ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΣΑΡΑ.ΠΕΣ ΤΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ,ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΛΑΧΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Επειδή βλέπω ότι δεν καταλαβαίνετε, μπορείτε να δείτε και το avatar μου...:tomato1: :tomato1: :jump1: :jump1: :jump1: Όσο για το άλλο τo Van Damn, Notre Damme και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, κλάιν...:bleh: :bleh: :bleh:
πες τα ρε πετραν!!!!!!!!!!!!!
αστους να λενε!!!!!καταβαθος μετανιωσαν και δεν τολμουν να το παραδεχτουν!!!!!!!!!!!!!!!
βλεπουν παντου να πλυμιριζει ο τοπος απο 3πορτα και ζηλευουν!!!!!!!!!!!!!!!
τα 2 φωτα ομιχλης πισω και στην μεση η πινακιδα!!!!!!
σαν ματια απο κουζινα οταν αναβουν!!!!!!!!!!!!!
και δεν σχηματιζουν τα φωτα πισω το forward tinking!!!!!!:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Όσο για το άκυρο με τον τεμπέλη, εγώ έχω τεμπέλη!:tongue1: Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι το κάθισμα του συνοδηγού πέφτει μόνο η πλάτη και γίνεται ένα με τον ****, ενώ στην πλάτη έχει ειδική πλαστική επιφάνεια με ποτηροθήκη κλπ που γίνεται ένα απίστευτο τραπεζάκι όπου μπορείς να αφήσεις το ποτήρι με το ποτό σου, τα τσιγάρα σου και όόό,τι άλλο μπορεί να σου χρειαστεί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το sex!:jumpy: :tongue1: :rofl: :rofl: :rofl:
Σφάλματα τις πρώτης γραμμής παραγωγής είστε...Τους βγήκαν μικρές οι πορτούλες και είπαν δεν βάζουν απο 4 σε αυτά να καλυψουμε την τρύπα, έτσι ώστε να μή βγαίνει η γάτα έξω στο τεστ ασφυξίας...!!!:Pppppppppp:D
Οτι και να κανετε 5θυροι παντα θα ψαχνετε να παρκαρετε παραπανω απο εμας γιατι, πως να το κανουμε ειμαστε πιο μικροι απο εσας, αρα χωραμε πιο ευκολα σε μικρους χωρους ενω εσεις... :bleh::bleh::bleh:
3 πουλάκια κάθονταν σε 3πορτο αμάξι,
ΛΑΘΟΣ. Πρώτα έπρεπε να σηκώσουν το εμπρός κάθισμα για να μπορέσουν να καθίσουν. :tomato:
Ρε σύντροφε, εμείς δεν έχουμε ανάγκη από θέση παρκαρίσματος. Είμαστε καπιτάλες και το δείχνουμε!!! Έχουμε πάρκινγκ και όπου πάμε μας περιμένει θέση!
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΡΕ 5πορτοι???
Δώσαμε κάτι παραπάνω και πήραμε το αυτοκίνητο με όλες του τις πόρτες. ΟΧΙ ΜΕ 2 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ!!!
Τα ιδια λεφτα δωσαμε και εμεις και εχουμε ενα καλο που μας λειπουν οι 2 πορτες! Να στο πω;
ΔΕΝ θα κουβαλαμε την πεθερα μαζι μας γιατι δεν θα μπορει να μπαινοβγαινει στα πισω καθισματα!!! :bleh::bleh::bleh::bleh::bleh: