Απάντηση: Επομενη συναντηση;;;
Σιγα μην κανουμε και επομενη! Εχουμε 2/2 με βροχες! :tongue1::tongue1::tongue1:
Στον Λαγκαδα ειχαμε πει να παμε για να φυγουμε λιγο μεσα απο την πολη και αν ειχε καλο καιρο οπως ειπε και ο Σακης θα πηγαιναμε αλλου για καφε αλλα anyway...
Η εκπληξη ηταν οτι γνωρισατε καποια παλια μελη του club αλλα και τα αυτοκολλητα που θα περνατε! Τα ξεχασαμε ομως μεσα σε ενα απο τα 2 γερμανικα αυτοκινητα... (Η ηλικια βλεπεις)
Έλα ρε σεις!!!!!!Θέλω αυτοκόλλητααααααααααααα :crying::crying::crying:
Χάρηκα που γνώρισα και τα άλλα παιδιά αλλα ο Λαγκαδάς δεν μας ενθουσίασε ιδιαίτερα όσους είμασταν με το δικό μου αμάξι.Ωραιότατος...πραγματικός ωραίος αλλα πολύυυ μακρυά....δεν είμαι τσιγκούνης καθόλου αλλά έκλαιγα την βενζίνη.. 1.5 γραμμή κατέβηκε :P :P
ααα και την άλλη φορά ελπίζω το μόνο Stilo που θα υπάρχει στην συνάντηση να μην είναι το δικό μου....:crazy:
:wub::biggrin::upside:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Τα ξεχασαμε ομως μεσα σε ενα απο τα 2 γερμανικα αυτοκινητα... (Η ηλικια βλεπεις)
Πού να μην στα έδινα και στο χέρι!
BTW θέλω τον video από τη νεροποντή, στείλε email
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Πού να μην στα έδινα και στο χέρι!
BTW θέλω τον video από τη νεροποντή, στείλε email
Ρε φιλε την ωρα που τραβουσα βιντεο τα εβαλα στην θηκη που εχει η πορτα και τα ξεχασα!
Το βιντεο θα το ανεβασω στο συσωλην και θα σε στειλω το λινκι!
Πανικός ρε σεις... Τι βροχή ήταν αυτή?... Κάποιος από σας είναι ο γκαντέμης μου φαίνεται...
Σόφο... αυτό έπρεπε να βάλεις για υπόκρουση:
http://www.youtube.com/watch?v=3GHo1SnSnXU
Χαχαχα!
χαχαχαχα ****μέτρησε το βίντεο!!!Και η μουσική όλα τα λεφτά!!!
Κανείς απο αυτούς που ήταν μέσα στο golf (που δεν έπαιρνε τις ταχύτητες ! ) τράβηξε βίντεο?Ήταν πραγματικα εντυπωσιακό αυτό που έκανε....όλο το αμάξι ήταν μέσα στο νερό,και μάλιστα το νερό είχε καλύψει όλο το καπώ!! Ίσως γι'αυτό μετά να μην έπαιρνε τις ταχύτητες...αμέσως εγώ να το κακολογίσω επειδή είναι VW....τστστσ :P
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
χαχαχαχα ****μέτρησε το βίντεο!!!Και η μουσική όλα τα λεφτά!!!
Κανείς απο αυτούς που ήταν μέσα στο golf (που δεν έπαιρνε τις ταχύτητες ! ) τράβηξε βίντεο?Ήταν πραγματικα εντυπωσιακό αυτό που έκανε....όλο το αμάξι ήταν μέσα στο νερό,και μάλιστα το νερό είχε καλύψει όλο το καπώ!! Ίσως γι'αυτό μετά να μην έπαιρνε τις ταχύτητες...αμέσως εγώ να το κακολογίσω επειδή είναι VW....τστστσ :P
...γιατί δλδ...υπάρχει κανένα Golf που να ..παίρνει τις ταχύτητες ??????....χεχεχεχεεεεε...:devil:......
Ωραία ήταν, καλά περάσαμε! Αν είχαμε και κάνα μπουφανάκι μαζί μας...χαχαχαχα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Ωραία ήταν, καλά περάσαμε! Αν είχαμε και κάνα μπουφανάκι μαζί μας...χαχαχαχα...
...ρε συ ABARTH...που το είδες το " ωραία περάσατε ???...εδώ κοντέψαμε να ..πνιγούμε εμείς που σας βλέπουμε απο το βίντεο !!!!!....ουχάχαχαχααααα....