Απάντηση: Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
βλέπω πως υπάρχει μια συνχηση με το ποιος εχει το μακρίτερο....
ΒΛέπω άτομα που χάνουν φιλους ήτε με τσαμπουκα, ήτε με σχέση, ήτε με οποιοωδίποτε τρόπο.....
Και ερωτώ....
Γιατί πρέπει κάποιος πάντα να φταίει?
Λέει η Liza να βρείς κάτι άλλο προτού αφήσεις αυτό που έχεις...
Και γιατι βρε Lizaκι να κοροϊδεύεις αυτόν που είσαι μαζί του? για να μην μήνεις εσύ λίγο μόνος σου? τι θα πάθει δλδ ο Κ@λ@ς σου αν μίνει λίγο μόνος?
Και μην Ξεχνάς και το πιο βασικό...
Εσύ είσαι μια κουκλάρα και ο αντακαταστάτης σου θα έρθει πολύ σύντομα...
Εγώ που είμαι 150 κιλά αιδία που θα βρώ το καλό?
Εδώ απαντάω και στον φίλο μου με το Κολλητό του που είχε ενα βόδι για γκόμενα....
Αν είσαι σαν Π@π@ρι και δεν βλέπεσαι και η αυτοεκτίμηση σου χτυπάει πάτο, ο άγγελος σου θα είναι ότι πέφτει πιο εύκολα.... Συνίθως αυτό είναι ένας ελέφαντας γύρο στα 200 κιλά που το παίζει και γκόμενα....
Αντε τώρα να βρείς γκόμενα που θα σε θέλει για το μυαλό σου....
Αμα Αγόρι μου δεν βλέπεσε τι γκόμενα θα έρθει να σου μηλήσει??
Και να σου πώ και το άλλο????
Σε όποιον αρέσουμε.....
Αμα είναι να μήνω εργένης για την υπόληπη ζωή μου ας είναι....
Δεν θα γήνω εγώ μοντέλο καμιάς... έχω προσωπικότιτα και οποια έχει μάτια ας την δεί...
Οι άλλες ας μπλέξουν με τον γκομενο που θα τις τα φοράει κάθε τρίς και λίγο....
Εμείς τα καλά παιδιά ας περιμένουμε... κάποια εκει έξω ζεί για να μας γνωρίσει....
Και αν δεν υπάρχει δεν γ!μιέται....
Καλύτερα μόνος μου εγώ και ο πόνος μου που έλεγε και ο Αλκαίος!!!
Υ.Γ.
Χρόνια πολλά!!!!!
Αγορι μη μιλας ετσι θα το μετανιωσεις φιλε τωρα απ οτι καταλαβαινω εισαι καπως πεσμενος....
Και 150 κιλλα αιδια να εισαι παλι θα βρεις αν θελεις αυτο που σου ταιριαζει υπαρχουν και χειροτερα...
Ενας φιλος μου ειναι κοντευει τα 30 Ετη και ειναι μια χαρα παλικαρι και ουτε εχει σκευτει ποτε να βρει μια γκομενα γιατι η μια του ξυνιζει και η αλλη του βρωμαει με αλλο λογια, ΔΕΝ θελει να εχει σχεση για ψυχολογικους λογους... που δεν τους γνωριζει ουτε ο ιδιος. (ναι αυτο ειναι πολυ χειροτερο)
Οπως και τοσες (ομορφες δε λεω) κομπλεξικες χαζογκομενες που περιμενουν χρονια ολοκληρα τον... "καταλληλο", τον πριγκηπα με το ασπρο αλογο που λεμε, και στο τελος αναγκαζονται να παρουν... @ρχιδια. :P (Μαλλον ουτε αυτα)
Σταματα να χωριζεις τις γκομενες με την εμφανιση γιατι οι γκομενες δε μας χωριζουν ετσι πιστευω (οι περισσοτερες θελω να πιστευω)
Μη δινεις τοσο πολυ εμφαση στην εμφανιση μπορει μια κοπελα να ειναι πανεμορφη αλλα πολυ πολυ βαρετη και ιδιοτροπη.... και μια αλλη κοπελα να ειναι ποιο... μετρια αλλα να ειναι ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ και να την γουσταρεις απιστευτα.
Αυτο ειναι το κακο πολλες φορες, διαλεγεις ατομο και σκευτεσαι τι θα πει ο φιλος σου, λες και αγοραζεις παππουτσια....
