Απάντηση: Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
desperado nik
γεια σας παιδια! μετα απο 5 χρονια παρεα με το stilo μου στις χαρες και στις στραβες και 127000 κμ εμαθα για το club. Κανεις απο Λαρισα?
Ax larisa ti mou thimises twra kalos irthes stilofile!!!
καλοσήρθες κι απο εμένα Ελενα..welcame to the club:D:D:D:D
Έκανα edit στο σχόλιο...γιατί δεν καλοσόρισα και τους άλους......καλοσήρθατε λιπόν πεδεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!:D:D:D
Καλως ηρθατε desperado nik και Elena G.
Καλως ηρθατε παιδια!! Καλα posts...
καλως ηρθες ελενα!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Elena_G
ξανα καλησπέρα,
μετά από παρότρυνση του Ionio-Zante συστήνομαι και εδω για το 5d stilo μου, που το έχω σαν τα μάτια μου κι έχω σκοπό να το κάνω ακόμα καλύτερο, κυκλοφορούμε στους δρόμους της Αθήνας και προκαλούμε...με την καλή την έννοια, ετσι?
Ελ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
desperado nik
γεια σας παιδια! μετα απο 5 χρονια παρεα με το stilo μου στις χαρες και στις στραβες και 127000 κμ εμαθα για το club. Κανεις απο Λαρισα?
< < < WELCOME to STILOCLUB "Elena_G"&"desperado nik" !!!! > > >
Aντε κανονιστε να σας δουμε και σε καμμια συναντηση απο κοντα στην Αθηνα!!!
kalhspera paidia. an kai exw kanei login adw kai kairo den eixa to xrono kai thn poluteleia na mporw na mpainw taktika sto forum. kakws giati to autokinhto einai pleon tropos zwhs, eidika otan eisai sto dromo olh thn wra, eite gia douleia eite gia diaskedash.
elpizw na eimai kalh parea kai na antallaksw oses empeiries exw apo auto to kataplhktiko autokinhto mazi sas.
zed
Καλώς ήρθες Zed, προσπάθησε μόνο να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης...:)
Njoy...:rolleyes:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
zedyco
kalhspera paidia. an kai exw kanei login adw kai kairo den eixa to xrono kai thn poluteleia na mporw na mpainw taktika sto forum. kakws giati to autokinhto einai pleon tropos zwhs, eidika otan eisai sto dromo olh thn wra, eite gia douleia eite gia diaskedash.
elpizw na eimai kalh parea kai na antallaksw oses empeiries exw apo auto to kataplhktiko autokinhto mazi sas.
zed
< < < WELCOME to STILOCLUB "zedyco" !!!! > > >
Αν θες πες μας το ονομα σου και λιγες λεπτομερειες για το Stilo σου, καθως και απο που εισαι!!!
Ελπιζω να σε δουμε και σε καμμια συναντηση απο κοντα συντομα!!!