ο SOUL_GIANNIS ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ 1000% ΤΟ ιδιο λεω και εγω. Να πανε να σπασουνε τον Γ.Α.Δ.Α. οχι την περιουσια μου αι σιχτιρ
Printable View
ο SOUL_GIANNIS ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ 1000% ΤΟ ιδιο λεω και εγω. Να πανε να σπασουνε τον Γ.Α.Δ.Α. οχι την περιουσια μου αι σιχτιρ
Είπα να περιμένω να μιλήσω μετά την κηδεία του παιδιού. Αλλά μάλλον λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να το κάνω σήμερα το απόγευμα...
Αν είναι να καταλογίσουμε ευθύνες το πράγμα είναι απλό. Πολύ απλό...
Φταίμε εμείς. Απλά και ρητά.
Φταίμε όλοι μαζί και μεμονωμένα.
Στα γρήγορα θα εξηγήσω....
Φταίω γιατί ενώ καθημερινά βλέπω και βιώνω όλο το χάλι και τη ποιότητα των ειδ. φρουρών/μπάτσων/δημ. υπαλλήλων/δικαστικών/δεν-ξέρω-και-γω-ποιος-αλλος, δεν κινητοποιήθηκα με σωστό τρόπο ώστε να ταρακουνήσω καρέκλες και κεφάλια.
Φταίω γιατί καθημερινά βλέπω και βιώνω την ποιότητα μερίδας της νεολαίας που παρεξηγούν ιδανικά και αντιλήψεις, και στο όνομα της αναρχίας και της αλλαγής του κόσμου, παρεκτρέπονται και κάνουν λάθη.
Φταίω γιατί ενώ έχω την μεγαλύτερη εξουσία στα χέρια μου, αυτή της ψήφου, εκλέγω κόμματα και ιδεολογίες που αντί να με υπηρετούν, τους υπηρετώ.
Φταίω γιατί ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς της Δημοκρατίας, η Δικαιοσύνη, έχει πάψει προ πολλού να εφαρμόζεται αμερόληπτα, και δεν έκανα τίποτα.
Φταίω γιατί
Φταίω γιατί
Φταίω γιατί....
Κρίμα. Καλό ταξίδι Αλέξανδρε.
Καταρχήν συμφωνώ με αυτού του είδους & ύφους τις τοποθετήσεις.
Μένω σε μία περιοχή της Αθήνας η οποία θεωρείται αυτό που λέμε υψηλής κοινωνίας. Τα σχολεία της (τα περισσότερα τουλάχιστον) μοιάζουν με κολέγια από άποψης εγκαταστάσεων. Και όμως κάθε τρεις & λίγο είναι κλειστά λόγω καταλήψεων επειδή κάποια άτομα (& μάλιστα κάποια εξωσχολικά έχουν μπερδέψει την βούρτσα...). Με αυτό το παράδειγμα θέλω να αιτιολογήσω το γιατί είμαι ενάντια σε αυτής της μορφής αντίδραση. Υπάρχουν άτομα τα οποία με το έτσι θέλω να επιβάλλουν την άποψή τους, πράγμα φασιστικότερο των φασιστών που επικαλούνται.
Στο θέμα των μπάτσων χωρίς να είμαι βέβαια ούτε να έχω κάποιον συγγενή, μπορώ να πω το εξής: Βρίσκονται κάθε εβδομάδα (αυτοί που είναι εκτός γραφείων) σε κάποια σύγκρουση. Είναι διαδήλωση, είναι γήπεδα, είναι ομοεθνείς ή αλλοδαποί κλέφτες κλπ.
Κάπου είναι φυσιολογικό να έχουν ξεφύγει καθώς μάλιστα δεν φημίζονται για το υψηλό τους I.Q. Ομως & εσείς εαν είχατε οικογένεια πέρνατε όσα πέρνατε σαν μισθό & είχατε κάθε εβδομάδα απέναντί σας κάποιον να θέλει να σας δει νεκρό, με πρόσωπα καλυμμένα τι θα κάνατε ? Θα μένατε με σταυρωμένα τα χέρια ? Πιστεύω ότι με τόσα που γίνονται, από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει πολύ περισσότερα άτομα.
Και βέβαια μιλάω για τις περισσότερες περιπτώσεις γιατί εδώ μάλλον πρέπει να μιλάμε για φόνο & όχι για αυτοάμυνα. Ως τέτοια πράξη λοιπόν πρέπει να κριθεί ο συγκεκριμένος αστυνομικός εφόσον δεν υπήρχε το στοιχείο της αυτοάμυνας.
Θα με ρωτήσετε, είσαι ικανοποιημένος με την ζωή σου ? Θα σας έλεγα αμέσως ότι είμαι στην ηλικία των 38 & είμαι κάτοχος ενός stilo, παρότι έχω & 2 παιδιά, το οποίο σημαίνει ότι απέχω πολύ από το να θεωρηθώ βολεμένος. Δουλεύω από 10 ώρες & πάνω όπως πολύ από εσάς, για ένα χιλιάρικο. Το μόνο που με σώζει είναι ότι δεν πληρώνω ενοίκιο.
Να βγούμε σε πορείες πρέπει καθώς όλοι πλέον μας έχουν απογοητεύσει. Πολιτικοί, εκκλησία, ηγεσίες είναι δυστυχώς για κρέμασμα αλλά η καταστροφή περιουσιών συνανθρώπων μας ή ακόμα & δημόσιας περιουσίας δεν είναι η λύση.
Και πριν κάνουμε κρίτική των άλλων ας κοιτάξουμε & τους εαυτούς μας & ας κάνουμε αυτοκριτική πρώτα.
