μην μου τον μπερδευεις εκει που παω να τον ξεμπερδεψω
Printable View
μην μου τον μπερδευεις εκει που παω να τον ξεμπερδεψω
Να μαι και γω χαμένος... Ο λόγος που χάθηκα είναι η ενασχόληση μου με το hobby του στρατιωτικού...
Anyway εκτός από αυτό ασχολούμε λίγο με το σκάκι, τη φωτογραφία, παίζω πιάνο και σκέφτομαι να ξαναρχίσω ποδηλασία από το καλοκαίρι. Αυτά!
Το χομπυ μου ειναι οτι εχει σχεση με την ... FERRARI...
Δηλαδη μοντελισμος... συλλογη πανω απο 100 μεταλλικα μοντελα και ολα Ferrari... Και γενικα οτι εχει να κανει με Ferrari.... βιβλια, αρθρα, internet, DVD, κλπ....
Ακομα γενικοτερα ο χωρος της αυτοκινησης ειδικα των Ιταλικων (και περισσοτερο οτι εχει σχεση με το design και το marketing) με διαβασμα απειρων ελληνικων και ξενων περιοδικων....
ξέρω κάποιον που έκανε κάτι παρόμοιο ... αλλα με alfa romeo ... μέχρι που χώρισε με την γυναικα τις ζωής σου ... και έγιναν όλα μια ανάμνηση ! αν έχει διαφορετική γνώμη ας μας πει ...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο john_stil
Λοιπον εχουμε & λεμε:φωτογραφια,μουσικη & παραδοσιακοι χοροι.
PC, σινεμαδάκι, για καφεδάκι βόλτες, και μεγάλες βόλτες στην εξοχή όποτε μπορώ εγώ και η γυναίκα μου... παλαιότερα έκανα στατικό μοντελισμό (Β' παγκόσμιος πόλεμος, αεροπλάνα)
Λιώνω με DreamWeaver, Photoshop, Programming, RailRoadTycoon, και κανένα FPS που και που (Unreal, Nuke Nukem).
Fotis
φωτογραφία αλλα καμια φωτογραφική εξόρμηση με τις Stilares δεν κανονίζεις!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tzagarakis
:twisted:
Η/Υ,ταξίδια,βολτούλες,μπουζούκια,ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ(αρρώστι α).
Ιγκουάνα, Η/Υ, ταινίες(να'ναι καλά η bbmovies), προσκοπισμος(με ό,τι αυτό συνεπάγεται) και τέλος, με ότιδήποτε οφείλει να ασχολείτάι ένας καλός φοιτητής( τάβλι, καφέδες, ούζα κλπ)...