Αντριάνα Σκλεναρίκοβα και Γιώργος. 1 ΠΣΚ
Printable View
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα και Γιώργος. 1 ΠΣΚ
Ρε μην λετε λαλακιες!Καπιοι δεν γραψαν stilo στο καταθετηριο και ψαχνωμαστε!
Εγώ έβαλα Στρούζας Γιώργος StiloClub. Άσχετο. Εγώ θα φύγω αύριο μεσημέρι από εδώ για Καρδίτσα. Παρασκευή θα ξεκινήσω για Ζαγοροχώρια. Οι από Βόλο μερια ποτε θα ξεκινήσετε? και από που θα πατε? Εγώ θα πάω από Καλαμπάκα... Θα ανεβει κανεις από εκεί?
Sorry Γιαννάκη...
Εγώ όταν έκανα την κατάθεση (Online) τον πήρα τηλέφωνο και μου το επιβεβαίωσε... 1 βραδιά προκαταβολή για ένα δίκλινο.
Γιάννης Πάριος.
το stiloclub φαινεται και στην δικη μου καταθεση λοιπον ξερεις κανεις αν ειναι καλυτερη η διαδρομη η πιο κοντινη απο την μερια του Ριο ετσι μου ειπαν?
Όσοι έρχεστε από Ριο προσέξτε 2 σημεία της διαδρομής που θα σας γλιτώσουν χρόνο και κόπο!
1) Αφού περάσετε το Μεσσολόγγι και πηγαίνοντας προς Αγρίνιο θα συναντήσετε μπροστά σας ένα κόμβο υπό κατασκευή ! Μόλις εισέλθετε στον κόμβο θα περάσετε την πρώτη έξοδο του (πάει για Αγρίνιο από τον παλιό δρόμο - Κλεισορέματα κλπ) και θα μπείτε αμέσως μετά στην έξοδο που λέει Ιωάννινα νομίζω και είναι ο νέος περιφεριακός που σας βγάζει πριν την αμφιλοχία.
2) Μόλις φτάσετε στην Άρτα, θα συναντήστε επίσης έναν κόμβο (στο ύψος του στρατοπέδου) κάντε αμέσως δεξιά και μετά από 500 μέτρα στρίβετε αριστερά με ένδειξη για Ιωάννινα. Είναι ο νέος περιφερειακός και θα σας βγάλει μετά και την Φιλλιπιάδα με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Αποφεύγετε όλη την Άρτα και τα φανάρια της όπως και τα μπλόκα που έχει στην μεγάλη ευθεία μετά το ομώνυμο γεφύρι!
Γενικά Μεσσολόγγι και Άρτα προσοχή στα μπλόκα! Έχει πάντα και παντού!
Καλό δρόμο να έχετε, με προσοχή, γιατί τον μοιραζόμαστε και με άλλους!
Εγώ Παρασκευή πρωί θα κατευθύνομαι προς Αθήνα αν δω κανα κομβόι (λέμε τώρα) θα χαιρετήσω! :)
Υ.Γ Ελπίζω να σας προλάβω!......
Παιδεία θα περιμένω μετά τα διόδια της Ελευσίνας, στις 08:30', στην αλάνα δεξιά, με αναμμένα τα αλάρμ.
Όποιος έρθει, θα φύγουμε μαζί.
Θα πάω από την γέφυρα του Ρίο.
Εγώ ξεκίνησα. Ο μπραλος είναι απροσπελαστος. Με γύρισαν πίσω. Ο δομοκος το ίδιο. Πολύ χιόνι παιδιά πάρτε αλυσιδες
Χτες το βραδυ ηρθε φιλος απο την εθνικη θεσσαλονικης-Αθηνα, μου ειπε οτι απο τον θεολογο και πανω εχει χιονια.
Προσοχη οσοι πατε απο εκει.
Αλυσιδες οπωσδηποτε.
Αντε καλο ταξιδι να εχουμε.
Φευγω σε λιγο.
Χτες το βραδυ ηρθε φιλος απο την εθνικη θεσσαλονικης-Αθηνα, μου ειπε οτι απο τον θεολογο και πανω εχει χιονια.
Προσοχη οσοι πατε απο εκει.
Αλυσιδες οπωσδηποτε.
Αντε καλο ταξιδι να εχουμε.
Φευγω σε λιγο.