sporas εκει που ειμαι στο τσακ να το βρω παντα διαπιστονω οτι εχω αφησει κενα .... για πες το
Printable View
sporas εκει που ειμαι στο τσακ να το βρω παντα διαπιστονω οτι εχω αφησει κενα .... για πες το
Αν ο τελευταίος έβλεπε ότι κι οι δύο μπροστινοί του φορούσαν μαύρο καπέλο, θα ήξερε ότι ο ίδιος φορούσε άσπρο, αφού τα μαύρα καπέλα ήταν μόνο δύο.Για να απαντήσει όμως <<δεν ξέρω>>πάει να πει ότι: ή φορούσε ο ένας μαύρο και ο άλλος άσπρο, ή και οι δύο φορούσαν άσπρο.
Ερχόμαστε τωρα στον μεσαίο να δούμε γιατί κι αυτός απάντησε αρνητικά.
Αν ο πρώτος φορούσε μαύρο,αυτός (που το βλέπει) θα συμπέραινε ότι φορούσε άσπρο, (αφού άκουσε και την αρνητική απάντηση του τελευταίου). Αφού, όμως κι αυτός απάντησε ότι δεν ξέρει, ο πρώτος σίγουρα φορούσε άσπρο.
Αυτά σκέφτηκε ο πρώτος και είπε ότι φορούσε άσπρο καπέλο
sporas τι γίνετε ούτε λες κανένα γρίφο ούτε τίποτα ... να σου βάλω εγώ έναν ?? τι κινητό να πάρω με ζορίζει εδώ και πολλές μέρες :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Φαίνεται ότι ατύπως μου παραχωρήθηκε η αποκλειστικότητα, αφού επι ένα σχεδόν μήνα ουδείς ποστάρισε γρίφο.
Λοιπόν Nenya αφού με ρωτάς , απαντώ.
Κινητό; όσο πιό απλό ,τόσο πιο καλό .
Γρίφο;
Θέλεις να παιδεύεσαι :128 ή να εκπαιδεύεσαι; :175
Οπως και να είναι... πάρε :160 έναν εύκολο.
Δυο φίλοι έτρεξαν σε μια κούρσα 100 μέτρων. Όταν ο α τερμάτισε, ο β βρισκόταν στα 90 μέτρα. Ο α πρότεινε στον β να ξανατρέξουν, αλλά αυτη τη φορά θα ξεκινούσε 10 μετρα πίσω απ' τον β για να είναι πιο αμφίρροπο το αποτέλεσμα.
Αν κρατηθούν όλες οι άλλες συνθήκες ίδιες, θα κερδίσει κανείς ή θα τερματίσουν ταυτόχρονα;
ταυτοχρονα λεω γω τωρα......
oxi
kανε ενα διαλειμμα τωρα και δες εδω http://www.kintilef.com/ που σε ενδιαφερει
Γεια σου sporas...
ο α δεν ξανακερδίζει; (χαζός είναι να τον προκαλέσει δεύτερη φορά κ να χάσει?)
:206
Γεια σου και σε σενα McSergio.
Και μπραβο! ναι οπωσδηποτε έτσι ειναι. Ο α θα ξανακερδισει.
Ενας χαλιφης, λιγο πριν πεθανει, για να αποφασισει ποιον απο τους δυο γιους του θα αφησει διαδοχο, τους καλεσε να κανουν εναν αγωνα δρο΅ου ΅ε τις κα΅ηλες τους προς το χαλιφατο, ξεκινωντας απο μια ερημο που ηταν αρκετα μακρια. Τους ανακοινωσε δε πως χαλιφης θα γινoταν αυτος που η κα΅ηλα του θα τερ΅ατιζε δευτερη!
Πραγ΅ατι, οι δυο νεοι εφεραν τις κα΅ηλες τους στην ερη΅ο,και ενω ηταν πανετοιμοι ,δεν ξεκινουσε κανεις.(φυσικο ηταν αλλωστε).
Βλεπουν εναν σοφο ασκητη να περνα απο κει και σκεφτονται να τον ρωτησουν πως να λυσουν το προβλη΅α τους. Ο σοφος αντρας τους ψιθυριζει κατι και α΅εσως αυτοι τρεχουν,ταχυτατα προς τις κα΅ηλες, τις καβαλανε κι αρχιζουν να τρεχουν προς το χαλιφατο, οσο πιο γρηγορα γινοταν.
Τι να τους ειπε αραγε ο ασκητης;
Εδω σας θελω...
ο σοφος ασκητης τους ειπε να θα παρει ο ενας την καμηλα του αλλου!