Απάντηση: Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
paidia simera eknana to prwto mou service sto stilo mou efugan vevaia 700 euroulakia alla aksize ton kopo dld amortiser filtra ladia takakia euthigramisi zugostathmisi ktl to stilo paei mpounia ...;|) ante na kanoume kanena metting na ta poume paides
Σε παρακαλω γραφε μονο Ελληνικα!
Καλησπέρα σε όλη τhν παρεά του Stiloclub.Με λένε Κώστα ειμαι 26 χρονών και είμαι απο τη Δράμα.Eιμαι για κάτοχος Fiat απο το 2004, είχα εν α fiat punto 2000 μοντέλο και εδώ και 14 μήνες ειμαι κατοχος ενός fiat stilo 1.4 5D ACTIVE. Ειμαι πολί ικανοποιειμένος και μαλλόν σκέφτομαι ν απουλήσω το stilo για να ειμαι απο τοθς πρώτους κατόχους του νέου bravo. Αυτα τα λίγα για μενα και τέλος ευχομαι στον καθένα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
< < < WELCOME to STILOCLUB "jimana" and "kalpasstilo"!!!! > > >
Ελπιζω να σας δουμε και να μιλησουμε απο κοντα σε καποια συναντηση Stiloclub συντομα!!!
καλως ηρθες kalipasstilo στην παρεα και καλη διαμονη και σερφαρισμα.οτι χρειαστεις μπορεις να το βρεις εδω μεσα και να σε βοηθησουμε!!!!!!!!!!!!
Καλως ηρθατε παιδια! Καλα ποστ!
Kalispera... me lene Aggelo kai eiami apo Alexandroupoli kai eimai filaraki me ton cris o opios kai me sistise. Exw enan Stilaro:cool: 1400cc 95hp active kai pisteuw oti me ta legomena tou cris tha minw euxaristimenos tespa na min sas kourazw kai sorry gia ta aglika ala exw problima me keyboard:confused: .
τι?
ΨΕΜΕΤΑ ΛΕΕΙ !!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ!!!
πλακα κανω!τωρα τι να πω?
ετοιμασου ερχομαι να παμε για καφε!!!!!!