1000 θα κάνεις δύσκολα πρέπει να είσαι με 90-100 συνέχεια. Αλλά πάνω απο 700-800 κάνεις... Σε εθνική πάντα, ας είναι καλά το cc!!
Printable View
1000 θα κάνεις δύσκολα πρέπει να είσαι με 90-100 συνέχεια. Αλλά πάνω απο 700-800 κάνεις... Σε εθνική πάντα, ας είναι καλά το cc!!
Αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω κανει 529 χιλιομετρα και η βελονα του ρεζερβουαρ ειναι στην μεση...
110 την ωρα πηγαινω οταν κανω οικονομικη διαδρομη οπως τωρα, θα επιχειρησω να γυρισω πισω χωρις να βαλω...
Παλιοτερα το ειχα κανει αλλα τωρα το γ@μησα λιγο γιατι ετρεξα σε καποια φαση να κυνηγησω ενα μαγκα !
CC δεν εχω...
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΕΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 130-140
Βρε παιδάκια.... Σήμερα έβαλα 16€ Βενζίνη και η κάνουλα έγραψε 20Lit ότι μπήκαν μέσα...
Τα χλμ. από γέμισμα μέχρι τώρα που ξανά έβαλα ήταν 286χλμ.
Πόση κατανάλωση έχω γιατί 286 / 20 μου βγαίνει 17.3... (Το τετραξονικό καίει πιο λίγο!!)..
ΠΩΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ???:rant2:
Λίτρα/χιλιόμετρα*100.
Με 140 βγάζει 800 χιλιόμετρα?!?!? Γιατί δυσκολεύομαι να το πιστέψω?? Πόσες στροφές έχεις μ' αυτήν την ταχύτητα??
http://img152.imageshack.us/img152/3...jr2tvs4.th.jpg
Το menorah είναι ένα σημαντικό εβραϊκό σύμβολο και αναγνωρίζεται ευρέως. Πολλοί μη-εβραϊκοί ή εθνικοί άνθρωποι μπορούν να μην εξοικειωθούν με την εβραϊκές ιστορία και τις παραδόσεις αλλά πιθανοί ξέρουν τι ένα menorah είναι.
Shalom Αδέρφια!!!
...............WTF?