Τι νοημα εχει ενα παππουτσι να ειναι Prada και να μην μπορεις να περπατησεις...
Ποσο θα το κρατησεις...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
Παρερμηνευσες το μηνημα μου..(γενικα μιλουσα)
και
εννοουσα οτι υπαρχουν ΚΑΙ τετοια ατομα..
Το ζουμι ειναι να εισαι καλα με τον εαυτο σου!
ολοι εχουμε περασει παρομοιες καταστασεις..
Το θεμα ειναι να μην σε παιρνει απο κατω...
εξαλλου...εμπειριες μαζευεις..και να φροντιζεις να γινεσαι καλυτερος ανθρωπος μεσα απο αυτες......πρωτα απ ολα για σενα...
..:)αυτη η κουβεντα δεν εχει τελος φιλε μου:)...
πως τα λεει αυτο το κοριτσι
(ζουμι) λεει και το μυαλο παει σε φραουλοζουμο. θα μας τρελανεις .
καλα φιλε αυτο που ειπες (ειμαι 130 κιλα αηδια που θα ξαναβρω γκομενα) ας πουμε οτι δεν εννοουσες τον εαυτο σου και μιλαγες γενικα...ενταξει να σου πω και εγω τη μαυρη αληθεια και εγω τα τελευταια 2 χρονια ημουν 130 κιλα 1.86 υψος και παλι γνωριστικα με το κοριτσι της ζωης μου...παντα ημουν 85-95 κιλα μαξιμουμ , εμφανισιμος ειμαι μπορω να πω και παλι τοσα χρονια τις γκομενες τις εριχνα επειδη ειχα θρασος ρε φιλε..εχω φαει και χυλοπιτα εχω φαει και κρεας ομως :D παντα με μπλουζακι μειντεν σκισμενο παντελονι και μποτα βερμαχτ (αντιντας αργοτερα)...ποτε δεν κλαφτηκα μαν για παραπανω απο 2μισι ωρες..η ζωη ειναι πολυ μικρη για να την ξοδεβουμε σε κλαψες , απογοητευσεις κλπ...ειχα πολλες και ομορφες γκομενες αλλα επεφτα σε γκομενες που γουσταραν αυτο που ημουν και δεν ηταν πατσιωρες..μια φορα μονο που ημασταν με παρεα ο κολλητος η γκομενα του και μια ξαδερφη της ειχαμε βγει μαζι...παμε με το δικο μου αμαξι τοτε (ειχα ενα bmw 520) και στο σιντι να παιζει whitesnake...ερχεται η λεγαμενη σαν να περπατουσε σε πασαρελα και περιμενε να της ανοιξω την πορτα ελεος..μετα ηπιαμε καφε και παμε να πληρωσουμε...εγω ειχα γιορτη εκεινη τη μερα και λεω σε ολους οτι εγω αναλαμβανω το λογαριασμο...εκεινη πεταγεται και μου λεει "μα πως θα μου πληρωσεις το λογαριασμο με ξερεις και απο χτες?"
εγω :confused::mad:
ο κολλητος :confused::confused:
η γκομενα του :redface:
και στο καπακι της απανταω οτι ναι θα της πληρωσω το κοκτειλ για να της φτασουν τα λεφτα για ταξι να γυρισει σπιτι και εληξε εκει....εγινε μια βαβουρα και στο τελος φυγαμε με τον κολλητο μου..
το δε γνωμικο της λιζας ας το αφησω αχαρακτηριστο διοτι αν εχω εστω και μια υποψια οτι η μαιμου μου πιανει 2 κλαδια ταυτοχρονα εχει να φαει καδρονια στο κεφαλι και μετα με το κλαρι μου κλαροσκαμπιλα στα μαγουλα :D...γυναικα δεν εχω ακουμπησει ποτε μου αλλα πιστεψε με αναθεωρω πολυ γρηγορα τις αρχες και πεποιθησεις που εχω στη ζωη μου
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
πως τα λεει αυτο το κοριτσι
(ζουμι) λεει και το μυαλο παει σε φραουλοζουμο. θα μας τρελανεις .
Geia sou Παντελη..αλανι!!!:)
Εγω φταιω που..αλλα λεω και αλλα καταλαβαινετε:D:D..αντε να βγαλεις ακρη!!
