Απάντηση: Zenvo ST1 1.104 ίππων!
Πρωτον φιλε αυτο να μην το ξαναεπαναλαβεις ''παντελη λες βλακιες ''
οταν αναφερεσε τουλαχιστον σε μενα που δε σε εχω ονοματισει ετσι θα ηθελα να ειναι ποιο προσεκτηκος
δευτερον οτι γραφεται εδω μεσα ειναι για να περασουμε καλα και να κανουμε λιγο χαβαλε λιγο ενημερωση λιγο παρεα .
τριτον μπορει εν μερη να εχει δικαιο ο Μαγκελανος αλλα απο τετοια συναιτεριλικια που να μεν το ενα χερι σωζει το αλλο μως οταν παει το μαχαιρι στο κοκαλο τοτε αυτος που βαζει τα φραγκα απετει να φυγει ο εργατοκοσμος του ασθαινεστερου για το κοινο καλο.
πιστεψεμε μεχρι στιγμη αυτο γινεται εκτος αν εσυ ζεις σε αλλο κοσμο.
για αυτους τους λογους σου εβαλα μερικα βιντεακια οσο υπαρχει το you tube να χαζεψεις λιγο να γελασεις και να εισαι ποιο προσεκτηκος με τις εκφρασεις .
παντα φιλικα και με πολυ χαβαλε φιλε .
τωρα αν εσενα σου αρεσει το οπελ εγω το περναω και το οπελ ολα τα περναω γιατι ειμαι δινατος και τρωω ολη τη βενζηνα μου.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
Πρωτον φιλε αυτο να μην το ξαναεπαναλαβεις ''παντελη λες βλακιες ''
οταν αναφερεσε τουλαχιστον σε μενα που δε σε εχω ονοματισει ετσι θα ηθελα να ειναι ποιο προσεκτηκος
δευτερον οτι γραφεται εδω μεσα ειναι για να περασουμε καλα και να κανουμε λιγο χαβαλε λιγο ενημερωση λιγο παρεα .
τριτον μπορει εν μερη να εχει δικαιο ο Μαγκελανος αλλα απο τετοια συναιτεριλικια που να μεν το ενα χερι σωζει το αλλο μως οταν παει το μαχαιρι στο κοκαλο τοτε αυτος που βαζει τα φραγκα απετει να φυγει ο εργατοκοσμος του ασθαινεστερου για το κοινο καλο.
πιστεψεμε μεχρι στιγμη αυτο γινεται εκτος αν εσυ ζεις σε αλλο κοσμο.
για αυτους τους λογους σου εβαλα μερικα βιντεακια οσο υπαρχει το you tube να χαζεψεις λιγο να γελασεις και να εισαι ποιο προσεκτηκος με τις εκφρασεις .
παντα φιλικα και με πολυ χαβαλε φιλε .
τωρα αν εσενα σου αρεσει το οπελ εγω το περναω και το οπελ ολα τα περναω γιατι ειμαι δινατος και τρωω ολη τη βενζηνα μου.
ρε παντελη ολοι φιλαρακια ειμαστε,ολοι ελληνικο αιμα βραζει μεσα μας,
τι στο καλο?εχει γινει τοσο κακο το ιντερνετ ωστε να καθομαστε και
να τσακονομαστε για βλακιες στην ουσια!
Δεν εχω κατι προσωπικο απεναντι σου και με κανεναν αλλον εδω στο κλαμπ!
Απλα σε βλεπω και εισαι παντα απολυτος και δεν δεχεσαι την γνωμη
του αλλουνου και ουτε το συζητας!Ενταξη εχεις ενα αμπαρθ που ειναι
και λιγο πειραγμενο και εισαι γρηγορος δεν λεω αλλα αυτος δεν ειναι
λογος να χαλαμε τις καρδιες μας.
Τωρα αν αυτα που ειπαμε τα ελεγες για χαβαλε τοτε τι να πω...
Ισως αν καποτε σε γνωρισω να καταλαβω τον χαβαλε σου!
Παντα φιλικα φιλαρακι δεν χαλιομαστε!Να 'σαι καλα!
...και που 'σαι χαιρομαι που εχεις αμπαρθ και εισαι γρηγορος!
οχι αμπαρθ αλλα Abarth να το γραφεις σωστα γιατι εγω μπορει να μην παραξηγεμε αλλα το Abarth μου στραβωνει
''ρε παντελη ολοι φιλαρακια ειμαστε,ολοι ελληνικο αιμα βραζει μεσα μας,
τι στο καλο?''
χαμηλωσε τη τη φωτια να μην βραζει τοσο μεταξι μας
''Ισως αν καποτε σε γνωρισω να καταλαβω τον χαβαλε σου!
Παντα φιλικα φιλαρακι δεν χαλιομαστε!Να 'σαι καλα!''
να χαρω το αδερφη μου.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
Ωπ εδω ειμαστε Παντελη.Γιαυτο το λογο γινονται ολα για να μη χασει κοσμος την δουλεια του ειτε ειναι "γερμανος" ειτε "ιταλος" ειτε "ιαπωνας".
Αντε μη μαλωνετε εδω ειμαστε για να περναμε καλα!Μην ακουω χαζα.Αποψεις ανταλλαζουμε κ ο καθενας βγαζει το γουστο του!Καλημερα.