Απάντηση: Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
Λατρευεις τις στροφες; Τοτε χαμηλωσε το!!! Οι περισσοτεροι απο εμας φοραμε ελατηρια H&R 3,5εκ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Elena_G
Πολύ θερμό το καλωσόρισμα όλων κι ευχαριστώ, όσον αφορά το 5d Richard είναι θέμα πρακτικό αν και μετά την αγορά του έβρισκα τελικά τα 3d πιο όμορφα...τί να πεις! και μιας και μιλάμε εδω πέρα έχω και μια ερώτηση, να το χαμηλώσω? (λατρεύω τις στροφές)
Λατρεύω τις γυναίκες που λατρεύουν τις στροφές!!!!!!
(χωρίς παρεξήγηση, σε φιλικό τόνο πάντα, χεχε)
Δεν υπάρχει παρεξήγηση γιατί αν και δεν βλέπω πολλές γυναίκες εδω μέσα, επιφυλλάσομαι να ποστάρω φωτο του stilo μου με τον 3χρονο γιο μου στο τιμόνι..α και ελπίζω να το έχω χαμηλώσει μέχρι τότε
Φοβάσαι από τώρα να μην σου τον τυλίξει καμία, ε?????
:) :) :) :)
όχι καλε, η μόνη φοβία που έχω είναι όταν μεγαλώσει να μου πει ότι θέλει ένα fiat γι'αυτοκίνητο, χα χα!
Έλενα καλώς ήρθες στο club.
Προτείνω μια συνάντηση + φωτογράφιση με όλα τα παιδιά μελών του club. Ο Γιώργος άνοιξε τον δρόμο και ελπίζω να δούμε τον ΙΟΝΙΟ_ΖΑΝΤΕ jr στο περιοδικό!
περιοδικό? ποιό περιοδικό? αν είναι για φωτογράφιση πειτε να πάμε και σε κανα κομμωτήριο/πλυντήριο νωρίτερα
Δες εδω και θα καταλαβεις... ειχαμε φωτογραφηση για το περιοδικο http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=3218
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Elena_G
Πολύ θερμό το καλωσόρισμα όλων κι ευχαριστώ, όσον αφορά το 5d Richard είναι θέμα πρακτικό αν και μετά την αγορά του έβρισκα τελικά τα 3d πιο όμορφα...τί να πεις! και μιας και μιλάμε εδω πέρα έχω και μια ερώτηση, να το χαμηλώσω? (λατρεύω τις στροφές)
Kala na dw 3xrono mpompira maga na mpenei petalw kai tis kovo amesos!!!
Kalos irthes!