Στιλάτος σημερα τα ξημερωματα με αυτοκολλητο του κλαμπ απο την εξοδο τριανδριας μεχρι το τιταν. Ποιος ηταν?
Printable View
Στιλάτος σημερα τα ξημερωματα με αυτοκολλητο του κλαμπ απο την εξοδο τριανδριας μεχρι το τιταν. Ποιος ηταν?
Ωπ τωρα το ειδα αυτο το μηνυμα ριχαρδε...μαλλον εγω ημουνα εκεινη τη μερα που ειδες...και συνοδηγος γυναικα...η αρραβωνιαστικια μου....μενω και εκει κοντα...οποτε αν κατεβαινεις προς τα μερη μας θα με πετυχεις κι αλλες φορες....κι εγω εχω πετυχει ενα γκρι παλι στα village ρεντη με τις ωραιες ζαντες σαν του γιωργου Ionio zante...και αυτοκολλητο...ηταν αν θυμαμαι καλα ενα παλικαρι με μουσακι...μηπως ησουνα εσυ ριχαρδε????:jump1:
βλεπω συχνα στην ηλιουπολη ενα στιλο ασημι με ζαντες μομο και φιμε..που μοιαζει υπερβολικα με το δικο μου ειναι κανενας απο εμας??εντομεταξυ μου λενε οτι με βλεπουν φιλοι και ειναι αυτος..χαχααχαχ
σημερα κιτρινο στιλο με φιμε στο παρκιν του αβ καστελλας?
Εθεάθη σήμερα Δευτέρα 24 / 5 / 2010 , ώρα 3.15 μ.μ στόν Κορυδαλλό πλατεία Μέμου κινούμενο πρός τήν έξοδο τής Ζαλόγγου , πανέμορφο τρίπορτο , κίτρινο με Skywindow . Αν είναι κάποιος Stiloclubίτης , παρακαλώ να " συστηθεί " !!
Jason
Χθές Πέμπτη είδα ενα κιτρινάκι με skywindow στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής!!! Ήταν κάποιος απο εδώ;
ΚΥΡΙΟΙ...επιτελους μετα απο πολυ καιρο ειδα αυτοκολλητο του κλαμπ:happy2:και που???στην χαλκιδα.....
δεν προλαβα τον κυριο....τον ξερει κανεις???
δεν το εχω γνωρισει τον κυριο...αν θελει ας στειλει κανενα μνμ να πιουμε κανενα καφεδακι