Όχι δε δουλεύω στη NISSAN,απλά μεγάλωσα με nissan,κι έχω μεγάλη συμπαθεια σ'αυτά.
Ουσιαστικά είμαι ο μόνος απο την οικογένειά μου που αλλαξοπίστησε και πήρε άλλης εταιρείας αυτοκίνητο και μάλιστα Fiat.O πατέρας μου ακόμα δεν το πιστεύει.
Printable View
Βρήκα κανα δυο άλογα εδώ στον περιφερειακό των Ιωαννίνων. Άνοιξε λίγο το καπώ σου βρε Δημήτρη μήπως φύγαν από σένα? Τό ένα μάλιστα ήταν λίγο φοβισμένο και όλο μονολογούσε...δεν τραβάω και Τέταρτο παιδί εγώ!!!...όλα κι όλα!!! έσκασα!
Θα του μιλήσω για τα προφυλακτικά ή θα του πώ να πάρει άλλο!
:D:D:D
Μου φτιαξες τη διάθεση,να 'σαι καλά
Προφυλακτικά??? Τι είναι αυτό?:p:p:p
Αντρέα, τα άλογα που τα βρήκες? Εκεί που σταμάτησες για να αλλάξεις το ρελέ???:D:D:D:D:D
Θα περάσω από το μαγαζί να τα πάρω (Τάϊσέ τα καλά μεχρι να έρθω)
Αρχίζουν βλέπεις, να την κοπανάνε τα κακόμοιρα τα αλογάκια: 3 παιδιά, μπαγκαζιέρα, 107.3 κιλά εγώ κτλ κτλ.
Μην βιαστείς καθόλου! Τα άλογα που είναι από 1.2 όχι μόνο δεν τρώνε πολύ...πηγαίνουνε και σφαίρα!!! τστστστστσ!
τρέμετε κυβικά!
έχω πετάξει τρεις καφέδες μέχρι τώρα!
τον Τέταρτο θα τον πιεις ή να στον τυλίξω για δώρο???
:p
τελικα μονο στα λογια βλεπω να εισται ιταλοφιλοι
εγω θα επερνα την delta η bravo
ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ "TIGUAN ESCAPE" ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ Η Π...ΑΝΑ Η VW ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΟ (ΜΕ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΛΠ 29000 ΠΕΡΙΠΟΥ). ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΧΕΧΕ... ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΩ) ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ STILO OYTE ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟΣΟ.
edit:Γραφε με μικρα.Ειναι κανονας του forum.
Αν το παρεις για να ανεβαινεις σε πεζοδρομια αστο καλυτερα.Εκτος αμα θελεις να παρεις το HALDEX μια μερα στο χερι απο τα ζοριλικια..