Απάντηση: Πανελλήνια Συνάντηση StiloClub - Οργάνωση - Λεπτομέρειες
Όλα καλά λοιπόν, η κράτηση έγινε παιδιά.
Θα πρέπει να καταβάλουμε προκαταβολή έως τις 28 Δεκεμβρίου για να κατοχυρωθούν και στη συνέχεια την εξώφληση έως 10 Ιανουαρίου.
Οι καταθέσεις θα γίνονται σε λογαριασμό της ALPHA BANK
108002320000507 / ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΑΦΩΝ , με τη μορφή :
Sound&Stilo 70 euro (δηλαδή όνομα καταθέτη , το nickname μας).
1.παντελης (stilodriver)(2 ατομα )
2.Costas1.6,
3.face, (2 άτομα) - Πληρωμή 140€
4.Karateka (2 άτομα),
5.paidaros, (2 άτομα)**19-21/1
6. richard,(2 άτομα) ** 19-21/1 - Πληρωμή 140€
7.Soul_Giannis, (2 άτομα) ** 19-21/1
8.Stilatos,
9.stilo7,
10.ThoDoriS
11.Gregory (2 άτομα)
12.Frank (2ατομα)** 19-21/1
13.Papor
14.Georgevas (2 άτομα)
15.Mike (2 άτομα)
16. John Stil (2 άτομα)
17.Sound&Stilo (2άτομα)** 19-21/1
18.Vassilisstilo(3άτομα)
19.NGTECH (2 ατομα) (ίσως +2) ** 19-21/1
20.gas (2 άτομα)
21.bel
22.Cubano
23.grigoris
24.Giannis
25.Telis
-----------------------------------------------------------------------
Παρακαλώ για να μην δημιουργείται σύγχηση και άσκοπα Posts, όσοι καταβάλουν την προκαταβολή (45€ για μία μέρα, 70€ για δύο ημέρες) ή όλο το ποσό (70€ για μία μέρα, 140€ για δύο ημέρες) -Ο καθένας διαλέγει τι θα καταθέσει, δεν υπάρχει δέσμευση- να με ενημερώνει με PM για να ανανεώνω την λίστα!!
Θα πρέπει νομίζω όπως κάθε χρόνο να κανονίσουμε και το φαγητό γιατί είμαστε πολλά άτομα και θα έχουμε πρόβλημα έτσι στο όπου τύχει , μπορώ να ρωτήσω το ξενοδοχείο να μας προτείνει κάτι για να το κλείσω. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να έχουμε πάνω κάτω τις ώρες που θα είμαστε όλοι στο Μέτσοβο.
Σκεφτόμουν ένα πρόγραμμα κάπως έτσι :
Παρασκευή αναχώρηση 14.00 μμ από Αθήνα (από υπόλοιπους προορισμούς
θα μας ενημερώσετε)
Άφιξη στο Μέτσοβο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , ελεύθερο πρόγραμμα
Σάββατο μετά το πρωινό φεύγουμε για χιονοδρομικό ,καφεδάκι κουβεντούλα, κ.λ.π.
Φαγητό γύρω στις 14.00-15.00 σε τοπική ταβέρνα ΜΕΤΣΟΒΙΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ (σχετικές πληροφορίες στο www.metsovo.gr)
H κλασική φωτογραφία από τη φετινή εκδρομή μας λέω να γίνει αμέσως μετα έτσι ώστε να είμαστε όλοι μαζεμένοι.
Υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη εκτός εάν θέλετε να κλείσουμε διασκέδαση από πριν
Για τη Κυριακή μετά το πρωινό σκεφτόμουν να πηγαίναμε Ιωάννινα (1 ώρα απόσταση από Μέτσοβο) στο μουσείο με τα κέρινα μετά φαγητό και δρόμο- η μια περίπτωση - και η άλλη να πηγαίναμε Καλαμπάκα κάνοντας την ανάβαση της Κατάρας φυσικά εάν έχει καλό καιρό!!
Τι λέτε?
εγώ ότι πεί η ανθή δεν λέεω όχι....χιχιχιιχι
μια χάρη όμως....να φύγουμε λίγο πιο αργά την παρασκευή γιατί απο το στρατόπεδο με αμολάνε στις 15.00 και όχι τπτ θα είναι ότι έχω πάει στο νέο στρατόπεδο και δεν θέλω να λένε μαλακίες... (είμαι ψαρούκλα...)
εγω μεσα ειμαι για 19-20-21 αλλα αν φυγουμε 14΄00 χανουμε ολη την μερα ποση ωρα δρομος ειναι?
προτον απο θεσσαλονικη τι ωρα αναχωριση??ποσοι απο αυτους που θα ερθουν ειναι απο θεσσαλονικη??οσο για την κυριακη που ειπες για ιωαννινα για εμας θα ειναι λιγο ζορι απο μετσοβο να παμε γιαννενα και μετα μασες και καπακι επιστροφη θεσσαλονικη.παρασκετη βραδυ που θα φτασουμε ολοι πεινασμενοι φαγητο στο ξενοδοχειο???
επειδη μιλησα με καποια παιδια και λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν θα μπορεσουν να φυγουν νωριτερα την παρασκευη εγω τελικα θα ξεκινησω το πρωι της παρασκευης.αν υπαρχει καποιος που θελει να κανει το ιδιο ας κανονισουμε μεχρι τοτε να φυγουμε παρεα.
Kι εγώ θα ξεκινήσω πρωί (ξημερώματα) παρασκευής.
Παιδιά, επειδή ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβουμε, καλό θα είναι να προχωρήσουμε !στις καταθέσεις...!!
(Απο του χρόνου το ξέρω...:):) )
πέτρο συμφωνώ και προσθέτω πως πρέπει να μου πείτε πρώτον εάν συμφωνείτε να κλεισω τη ταβέρνα το σάββατο το μεσημέρι και τι ώρα.
επίσης ώρα αναχώρησης τουλάχιστον από αθήνα για να ενημερώσω και το ξενοδοχείο.