Απάντηση: ΚΑΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Για ραμμενα και εγω μεσα! Βρηκα σε ενα πλυντηριο καπελακι που μπροστα εχει το σημα της Fiat, το στρογγυλο που εχουμε και στα μπλουζακια μας και πισω εκει που σφιγγεις το καπελο αν ειναι χαλαρο μπορεις να βαλεις ενα "χρατς" με το μοντελο που εχεις εσυ. Εχει Stilo, Punto και νομιζω Seicento. Το εχει στα 12 ευρω, ρωτησα για καλυτερη τιμη αλλα ειπε οτι το κερδος του ειναι μικρο και δεν μπορει να πεσει αλλο η τιμη... (τον πιστεψαμε τωρα...)
Παιδια πηρα το καπελακι αν καταφερω να ερθω στην συναντηση την Κυριακη (αν γινει)(υπαρχει μια περιπτωση να λειπω Καλαματα) θα το εχω μαζι. Τον ρωτησα και για ραμμενα μου ειπε οτι μπορουμε να κανουμε. Πρεπει να φτιαξουμε καποιο προγραμμα του οποιου η τιμη αν καταλαβα καλα παιζει αναλογα με τον αριθμο τον ραφων και μετα θα μας βγαλει μια τιμη ανα τεμαχιο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Για ραμμενα και εγω μεσα! Βρηκα σε ενα πλυντηριο καπελακι που μπροστα εχει το σημα της Fiat, το στρογγυλο που εχουμε και στα μπλουζακια μας και πισω εκει που σφιγγεις το καπελο αν ειναι χαλαρο μπορεις να βαλεις ενα "χρατς" με το μοντελο που εχεις εσυ. Εχει Stilo, Punto και νομιζω Seicento. Το εχει στα 12 ευρω, ρωτησα για καλυτερη τιμη αλλα ειπε οτι το κερδος του ειναι μικρο και δεν μπορει να πεσει αλλο η τιμη... (τον πιστεψαμε τωρα...)
http://aycu38.webshots.com/image/191...8569091_rs.jpg
http://aycu11.webshots.com/image/185...1202601_rs.jpg
Πολυ ωραιο.Κ γω θελω καπελακι!!
πετρο ποσο και απο που????????????
αυτο που εχω στην φωτο ειναι πιο ωραιο αυτο δεν με πολυ αρεσει
δεν ξερω ειναι καπως........και το μπροστα ειναι.......
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ΑΓΓΕΛΟΣ
και το μπροστα ειναι.......
Και καλα λαστιχο αυτοκινητου.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
πετρο ποσο και απο που????????????
13ευρω απο καπελαδικο.
Ο μπαρμπας λεει και καλα ειναι το γνησιο απο την Fiat.
Το καπελάκι που είχαμε στην συνάντηση μπορούμε να το βάλουμε εδώ με καμία φωτογραφία σαν τιμή είναι καλή στα (5€)!
Αν και θα προτιμούσα να είναι ραμμένο το λογότυπο και το όνομα!
Μπαμπη θα το βγαλω μια foto και θα σου το στειλω να το ανεβασεις γιατι εγω δεν μπορω να ανεβασω foto
gnwmh mou einai na valoume kai to nick name apo ton kathena mas panw sto kapelaki ama einai dynaton h timh twn 5 euro mia xara einai ...