Απάντηση: Φωτογραφίες των Stilo μας!
και το δικό σου πολύ όμορφο είναι ιδέα δεν έχω πως λέγετε το χρώμα του
Κάτω από το καπό σου θα βρεις τον κωδικό του και το όνομα του χρώματος.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Δεν ήθελα να ξαναγράψω ποτέ...όμως δεν μπορώ να αντισταθώ στην απέραντη και διαχρονική ομορφιά αυτού του Stilo !!!!.μπράβο και πάλι μπράβο που το έχεις έτσι και το αγαπάς τόσο πολύ..
p/s..ξέχασα...δώσε στίγμα - "συντεταγμένες" του μέρους - σημείου που έβγαλες τη φωτογραφία και το ομόρφηνες περισσότερο με το Stilo σου !!!!:clapping:
Εσυ ο απο πανω, τι κανεις; Καιρο εχουμε να σε διαβασουμε!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Εσυ ο απο πανω, τι κανεις; Καιρο εχουμε να σε διαβασουμε!!!
Γειά σου Καρντάσι..εγώ σας "διαβάζω" κάθε μέρα...αλλά γίνατε όλοι πολύ "faceμπουκάδες" ρε φίλε..πολύ faceμπουκάδες σε λέω..οπότε.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Γειά σου Καρντάσι..εγώ σας "διαβάζω" κάθε μέρα...αλλά γίνατε όλοι πολύ "faceμπουκάδες" ρε φίλε..πολύ faceμπουκάδες σε λέω..οπότε.....
Δεν εχω φατσοβιβλιο αγαπητε! Ασε που και να ειχα, εγω με το site γνωρισα την παρεα οποτε παλι στην απ'εξω θα το ειχα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Δεν εχω φατσοβιβλιο αγαπητε! Ασε που και να ειχα, εγω με το site γνωρισα την παρεα οποτε παλι στην απ'εξω θα το ειχα!
...ok..να το "μαζέψω" λοιπόν../..πολύ faceμπουκάδικο "δουλεύει" τώρα τελευταία στο forum μας...οπότε...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Δεν ήθελα να ξαναγράψω ποτέ...όμως δεν μπορώ να αντισταθώ στην απέραντη και διαχρονική ομορφιά αυτού του Stilo !!!!.μπράβο και πάλι μπράβο που το έχεις έτσι και το αγαπάς τόσο πολύ..
p/s..ξέχασα...δώσε στίγμα - "συντεταγμένες" του μέρους - σημείου που έβγαλες τη φωτογραφία και το ομόρφηνες περισσότερο με το Stilo σου !!!!:clapping:
Παραλία "Γαλλίδα" Κάρυστος Ευβοίας.
Γεια σου ρε jason! Χάρηκα που ξαναέγραψες! Καλωσόρισες!
:)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Παραλία "Γαλλίδα" Κάρυστος Ευβοίας.
Γεια σου ρε jason! Χάρηκα που ξαναέγραψες! Καλωσόρισες!
:)
Many thanks Μιχάλη...
..ότι έγραψα για το πανέμορφο Stilo σου το εννοώ μέχρι "κεραίας" !!!!!!..
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!