:hehe: ο καθενας με τον πονο του...:hehe:
η ζωη ειναι μυστιριο γιατι οσοι στη ζωη τους ειναι φλου ζουνε ευτηχισμενοι και πολς μ................ια στο που.........ο τους τι να πω ρε παιδια ενα φιλαρακι ειναι στο κοσμο του και ομως σχεση δε στεριωνει αλλα μη δει γυναικα τη ερπαει απο το λαιμο και σα βαμπιρ στο κρεβατι της ρουφαει το ΖΟΥΜΙ.
λετε να ημουνα βαμπιρρρρρρ στη προιγουμενη ζωη και να οδηγουσα FIAT .
Ρε φιλαράκια φυσικά και λέω γενικά για τα 130 κιλά αηδία...
Και οι περισσότερες μας καιτάνε στον Κ@λ@ και λένε η μια στην άλλη... "ΡΕ φιλενάδα είδες κ@Λ@ ο τάδε??? μα καλα τι Κ@Λ@Ρ@ εχει το παλικάρι... πολύ θα γούσταρα να γινόταν κάτι μαζί του" (σκηνικο απο παρέα με φίλες μου μπροστά στα μάτια μου:yikes::yikes:)
Απογοητευμένος δεν είμαι... απλά έχω αναθεωρίσει πολλά για το εκάστοτε φίλο που θα μου το παίξει γκόμενα η ακόμα θα μου την πέσει με τρόπο και χαμογελάκι για να πάρει την ευχαριστηση της ανταπόκρισης......
Όλοι έχουν δικαίωμα στον Έρωτα και σίγουρα κάπου εκεί έξω υπάρχει κάτι να μας περιμένει να γνωριστούμε.... Απλά μέχρι τότε θα κάνουμε υπομονή καθώς τα περισσότερα είναι αντιπερισπασμός και χρειάζεται λίγη υπομονή πρωτού το βρούμε.....
Υ.Γ.
Καλό Αύριο!!!:):)
Πως θα γινει τωρα να ανεβασω ενα τραγουδακι για την περιπτωση μας...
μα στιγμη θα το βρω...
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=WIh-wddlh0M&feature=related[/ame]
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Ρε φιλαράκια φυσικά και λέω γενικά για τα 130 κιλά αηδία...
Και οι περισσότερες μας καιτάνε στον Κ@λ@ και λένε η μια στην άλλη... "ΡΕ φιλενάδα είδες κ@Λ@ ο τάδε??? μα καλα τι Κ@Λ@Ρ@ εχει το παλικάρι... πολύ θα γούσταρα να γινόταν κάτι μαζί του" (σκηνικο απο παρέα με φίλες μου μπροστά στα μάτια μου:yikes::yikes:)
Απογοητευμένος δεν είμαι... απλά έχω αναθεωρίσει πολλά για το εκάστοτε φίλο που θα μου το παίξει γκόμενα η ακόμα θα μου την πέσει με τρόπο και χαμογελάκι για να πάρει την ευχαριστηση της ανταπόκρισης......
Όλοι έχουν δικαίωμα στον Έρωτα και σίγουρα κάπου εκεί έξω υπάρχει κάτι να μας περιμένει να γνωριστούμε.... Απλά μέχρι τότε θα κάνουμε υπομονή καθώς τα περισσότερα είναι αντιπερισπασμός και χρειάζεται λίγη υπομονή πρωτού το βρούμε.....
Υ.Γ.
Καλό Αύριο!!!:):)
εισαι ωραιος ρε σε παω!!!!!πρεπει να κανουμε συναντηση να γινει πανικος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
Τα πραγματα ειναι πιο απλα.:)
Αλλοι χρησιμοποιουν την "μεθοδο της μαιμους"{..ποτε δεν αφηνουμε το ενα κλαδι, πριν πιασουμε το αλλο..} αλλοι βλεπουν αυτα που θελουν να δουν..και βρισκονται εγκλωβισμενοι σε μια σχεση("κατασχεση") και παει λεγοντας...Κανενας δεν ειναι αναγκασμενος...επιλογη του ιδιου ειναι..
Το θεμα ειναι να ξερεις τι θες (πρωτα απ ολα απ τον εαυτο σου) ,και τι ζητας...και να εχεις το θαρρος να το λες..
...γιατι οπως και να εχει..Ο καθενας κανει τις επιλογες του...και στο τελος Παιρνει αυτο που του αξιζει..;)
Χρονια Πολλα!!!
Μαζι σου LSNY, πολυ καλη η μεθοδος της μαιμους:D:D:D, δεν το ειχα ξανακουσει!!!