Για τον μπατσο δεν θα υπαρξει επιεικεια απο τον χοντρουλη οπως λεει, απο το νομο ομως, εκ των πραγματων... ο λογος ενος αστυνομικου εχει περισσοτερο βαρος απο 1 η 2 μαρτυρες
(και ειναι σωστο αυτο ειδαλως δεν θα μπορουσαν ουτε κληση να κοψουν, ουτε να εφαρμοσουν καποια ενεργεια),
οποτε το ενα τσουβαλι ελαφρυντικα να το εχετε στανταρ... Και επιπλεον η λανθασμενη αυτοαμυνα υποσχεται μονοψηφιο αριθμο φυλακης πως να το κανουμε.
(μετα απο χρονια αναβολες κλπ κλπ κλπ).
Μην τον ακουτε τον Χοντρουλη ετσι για να ηρεμησουμε τα λεει ουτε αυτος δε τα πιστευει.
(Ο νομος εχει προβλημα και ειναι ανωτερος απο καθε πολιτικο)
Παει αυτο !
Ρε παιδια παρτε το λιγο αλλιως, κοιταξτε και λιγο διαφορετικα το πραγμα, μη νομιζετε οτι οι κουκουλοφοροι ειναι τιποτα αλητακια ναρκομανεις, υπαρχει ιδεολογια πιστευω σε αυτο που κανουν, και κατα καιρους εχει δειξει η τηλεοραση συνεντευξεις απο τετοια παιδια και ειναι ολα μορφωμενα παιδια γιατρων, δικηγορων κλπ που μιλανε πολυ σοβαρα για καποια πραγματα.
Επιπλεον δεν μπορει οι κουκουλοφοροι απο 100 να εγιναν χιλιαδες σε μια μερα, κατι τους οδηγησε σε αυτο, το ξενα ειδησεογραφικα αναφερουν για εξεγερσεις λογω των διαφορων σκανδαλων...
Υγ. Δινω σημα σε ολους τους κουκουλοφορους να μη πειραξουν το golden hall μεχρι αυριο να προλαβω να παρω κατι παπουτσια που μου γυαλισαν χα χα χα :P
Αφου αυτα τα παιδια ειναι καλης παστας απο καλες οικογενειες γιατι δεν πανε να καψουν το μαγαζι,ιατρειο,πολυτελες αυτοκινητο,εξοχικο και οτι αλλο εχουν σαν περιουσια ο μπαμπας και η μαμα τους?
Κοπηκε ενα δαχτυλο ενος αστυνομικου, αισθανεσαι καλυτερα?
Δεν πιστευω οτι μιλας σοβαρα οταν λες κατι τετοιο, αν ο πατερας σου ηταν αστυνομικος θα ελεγες το ιδιο?
Αν ο αδερφος σου ηταν αστυνομικος θα ελεγες το ιδιο?
Ελεος ρε παιδια...
Δεν χρειαζεται να λεμε συνεχεια το ποσο αδικο ειναι να χανεται ενας συνανθρωπος μας, ποσο μαλλον ενα μικρο παιδι.
Μεγαλη ευθυνη στους γονεις, καταδικη στους αστυνομικους αλλα καμμια ευθυνη στους καταστηματαρχες και στους μεροκαματιαρηδες που πληρωνουν τα σπασμενα.
Και αν δεν σου αρκουν 800 ευρω να ξερεις οτι 55 ατομα που απολυθηκαν την δευτερα επειδη εμειναν χωρις δουλεια δεν τα εχουν ουτε αυτα....
Φιλικα παντα, στο ιδιο στρατοπεδο ειμαστε.;)
Δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι φορολογουνται απευθειας απο το κρατος πριν ακομα παρουν τα φραγκα στα χερια τους,
το παραμικρο "μαγαζακι" κλεβει μεσω φοροδιαφυγης σε καθημερινη βαση απο ολους τους υπολοιπους πολιτες.
(και μιλαμε για το 100% των επιχειρησεων, εχει κανενας αντιρρηση ?)
Εχω φιλους με μαγαζακια και ξερω.
Οποτε... ΟΧΙ δε θα κλαψω ουτε θα λυπηθω για την τζαμαρια τους :)
Γιατι φιλε μαγαζατορα δεν κλεβεις... τον πατερα σου και την μανα σου καλυτερα ?
Γιατι εμεις πληρωνουμε κανονικα εφορια και εσυ δινεις "οτι εχεις ευχαριστηση" ?
οχι οχι οχι δεν θα κυλισει ουτε ενα δακρι απο τα ματια μου... !
Ρε συ Snyper έλεος.
Έχεις ακούσει τον εαυτό σου να δεις πόσο φασιστικά, ανορθόδοξα και αντιδημοκρατικά είναι αυτά που λες?
Καλα νεκρο αστυνομικο δεν θελω, τα υπολιπα ομως τα πιστευω.
Βλεπω τους καιμενους μαγαζατορες να κλαινε και τρελαινομαι.
Εδω ο κοσμος πειναει...
Και απλα πιστευω οτι αυτα τα "εκτροπα" που ειδαμε και θα δουμε δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που γινεται κανονικα και με το νομο πλεον.
Υπερβαλω μερικες φορες το ξερω...
Ψυχολογία του όχλου. Σε συνεπήρε και σένα ο αναβρασμός των διαδηλωτών και θέλεις ότι ακριβώς θέλουν και αυτοί.
Δεν είναι ψέμα ότι άνετα θα σταματούσαν αν έστελναν έναν ΜΑΤατζή στον αγύριστο. Έτσι ως αντίποινα.
Αλλά και πάλι είναι δικό μας λάθος που αφήνουμε τέτοιες ιδέες να καλλιεργούνται στα σπίτια μας/δουλειές μας/κοινωνικά μας σύνολα...