Απάντηση: Φωτογραφίες των Stilo μας!
Τι να πω παιδιά...δεν έχω λόγια. Αν μπορούμε να συμπεράνουμε κάτι από τις φωτό είναι ότι οι Stilo Drivers έχουν Στυλ, άποψη, γούστο, μεράκι, "χρώμα", ......
ΥΓ1: να σου και multimedia o teo, κατάλαβες φίλε μου κι εμείς ούτε mp3 δεν έχουμε, τι mp3 δηλαδή, ούτε το "καλό" καντράν, ναι αυτό με την έγχρωμη οθόνη...χεχεχε ;) \\
ΥΓ2: Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ θέλω εσωτερικό σαν του Ionio!
Εμείς οι "αργοί" θέλουμε πολλές οθόνες για να χαζεύουμε ρε...!! :bleh: :bleh:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
χαχαχαχα ισχυει... ειδικα στις μεγαλες ευθειες της εθνικης........ ασε.... αν ειχα εγω θα ειχα λιωσει to game of thrones :P
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Τώρα παρηγορήθηκα...χαχαχαχαχαχα ;) ...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
χαχαχαχα ισχυει... ειδικα στις μεγαλες ευθειες της εθνικης........ ασε.... αν ειχα εγω θα ειχα λιωσει to game of thrones :P
Εσείς ξέρετε...:metalo:
Έτσι έτσι... Μέχρι να φτάσεις σε κατηφόρα και στροφές (μπουαχαχα :devil: ), να έχεις κάτι να χαζεύεις!!
Ας βάλω και 2 φωτό ακόμα να μην ξεχνιόμαστε: :bleh:
http://img525.imageshack.us/img525/5439/imag0522h.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/4848/imag0534u.jpg
φιλε νικο οι ζαντες σου μου αρεσουν πολυ.μηπως εχεις την καλοσυνη να μου πεις που μπορω να τις βρω?εχουν κανενα κωδικο η τπτ αλλο?και τι νουμερο ειναι 16ρες?17?ΗΗΗΗΗΗΗ αν τις πουλας ακομα καλυτερα.εχω το 1.2 οποτε αμα ειναι 17αρες εφαγα ακυρο.......
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Νομίζω ότι θες αποστάτες, μην σε πάρω και στον λαιμό μου όμως... :)
Mike το έχω σκεφτεί απλά δεν πολυθέλω να στηρίζονται οι ρόδες μόνο στα μπουλόνια... Με φοβίζει λιγάκι... :hmm:
Λίγες ακόμα και απο το δικό μου
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
johnny
Λίγες ακόμα και απο το δικό μου
...πανέμορφο , μπράβο σου..αλλά αυτό το κακάσχημο Γερμανικό ψοφίμι τι δουλειά έχει δίπλα στην όμορφη Ιταλίδα ;;;;..Σαν μέλη του Club , απαιτούμε μια πειστική εξήγηση !!!!!....:wall:.......