εγω λεω ΧΑΝΙΑ! :twisted:
Printable View
εγω λεω ΧΑΝΙΑ! :twisted:
Καλημερα παιδια,τι ωρα την Κυριακη?
Και Ρεθυμνο απο τον παλιο εθνικο,ειναι πολυ ωραια διαδρομη.Αν & οι υπολοιποι θελουν Χανια & εγω μεσα
Κύριοι, μη με βάλετε να τσακωθώ με τη Ντινα, αν θέλετε Κυριακή απόγευμα Χανιά. Θα είμαστε Χανιά και για άλλο λόγο οπότε αν είναι Κυριακή μεσημέρι για φαϊ και μετά καφεδάκι Χανιά ή μόνο απόγευμα καφεδάκι, αλλα πάντα Χανιά.
Μην με παρεξηγησετε απλά είμαι πηγμένος στην δουλειά και μπορεί το ύφος του post να μην είναι το καλύτερο αλλα σας το ζητάω χάρη.
Eγω δεν εχω προβλημα για Χανια,αρκει να φυγουμε απο νωρις.Ας δουμε,ομως,τι θα πουν & τα
αλλα παιδια.
Βασικά εμείς θα είμαστε Χανιά απο την προηγούμενη (θα πάμε Κυριακή πρώϊ Μαλεμε για να πεταξουμε τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανα), οπότε δεν μπορω να προτείνω διαδρομή και ώρα αναχώρησης, μπορώ όμως να προτείνω να πιούμε ένα καφεδάκι το απόγευμα στα Χανιά και μετά να πάμε στο Γενι Γκαβε (Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η Ταβέρνα) στο χωρίο Δροσιά (κοντά στις Σίσσες) να φάμε.
Αν σας αρέσει η πρόταση μου δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε αξημέρωτα απο το Ηρακλειο (αφου λέμε για καφέ το απόγευμα) και η ταβέρνα που προτείνω είναι στο δρόμο του γυρισμου (μιση ώρα περίπου απο Ηρακλειο) οπότε "σπάμε" και τη διαδρομή στη μέση......
Περιμένω τα σχόλια σας.
εγώ πάλι λέω κάτι άλλο ... οποιος θέλει να έρθει να πάμε από τo σάββατο απόγευμα χανιά ! (μπορώ να κανονίσω ξενοδοχείο) και κυριακή να δώσουμε ραντεβού χανιά (για όσους δεν έρθουν από την προηγουμενη μέρα) και να βρεθούμε ! (εμείς τo πρωί πρωί και πιθανόν μέχρι τις 2 τo μεσημέρι να πάμε να πετάξουμε αεροπλανάκια (εννοείτε ότι οποιος ενδιαφέρεται να χαζέψει μπορεί να έρθει) ακούω άλλες γνώμες προτάσεις!
Eγω δεν εχω προβλημα,για την ΚΥΡΙΑΚΗ .Γεια σου Ντινουλα
αν ειναι τι ωρα λετε να ξεκινήσετε
να υπενθυμίσω ότι αυτή την κυριακή αλλάζει η ώρα και πάει μια ώρα μπροστά!............