Ε ναι ρε, αφού είπαμε θα σου δώσω και ένα λεπτό αέρα μέχρι να σε περάσω στην Σούρπη.
Printable View
Ε ναι ρε, αφού είπαμε θα σου δώσω και ένα λεπτό αέρα μέχρι να σε περάσω στην Σούρπη.
μαλιστα...με την διαφορα οτι εγω μενω αθηνα!anyway....εγω παρασκευη μεσημερη θα ειμαι εκει.κι μαλλον θα φτασω πρωτοσ.το κινητο μου ειναι 6993837363.παρτε με οταν ερθετε να βρεθουμε
Φρέσκο ζεστό από το φούρνο. Μπαγέα εγκράτεια!!!
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos...83_47852_n.jpg
Του Μπαγέα δώστου την κιθάρα...
πω πω πω...θα πεσει πολυ κοψιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αμαν και σήμερα είναι Τσικνοπέμπτη.....4ήμερα φαγητού....
Παρεπιπτόντως μια φορά είπα να πάρω αμάξι στην εκδρομή και εχτές το απόγευμα μέσα στο μαγαζί μου το τράκαρε ένας ******ς....καλά κάνω και δεν το βγάζω έξω άντε τώρα να μπλέκεις με φαναρτζήδες...
Dont worry Θοδ και εμενα χτυπημενο ειναι δεν θα ειασι ο μονος Lol
λοιπον κανονησε να τρεχεις παλι μεγαλος ανθρωπος .
εγω στιν εθνυκη οδο οταν εχω το μωρο και την κορη μου μεσα δε τρεχω κατω απο 120 αλλα ουτε και πανω απο 180 γιαυτο κανονησε να πηγενεις συνετα για να μην ενοχλησουνε το θεο οι καταναλωσεις μας.
εξαλου εγω δεν ειπα τιποτα κακο ειπα οτι θα ειμαι 1 λεπτο ποιο γρηγορος στη Σουρπη και εσυ και 'γω μονο που εσυ θα μπεαινεις και εγω θα εχω βγει.
χχαχαχαχχαχαχα
αν σου το τρακαρε πελατης δε πηραζει αλλα αν σου το τρακαρε εργαζομενος προσεξετο ειναι υπονοουμενο , μαλλων σε μισει που του τρως τη μπουγατσα.