O.K και από εμένα , 9:00 θα είμαι εκεί (ΠΟΛΙΤΕΙΑ).
Θοδωρή μίλησες με τον Γιώργο;
Printable View
O.K και από εμένα , 9:00 θα είμαι εκεί (ΠΟΛΙΤΕΙΑ).
Θοδωρή μίλησες με τον Γιώργο;
'Ελα Θοδωρή , sorry που αργησα να απαντήσω ...Δυστυχώς παιδιά ,έχω ενα εργαστήριο το βράδυ και δεν θα μπορέσω να έρθω..gkrrr.. Τι να κάνω? Next time , i'll meet you.
Θοδωρή αν προλάβαινα για 15' θα καθόμουν και πολύ περισσότερο, αλλά... :cry:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
Next time ελπίζω!
Ναταλία, Stilαρος σαν αυτόν που φαίνεται στο avatar μου ΚΑΙ με μπάρες οροφής δεν πιστεύω οτι κυκλοφορεί άλλος στη Πάτρα! Θα με γνωρίσεις εύκολα! 8) Και θα με ακολουθήσεις δύσκολα! :D :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Natalia
Καλά να περάσετε παίδες! Και να είστε επιεικείς με τον γιαπωνέζο! :D Έχει ένδοξο παρελθόν :wink:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο azzurro_1.8
EYΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :lol: :lol: :lol:
Μέχρι τι ώρα έχεις εργαστήριο βρε?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Psycho-MaN
Εμείς μέχρι τις 10 κ κάτι θα είμαστε σίγουρα εκεί........σίγουρα προλαβαίνεις....
(Γρηγόρη με το Γιώργο είμαστε μαζί κάθε μέρα.....άρα μπορεί...)
(Γρηγόρη με το Γιώργο είμαστε μαζί κάθε μέρα.....άρα μπορεί...)[/quote]
Δηλαδή είστε ζευγαράκι ;;;;; :lol: :lol: :lol:
:P Θάθελες, ε; Αμ....δεν γίνεται...γιατί τότε δεν θα έρθω στη συνάντηση εγώ!!!Παράθεση:
Πάντως να το ξέρετε.....εγώ θα βρίσκομαι Πάτρα κατά τις 8 οπότε αν έρθει και κανείς άλλος νωρίτερα ας χτυπήσει το κουνητό μου να μου το πει!
Και πλέον ανήκει στο παρελθόν και αυτή η συνάντηση.......πάντως ένα θα μου μείνει πάλι....
Το ότι πέρασα ένα 3ωρο υπέροχα.....:D:D
Ναταλία και Βασίλη σας ευχαριστούμε που κάνατε τόσο δρόμο για να είστε μαζί μας.....:D:D
Θοδωρή μου η ευχαρίστηση είναι όλη δική μας...Παράθεση:
Και οφείλω κι ένα ευχαριστώ στο φίλο Γρηγόρη που δεν μας επέτρεψε να χαθούμε ούτε στιγμή, στο Γιώργο και τη Σταυρούλα που διέθεσαν το χρόνο τους μαζί μας και φυσικά σε σένα που ......χμ..αν και καθυστερημένος ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ μπροστά μου!!!!!! :D :D
Νάστε καλά και επιφυλασσόμεθα και για μια Πυργιώτικη συνάντηση!!!
(Να δεις και τη baby sitter από κοντά! )
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! :121Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Natalia