Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
Ξενοδοχείο βρήκαμε? Γιατι με το ρυθμό που πάμε δεν μας βλέπω ούτε για Μάρτιο...
Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
Λέω μήπως να οργανοσουμε μια επιτροπή εκδρομής που θα αναλάβει να μας κλείσει δωμάτια κτλ. Γιατί όπως παει δεν θα πάμε φέτος.
Μολις μιλησα με το ξενοδοχειο Aristi που προτεινε ο Ionio και θα μου αποστηλει μια προσφορα.Αρα αναμενουμε!
Γιαννης
""Αγαπητέ Γιάννη,
*
μετά τη τηλεφωνική μας επικοινωνία σου αποστέλω τη προσφορά μας για την εκδρομή του club σας.
*
Συνολικά η ανάγκη σας καταλήξαμε ότι είναι 12 Δωμάτια εκ των οποιών τα 11 αφορούν check in 04/02 με check out 06/02 και 1 με check in 04/02*και check out 05/02.
Τα 10 δωμάτια θα χρησιμοποιηθούν ως Δίκλινα ενώ τα 2 θα χρησιμοποιηθούν ως οικογενειακά.
*
Για τη περίοδο που σας ενδιαφέρει η τιμή για τα Δίκλινα δωμάτια μας είναι 140€/Διανυκτέρευση και 160€/Διανυκτέρευση για τα superior (τζάκι και μπανιέρα με υδρομασάζ).
Αντίστοιχα για τα*Οικογενειακά η τιμή είναι 180€ και για τα superior (τζάκι) 200€.
*
Η ενιαίες τιμές που θα ισχύσουν για εσάς είναι 125€/Διανυκτέρευση για τα Δίκλινα δωμάτια και 160€/Διανυκτέρευση για τα Οικογενειακά.
*
Στις τιμές περιλαμβάνεται πρωϊνό μπουφέ και εκμετάλευση των εγκαταστάσεων SPA (indoor stream pool,* jacuzzi,* sauna,* hamam).
*
Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
*
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
*
Δημήτρης Πετειναρέλης
Hotel Manager
Aristi Mountain Resort
Τηλ: 26530 41330
Φαξ: 26530 41311
E-mail: info@aristi.eu
Web: www.aristi.eu
Please consider the environment before printing this email""
Αυτή παιδιά ήταν η απάντηση τους.Για εμένα το βρίσκω καλό αλλά ότι αποφασίσουμε!
Εγώ είμαι μέσα αλλά επίσης ότι πείτε εσείς....
Για να μην λέμε, είναι το μοναδικό που έχουμε βρεί να μας χωράει όλους μαζί...
Μετά πάμε σε κάποιο άλλο και να σπάσουμε...
Να δώσουμε μία εβδομάδα διορία γιατί ο καιρός περνάει...
Εμένα γιατί μου φαίνεται λίγο ακριβό?
Είναι ακριβό....
Δεν είναι ακριβό όμως για αυτά που έχει...
Θέμα επιλογής είναι...
Και γι' αυτά που έχει είναι ακριβό Πέτρο. Ειδικά φέτος ξενοδοχεία με τις ίδιες παροχές είχαν πολύ καλύτερες τιμές.
Δεν ειναι πολυ ακριβω.απλα πιστευω οτι λογο καταστασης,θα μπορουσαν να κανουνε καλυτερεσ τιμες.αλλα οκ.εγω ειμια μεσα!!!