Απάντηση: Κάμερες στη Θεσσαλονίκη
Τουρμπισε το το γ.....μενο!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
too fast to live!!
Ανοιξα σημερα το πρωι στον υπολογηστη το google earth και ανακαλυψα οτι μου ειχε περασμενα τα ρανταρ στην εθνικη οδο.. Υπαρχει προτζεκτ που στελνουν ειδοποιηση με τα gps και ενημερωνουν οταν συναντησουν ρανταρ. Υπαρχει εφαρμογη και για κινητα τηλεφωνα. Λεει οτι αν το εγκαταστησεις σε ειδοποιει 15 δευτερολεπτα πιο πριν για να κοψεις ταχυτητα.. εδω ειναι.. ριξτε μια ματια
http://www.foxytag.com/en/presentation.html
ρε παιδια προσπαθω να το κατεβασω για να το βαλω στο κινητο μου,μιας και δεν εχω gps,και δεν μπορω να βγαλω ακρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπορει κανενας να βοηθησει???????????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
Εγώ 2 φορές την μέρα περνάω απο το τούνελ με 180 τον τελευταίο χρόνο..ακόμα δεν ήρθε τπτ..ελπίζω να μην έρθει.
Εδώ και αρκετό καιρό έρχονται περιοδικά φωτογραφίες από τι τούνελ. Μάλλον με τα κέφια του είναι γιατί και εγώ έχω περάσει με πολλά παραπάνω από το όριο και δεν μου έχει έρθει... Αλλά αν σου κάτσει?!?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
ρε παιδια προσπαθω να το κατεβασω για να το βαλω στο κινητο μου,μιας και δεν εχω gps,και δεν μπορω να βγαλω ακρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπορει κανενας να βοηθησει???????????
Μηπως το κινητο σου δεν υποστιριζει το συγκεκριμενο τυπο αρχειου;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Εδώ και αρκετό καιρό έρχονται περιοδικά φωτογραφίες από τι τούνελ. Μάλλον με τα κέφια του είναι γιατί και εγώ έχω περάσει με πολλά παραπάνω από το όριο και δεν μου έχει έρθει... Αλλά αν σου κάτσει?!?
αμα του κατσει θα τραγουδαει το γνωστο ασμα!!!!!!!!!!!!
ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Μηπως το κινητο σου δεν υποστιριζει το συγκεκριμενο τυπο αρχειου;
απλα δεν βγαζω ακρη πως να το κατεβασω!!!!!!!!!!!!!!!!
εχω browser κινητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εκει που λεει για τα κινητα δεν εχει συγκεκριμενες οδηγιες για την εγκατασταση σε κινητο!!!!!!!!!!
βεβαια και τα αγγλικα μου δεν ειναι στα καλυτερα!!!!!!!!!!
για αυτο ζηταω βοηθεια!!!!!!
http://www.foxytag.com/rel/0.5.5/FoxyTag_0.5.5_en.zip αυτο το λινκ κατεβαζει το προγραματακι για τα Symbian τηλεφωνα..
χρειαζεται ομως και εχτρα εξαρτημα gps για να δουλεψει. gps bluetooth...
παρτε μια ιδεα απο εδω.. υπαρχουν και φθηνοτερα αλλα και εγω το ψαχνω ακομη
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
too fast to live!!
χρειαζεται ομως και εχτρα εξαρτημα gps για να δουλεψει. gps bluetooth...
παρτε μια ιδεα απο εδω.. υπαρχουν και φθηνοτερα αλλα και εγω το ψαχνω ακομη
http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...203A902649E5C3
με το bluetooth gps και το προγραματακι σε προειδοποιει για τα ρανταρ. με το destinator pn μετατρεπεται το τηλεφωνο σε πραγματικο gps με χαρτες και καθοδηγηση κτλ