Απάντηση: New Site -- Προβλήματα - Διαπιστώσεις - Προτάσεις
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ως τωρα ακομα.. Να πω την αληθεια δεν εκατσα να διαβασω ολα τα ποστ.
Αλλα διαπιστωσα τα εξης.
1ο.. Δεν μπορω να κανω EDIT.
2o.. Οταν βλεπω πως υπαρχουν νεα μηνυματα τα διαβαζω αλλα μετα εξακολουθει να δειχνει το φαναρακι πως ειναι νεο μηνυμα. Παρολο που κανω συχνα refresh περναει ισως και καμια ωρα μετα μεχρι να Σβησει.
3ο δεν μπορω να βρω πουθενα το κουμπι για εισαγωγη Url φωτογραφιων και ετσι στα νεα μυνηματα τα εισαγω με το Χερι [Img][/Img].
4o.. πιο παλια οταν ηθελα να στειλω ενα προσωπικο μηνυμα εκανα κλικ στο ονομα και αποστολη προσωπικου μηνυματος. Τωρα αυτο δεν ισχυει για ολους.
Γιατι?
Αυτα.
Teo δε δουλευει το EDIT στα ποστ που κανω.Μπορεις να το δεις λιγο?
(Ούτε σε εμένα δουλεύει ρε γμτ...Γιατί??..face)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Mixalis
Δεν νομιζω να ειναι κακο. Εκτος και αν μπορουμε να τα στελνουμε με email πχ στο admin... Οτι θελεις. Εσυ εισαι το αφεντικο :D :D
Πές πως έχει γίνει ήδη...μέσα στο ΣΚ θα κοιτάξω να το φτιάξω....(βασικά να το κάνω link μιας κ ήδη υπάρχει...)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ως τωρα ακομα.. Να πω την αληθεια δεν εκατσα να διαβασω ολα τα ποστ.
Αλλα διαπιστωσα τα εξης.
1ο.. Δεν μπορω να κανω EDIT.
2o.. Οταν βλεπω πως υπαρχουν νεα μηνυματα τα διαβαζω αλλα μετα εξακολουθει να δειχνει το φαναρακι πως ειναι νεο μηνυμα. Παρολο που κανω συχνα refresh περναει ισως και καμια ωρα μετα μεχρι να Σβησει.
3ο δεν μπορω να βρω πουθενα το κουμπι για εισαγωγη Url φωτογραφιων και ετσι στα νεα μυνηματα τα εισαγω με το Χερι [Img][/Img].
4o.. πιο παλια οταν ηθελα να στειλω ενα προσωπικο μηνυμα εκανα κλικ στο ονομα και αποστολη προσωπικου μηνυματος. Τωρα αυτο δεν ισχυει για ολους.
Γιατι?
Αυτα.
Αυτό με το EDIT δεν το έχω δει και δε το ξερα...βλέπεις εγώ μπορώ να κάνω EDIT όλα τα ποστ και που να το πάρω χαμπάρι...
Αν μόλις τα διαβάσεις πατήσεις ότι σημείωσε σαν αναγνωσμένα τελειώνει.
Το θέμα με το λινκ για τις φώτο στο έφτιξα εγώ (απλά διάλεγες στο προφίλ σου αυτό: Προβολή βελτιωμένης βοηθητικής μπάρας επεξεργατή (WYSIWYG))
Όσο για το 4 άμα κάνεις κλικ στο όνομα επάνω σου βγάζει ένα κάρο επιλογές....μια απο αυτές είναι και το πμ....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Teo δε δουλευει το EDIT στα ποστ που κανω.Μπορεις να το δεις λιγο?
(Ούτε σε εμένα δουλεύει ρε γμτ...Γιατί??..face)
To edit δεν δουλεύει απο όσο είδα σε συγκεκριμένα sections...πχ στο γενικά όλοι μπορείτε να κάνετε edit....έκανα εγώ δοκιμή τώρα με το λογαριασμό του αδελφού μου και είναι οκ....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Ψάχνω να βρώ τρόπο να τα πάρω απο έναν σκληρό δίσκο που μου έχει "χτυπήσει"....μόλις τα καταφέρω θα είναι όλα οκ...
Εχουμε κανενα νεο για τα παλια post ολων αυτων που τα εχουν χασει??
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
Εχουμε κανενα νεο για τα παλια post ολων αυτων που τα εχουν χασει??
Όχι ακόμα.
Δεν μπορώ να βάλω avatar.:confused:Και πιο συγκεκριμένα να ξετσεκάρω την επιλογή όπως φαίνεται και παρακάτω...
Καμιά ιδέα;
Για προσπάθησε ξανά αν θέλεις τώρα...
Αν δεν γίνει τπτ στείλε μου το avatar σου με ένα email...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Για προσπάθησε ξανά αν θέλεις τώρα...
Αν δεν γίνει τπτ στείλε μου το avatar σου με ένα email...
Οκ τώρα δουλεύει.:)
Thanks!;)
Επειδη είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα με το Avatar(και το εχω ακομα), πλέον όταν κάνω σύνδεση στην κεντρική σελίδα δεν μου βγάζει δεξια το ψευδόνυμο κτλ. αλλα είναι λες και δεν είμαι συνδεδεμενος. Αλλα αν παω στο forum είμαι κανονικα. Το λεω αυτο γιατι μπορουσα να "δω" το avatar μονο απο την κεντρικη σελιδα και οχι απο τον πινακα ελεγχου.