:cry: :cry:
Γινεται να παει η τιμωρια να παει για του χρονου;... :wink:
αλλο εννοουσα...
:196
Printable View
:cry: :cry:
Γινεται να παει η τιμωρια να παει για του χρονου;... :wink:
αλλο εννοουσα...
:196
Εγω γιατι να παρω βρε παιδια κιτρινη..ειμαι αθωος..μονος του επεσε πανω στο ποδι μου..δεμ τον εσπρωξααααα!!!!!!!!Παράθεση:
και ο stilovatis παιρνει μια κιτρινη..(no offence)
χαχαχαχαχαχαχαχα Natalia καλοοοοο
Αν πεσουν ολοι πανω σου δεν αλλαζουν τιποτα τα 10 δευτερα με το καινουριο.
Στη Χαλανδριου ημουν πισω απο μια κοπελα (γυρω στα 24) με ενα alto (κατι τετοιο) και της εσβησε και δεν επαιρνε μπροστα.Οι πισω εξυπνοι κορνες και κακο.Η κοπελιτσα εβαλε τα κλαματα λες και ηταν σε πολεμο....
Κατεβα βρε ηλιθιε να σπρωξεις να βγει εκτος κυκλοφοριας και αν τα επομενα 5-10 λεπτα που θα μπορουες να τη βοηθησεις ειναι για σενα τα τελευταια σου φυγε! (Δρόμο!)
Πρεπει ο Ελληνας οδηγος να βαλει μυαλο καποια στιγμη. Ο καθενας πιστευει οτι μονο αυτος ξερει να οδηγαει και πως οτι κανει αυτος ειναι σωστο, ενω οτι κανουν οι αλλοι ειναι το λαθος. Βλεπουμε κατι παππουδες που με το ζορι περπατανε να οδηγανε και οταν περιμενουν στο φαναρι αναβει το πρασινο και μεχρι να το παρουν χαμπαρι... Αναβει το κοκκινο παλι! Πιστευω οτι θα επρεπε οταν βγαινει καποιος στη συνταξη η μετα απο μια ορισμενη ηλικια το διπλωμα θα επρεπε να το παιρνει πισω η τροχαια, οχι οπως κανουν τωρα αναθεωρησεις και ας λενε οτι περνανε απο γιατρους..
Στην Αγγλια μετα τα 54 αποσυρεται το διπλωμα νομιζω αν αποτυχεις σε καποιες γενικες ιατρικες εξετασεις.Ακομα εαν εχεις υπρεταση-καρδια και τετοια παει το διπλωμα.Ειναι το καλυτερο πιστευω που μπορει να κανει μια χωρα.Ετσι προστατευει τους πολιτες της.
Αχ...την πάμε μακριά την κουβέντα.....αλλά μου αρέσει που από μία πλάκα βρήκαμε αντικείμενο προβληματισμού. Κακά τα ψέμματα με τους μεγάλους ανθρώπους είναι δύσκολα τα πράγματα...Άντε τώρα να πάρεις το δίπλωμα από τον αγρότη θείο μου (πχ) που ακόμα στα 60 του παλεύει να φέρει μεροκάματο και κάνει αμάν να βγει στη σύνταξη αλλά του επιτρέπεται να οδηγεί το τρακτέρ για να γίνει η δουλειά του. Και από την άλλη, ο πεθερός μου που δεν βλέπει την τύφλα του γιατί τον έχουν επηρρεάσει πολύ τα φάρμακα των θερμοκηπίων που έχει και μετράει μέρες να πάρει αγροτική αλλά πρέπει να οδηγήσει στην Εθνική, για να αγοράσει τα φάρμακα....με τη φρέζα παρακαλώ!
Μπορει αυτο το μετρο να μην αφηνει καποιους που ειναι αναγκασμενοι να οδηγουν να το κανουν αλλα πρεπει καποια στιγμη να βρει ενας νομος που να δωσει μια λυση για αυτα τα προβληματα! Στο δικο μου το χωριο απο τους 100 που οδηγανε (αντρε και γυναικες) ζητημα να εχουν οι 30 διπλωμα και οι 40 αδεια και ασφαλεια! Και αμα κανεις το λαθος να τους κανεις παρατητηση αρχιζει το κραξημο "και τι ξερεις εσυ; 19 χρονων πιτσιρικι εισαι! Εγω οδηγαω χρονια και δεν εχω τρακαρει ποτε..." και αλλες τετοιες βλακεις. Αμα τους σταματησει η τροχαια επειδη ειναι γνωστοι μεταξυ τους τους αφηνει να φυγουν (αντε κερνανε καμια σακουλα με φρεσκα ψαρια) και δεν τρεχει τιποτα! Οσα δεν φερνει ο χρονος τα φερνει η ωρα ξερω εγω, δεν χρειαζεται να περιμενουμε την ατυχη στιγμη για να βαλουμε μυαλο!