Καλως τον desperado,καλως ηρθες στην παρεα μας!
Printable View
Καλως τον desperado,καλως ηρθες στην παρεα μας!
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!!!!
ξανα καλησπέρα,
μετά από παρότρυνση του Ionio-Zante συστήνομαι και εδω για το 5d stilo μου, που το έχω σαν τα μάτια μου κι έχω σκοπό να το κάνω ακόμα καλύτερο, κυκλοφορούμε στους δρόμους της Αθήνας και προκαλούμε...με την καλή την έννοια, ετσι?
Ελ.
το club το βρήκα καθώς ήμουν στον δρόμο για την δουλειά μου και ήταν ένα ασημί stilo με αυτοκόλλητο το site στο παρμπριζ, μου κίνησε βεβαίως την περιέργεια και να'μαι.
Καλως την, καλως την! 5θυρο ε; Αντε, ακομα μια ψηφος για τα 5θυρα Stialikια! Καλη παραμονη στη παρεα μας και καλα χιλιομετρα!
Καλησπέρα σε όλα τα καινούρια μέλη(είναι και πολλά, φτου φτου!!!!! :) :) ).
Ελπίζω να τα λέμε συχνά από εδώ και πέρα. Εξάλλου, μέσα στο site θα βρείτε μια τεράστια βάση δεδομένων για τα stilάκια σας... Ό,τι άλλο χρειαστείτε, εδώ είμαστε εμείς!!!!!!
Γεια σου Ελενα,καλως ηρθες στην παρεα μας!
Μπορει να ανηκεις στο 5d team και να εισαι υπερηφανη που σου χαρισανε αλλες δυο πορτες αλλα να ξερεις πως...καλα εκανες και το πηρες γιατι εδω μεσα ειμαστε ολοι μια καλη παρεα!:D
Καλη διαμονη στο stiloclub και ελπιζω να σε γνωρισουμε και απο κοντα!:cool:
:argue: (οχι σε τετοιο υφος...)
:p :p :p
Πολύ θερμό το καλωσόρισμα όλων κι ευχαριστώ, όσον αφορά το 5d Richard είναι θέμα πρακτικό αν και μετά την αγορά του έβρισκα τελικά τα 3d πιο όμορφα...τί να πεις! και μιας και μιλάμε εδω πέρα έχω και μια ερώτηση, να το χαμηλώσω? (λατρεύω τις στροφές)