπουν 10 χρόνια στα εξάρχεια!
:)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Εγώ από Ταγαράδες. Γεννημένος Θεσσαλονίκη
:D:D:D:D:D απλα εγω απο αριδαια!
-
Λυπαμε αλλα δεν με καλυψες
Θα γινοντουσαν αυτα στην Γερμανια?
Οσο για τα παιδια εγω πιστευω χωρις να εφαρμοζεις χουντικες μεθοδους αν και εφοσων θελεις να ασχολθεις καταενα μεγαλο ποσοστο θα ξερεις που ειναι
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
δεν το παμε πολτικα μιχαλη αλλα ολα τα χοντρα σκατα γινονται τα τελευται χρονια επι του ιδιου κομματος!
Άσε ρε παίδαρε το ΠΑΣΟΚ είναι καλύτερο ε?Δεν φυτρώσαμε ρε φίλε είμαστε πολλά χρόνια πάνω σε αυτόν το πλανήτη.Δεν είναι να αρχίζουμε τέτοιες κουβέντες εδώ μέσα.
-
Λοιπόν για να το ξεκαθαρίζουμε το ζήτημα... Η Γερμανία δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για μένα προσωπικά τουλάχιστον καθώς δεν ξεπλένεται ποτέ από την μνήμη των ανθρώπων το ναζιστικό κίνημα, απλά έχει αυτό που λέμε εννομη τάξη σε πιο ψαρωτική μορφή αλλά με αρκετό σεβασμό σε μερικά δικαιώματα θα έλεγα!
-
Παιδια απ οτι εχω ακουσει απο τον πατερα μου περι γερμανιας (απο εκει ηρθα και εγω) οι γερμανοι νοιωθουν πλεον την ντροπη απο εκεινη την εποχη, δεν εχουν παραδοσιακα τραγουδια και εθημα μονο και μονο επειδη στιγματιστηκαν τοτε απο τον χιτλερ.
Εχουν το κεφαλι σκυμενο με λιγα λογια σαν ανθρωποι και αυτο τους αξιζει.
Αφηστε την γερμανια στην ησυχια της δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας εδω.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
alexhellas
Λοιπόν για να το ξεκαθαρίζουμε το ζήτημα... Η Γερμανία δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για μένα προσωπικά τουλάχιστον καθώς δεν ξεπλένεται ποτέ από την μνήμη των ανθρώπων το ναζιστικό κίνημα, απλά έχει αυτό που λέμε εννομη τάξη σε πιο ψαρωτική μορφή αλλά με αρκετό σεβασμό σε μερικά δικαιώματα θα έλεγα!
Σωστοτατος και μπορω να σου πω και πολλα αλλα μετα απο 40 χρονια που ημουνα εκει
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
Σωστοτατος και μπορω να σου πω και πολλα αλλα μετα απο 40 χρονια που ημουνα εκει
δηλαδη ποσο χρονων εισαι τωρα?:D:D:D:D:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Παιδια απ οτι εχω ακουσει απο τον πατερα μου περι γερμανιας (απο εκει ηρθα και εγω) οι γερμανοι νοιωθουν πλεον την ντροπη απο εκεινη την εποχη, δεν εχουν παραδοσιακα τραγουδια και εθημα μονο και μονο επειδη στιγματιστηκαν τοτε απο τον χιτλερ.
Εχουν το κεφαλι σκυμενο με λιγα λογια σαν ανθρωποι και αυτο τους αξιζει.
Αφηστε την γερμανια στην ησυχια της δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας εδω.
Μην τρελαθουμε που τα ακουσες αυτα σκυμενο κεφαλι παραδοσιακα τραγουδια δεν εχουν?μηπως 40 χρονια ημουνα αλλου?
Και μην μπερδευουμε τους αρωστους υπανθρωπους ναζι με τη σημερινη Γερμανια μαλον να την εχουμε καπου σαν παραδειγμα προοδου
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
121....
:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
να πουμε βαλε +9:)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
να πουμε βαλε +9:)
130?????
Και δεν σε φαίνετε....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
130?????
Και δεν σε φαίνετε....
πω πω ενας ασπρος παππους σαν τον αγιο βασιλη!:D:D:D
-
Ειμαστε αρκετοι γερμανοι τελικα εδω μεσα...
Απορω γιατι ολοι πηραμε ιταλικο αυτοκινητο???:D
Εκτος απο τον Φιλο naso που εχει βαλει την πινελια του.;)
-
Μιας που λεμε για Γερμανους....
αυριο παω Γερμανια και θα ερθω την Δευτερα, αν θελει κανεις κατι απο Μοναχο να μου δωσει παραγγελια...ΑΜΕΣΑ!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Μιας που λεμε για Γερμανους....
αυριο παω Γερμανια και θα ερθω την Δευτερα, αν θελει κανεις κατι απο Μοναχο να μου δωσει παραγγελια...ΑΜΕΣΑ!
Καμια Mercedes Brabus CL αν ειναι ευκολο!Ευχαριστω για το δωρο Richard :D
-
Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Stilatos Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω αν ειχα μαγαζι στο κεντρο θα κοιμομουνα εκει ολες της μερες με δικαννο να τους περιμενω και ενα βημα να κανουνε μεσα στο μαγαζι τους ριχνω δικαιολογημενα. Καταπατηση χωρου, προθεση κλοπης και φθορας, προθεση δολοφονιας. Εβλεπα αποψε τα βιντεο και ενιωθα τρελλη οργη. Καλα κανουνε οι πατρινοι.
λιγο αμερικανικη και αγγλικη λογικη μου θυμιζει!
οχι ρε παιδαρε να κατσω με σταυρωμενα χερια με τους κουκουλοφορους να καταστρεφουνε τους κοπους μιας ζωης μου η να περιμενω την ημερα που δουλευω να φαω μια μολοτοφ στο προσωπο και να με σκοτωσουνε.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
οχι ρε παιδαρε να κατσω με σταυρωμενα χερια με τους κουκουλοφορους να καταστρεφουνε τους κοπους μιας ζωης μου η να περιμενω την ημερα που δουλευω να φαω μια μολοτοφ στο προσωπο και να με σκοτωσουνε.
παντελη μολοτοφ για να φας και να σε καψουνε ζωντανο δενυπαρχει περιπτωση!το αποδειξαν κιολας
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
παντελη μολοτοφ για να φας και να σε καψουνε ζωντανο δενυπαρχει περιπτωση!το αποδειξαν κιολας
Eπαιξε ρολο και η τυχη εβαλε και ο θεος το χερακι του και δεν ειχαμε τιποτα καμενους ζωντανους και ασε της αποδειξης για τον εισαγκελατο
-
εγω ακουσα παντως απο καταστηματαρχες και περιπτεραδες οτι τους οτι τους λεγανε βγειτε εξω γιατι θα το καψουνε