Μεσα σε @υτο το μπουρδελο που τις ειδες τις ζαντες ρε Verone...
Τι ματι ειναι αυτο αετισιο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πω πω βαριεμαι και εγω να το ξαναδιαβασω LoL...
Printable View
Μεσα σε @υτο το μπουρδελο που τις ειδες τις ζαντες ρε Verone...
Τι ματι ειναι αυτο αετισιο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πω πω βαριεμαι και εγω να το ξαναδιαβασω LoL...
Τελικά Μπάμπη βλέπω ενδιαφέρεσε έστω και έμμεσα για το γυμναστίριο που να λέγαμε για καμία σκάστρα ή κανά τελικό θα ξεκίναγκες μέχρι και κρεατίνες να πέρνεις
Υ.Γ κρίμας γιατί κάνεις κάτι το οποίο εσύ θεωρείς κατακριτέο
Κωστα δεν ειναι και τιποτα αυτα που παιρνει, απλα ειναι Top μαρκες απο πρωτεινη και κρεατινη...
Ρε Τεο πλάκα με κάνεις ???
κρεατίνη έπερνε ενα φιλαράκι για 2 + χρόνια και τα έπαιξε τα νεφρά του άσε που αφού την έκοψε δεν βλεπότανε
Όχι μόνο top απλά είναι οι ποιο καθαρές σε σχέση με τις άλλες αυτές μου τις σύστησε ο προπονητής της Αμερικής στο μπάσκετ σε μια αποστολή είναι οι ποιο ελεγμένες και δεν έχουν κιμωλία…
Τις ξεκίνησα αρχικά για να βάλω κιλά ήμουν 62 κιλά κάποτε και μέσα σε ένα οχτάμηνο έφτασα 87 όχι όγκο αλλά γράμμωση χωρίς καμία παρενέργεια στον οργανισμό μου με τρίμηνες εξετάσεις.
Τώρα αυτά που παίρνω είναι απλά για συντήρηση ένα διάστημα 4 μηνών το καλοκαίρι και ένα διάστημα 2 μηνών τον χειμώνα κάνω διάλειμμα.
Να σημειώσω ότι είχα παρενέργεια αν το πω έτσι στον μεταβολισμό τις διατροφής μου.
Φίλε μου εξαρτάτε πόσο παίρνει!
5 γμρ την μέρα δεν είναι πολλά στο πρόγραμμα μου με 6 μήνες διάλειμμα.
Μάλλον ο φίλος σου είδε ότι φούσκωνε και του άρεσε και μεγάλωνε τις δώσεις για να φουσκώσει ακομα ποιο πολύ και σε ποιο σύντομο διάστημα πρέπει να ειχε καμία 15 λίτρα νερό επάνω του!!!
Καθημερινά έστω και με το ζόρι πίνω το λιγότερο 3 λίτρα νερό δεν είναι αρκετά αλλά μερικές φορές προσπαθώ να πίνω παραπάνω.
ΝΑι.... απλως να σου πω οτι αυτες οι πρωτεινες στην αμερικη (απ οσο εχω ακουσει) ειναι παρα πολυ φτινες και εδω ειναι τοσο ακριβες (της musclteck) λογω της διαφιμησης που εχουν.
Γενικως ειναι πολυδιαφημισμενες αλλα ιδιες με τις αλλες που δεν τις εχεις ακουσει και ειναι "καλες".