παει να μιασει στον 307 που δεν μου αρεσει καθολου
Printable View
παει να μιασει στον 307 που δεν μου αρεσει καθολου
Εμένα μου φέρνει σε Chrysler η μούρη του αλλά είναι πάλι αρκετά όμορφο. Οι καθρέπτες και τα φουσκώματα στα φτερά είναι όλα τα λεφτά.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο GN_AZ
Tα φουσκώματα που διαταράσουν το μονοκοματο νεύρο που διατρέχει τα πλαινα του Stilo είμαι μεγάλη μ@λ@κί@. Σαν να τηλεμεταφερθηκε μαζί με AudiTT και 307 και βγήκε εκτρωμα. Ας είναι ετσι. Εμείς με τα Stilo I θα είμαστε ξεχωριστοί.
Και εμενα παιδια δεν μου αρεσει το καινουργιο... Το δικο μου μ'αρεσει πιο πολυ και δεν θα το αλλαζα. Το μονο που θα εκανα ειναι η λυση που εδωσε ο Νικος, αλλαγη κινητηρα!
να γινόταν να βάλεις και diesel ...AAAAAAAXxxxxxxxxxxxx
Μηπως γνωριζουμε κατι για κινητηρες?Μηπως θα ενσωματωσουν το συστημα uniair?Ε φανταστικη μαμα Φιατ?Μηπως θα βγαλεις κανενα καλο μοτερ φανταστικη μας εταιρια?Ε?Ε?
Ρε παιδιά, δεν σας πιάνει μία στεναχώρια τώρα που βλέπετε το νέο Stilo;
Εννοώ, θα λέγεται Stilo; Η Fiat δεν μας έχει συνηθίσει να κρατάει τα ονόματα στο επόμενο μοντέλο, ειδικά στην συγκεκριμένη κατηγορία (βλ. Regata-Tipo-Bravo-Stilo). Οπότε, αυτό που ανάγεται είναι ότι από την στιγμή της κυκλοφορίας του, το StiloClub θα σταματήσει την ανοδική πορεία του...
Αυτό πως σας φαίνεται;
Ειναι η χειροτερη και πιο απαισια μορφη που θα μπορουσαν να δωσουν στην stilara μας.
Εγω λεω να το αφησουν οπως εχει μια χαρα διαχρονικοτατο design εχει
Εγω πιστευω οτι θα διατηρησει το ονομα Stilo για τον απλο λογο οτι σαν μοντελο πηγε καλα εμπορικα για τα δεδομενα της Fiat στην συγκεκριμενη κατηγορια οποτε δε θα χρειαστει να το μετονομασει για να εξαφανισει την αποτυχια της(βλ.Marea\Bravo-Brava)Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Τασο χωρις παρεξηγηση φιλε,απλα λεω τα δεδομενα των πωλησεων..