Ξέρει για το Club...
Printable View
Ξέρει για το Club...
ammoulianiotis, παρκάρεις μήπως πάνω από τη Γεωπονία στο ΑΠΘ, ψηλά στο ύψωμα?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
stilo μαυρο με πλαινους μασπιεδες φιμε ζαντα μομο αυτοκολιτακια του κλαμπκαι πωλειτε πανω πιος ηταν στις 3.50 στην χαμοστερνας???πατησα κανα δυο γκαζιες με το ΑΧ αλλα ουτε που με κοιταξε χεχεχ πιος ηταν οεο??
Μήπως ο Βαγγέλης?
Ηρακλη ναι εγω ημουν, θα χα την μουσικη μαλλων κ δεν θα ακουγα. Καλα, κ γω ηλιουπολητης ειμαι κ αντι να με δεις σε καμια ηλιουπολη με ειδες χαμοστερνας. καλο ε!
τι λες ρε βαγγελη!!!!!τσαμπα εκανα 50 σφηνες !!!!ααααα!!ειμουν με ενα ax gt μαυρο.τεσπα..στην ηλιουπολη δεν σε εχω δει ποτε...παραξενο..ωραιο το στιλακι..αν θες παντος να πουλισεις τους μασπιεδες εδω ειμαι..χεχεχ
Aμα ειναι παρε ολο το stilo με τα μασπιε μαζι.... για σκεψου το. συμφερει.
Οχι, απλα καθημερινα ανεβαινω Κατσιμιδη για να βγω περιφεριακο και τον βλεπω. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι γυναικα! Εχει και 2 bucket μεσα το παλικαρι!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neuromancer
Ένας συνάδελφος μου που είναι Αθήνα για σεμινάριο είναι τώρα στο THE MALL και είδε 3 αγοράκια με κόκκινα μπουφάν Stiloclub. Ποιοι ήταν άραγε?
ενα κιτρινο STILO με αυτοκολλητα NOS στην θεσσαλονικη το ειδα μια φορα στα φαναρια στην εγνατια ποιος ειναι?
μονο αυτα προλαβα να δω!
τον ξερετε?