Απάντηση: Σκεψη 'αποχωρισμου' του Stilo...
τεο σίγουρα υπάρχουν λογικές φυσικές φθορές αλλα οτι τα γερμανικά είναι τάπα αναξιόπιστα ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ απο το κεφάλι γιατί έχω και προσωπικά βιώματα όχι ένα όχι δύο.
Όσο για το ταξί όντως θα συμφωνήσω με τον Jason πραγματικά μπράβο σου !
Για πες καμια πληροφορία πως γίνεται η δουλειά?Θέλει επαγγελματικό δίπλωμα πχ? και μετά τι ? βρίσκεις ιδιοκτήτη που να ψάχνει οδηγό ή είναι δικό σας το ταξί?
Χαχαχα δεν παίζεσαι εσύ ρε φίλε...!
Ενδιαφέρεσαι για ταρίφας? :tongue2:
Εμείς το ταξί το είχαμε στην οικογένεια, και αυτός ήταν και ο λόγος που το σκέφτηκα σαν επιλογή, γιατί αλλιώς ούτε που θα μου περνούσε απ το μυαλό...
Λοιπόν θέλεις δίπλωμα κατηγορίας Β' (αυτό που έχεις και τώρα...ελπίζω :laughing: ) αλλά το κάνεις μετατροπή σε επαγγελματικό. Μετά βγάζεις την ειδική κάρτα ταξί και είσαι έτοιμος!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Το εχω στο προγραμμα καποια στιγμη αλλα θελω να δω συγγενεις, φιλους, απο δω, απο κει....
Σε ενα ΣΚ μεσα τι να προλαβω να κανω;;;
...να αγκαζάρεις τον Teo και θα πάει "σύνεφο" η μπ@υρδ@λότσ@ρκα !!!....:jump1: :hehe: :jumpy:...χέχέχέεεεε.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
τεο σίγουρα υπάρχουν λογικές φυσικές φθορές αλλα οτι τα γερμανικά είναι τάπα αναξιόπιστα ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ απο το κεφάλι γιατί έχω και προσωπικά βιώματα όχι ένα όχι δύο.
Όσο για το ταξί όντως θα συμφωνήσω με τον Jason πραγματικά μπράβο σου !
Για πες καμια πληροφορία πως γίνεται η δουλειά?Θέλει επαγγελματικό δίπλωμα πχ? και μετά τι ? βρίσκεις ιδιοκτήτη που να ψάχνει οδηγό ή είναι δικό σας το ταξί?
...βγάζεις ένα "μαιμού" δίπλωμα..πάς τη νύχτα εκεί που το παρκάρει ο Teo..την άλλη ημέρα βγαίνεις στη δουλειά !!!!....χέχέχέεεεε..τι Ελληνάρες είμαστε ρε αδερφέ μου ????...
Ρε jason μην του δίνεις ιδέες λέμε... Ακόμα τρέμω αν θα βρω τη μάσκα στη θέση της το πρωί και τώρα του λες και για το ταξί??...!! :rofl::hehe: Χαχαχα!
χαχαχαχα τεο εσείς δεν παίζεστε τελικά όχι εγώ :p
Θα γούσταρα όσο σπουδάζω να δουλεύω ταξάκι...αν ειχε τουλάχιστον κάποιος στην οικογένεια ή έστω γνωστός αλλα δεεν...Ειδικά τα πρώτα 2 χρόνια που είχα το δίπλωμα παίζει να είχα κάνει τα ίδια χιλιόμετρα με έναν οδηγό ταξί...τώρα έχω αρχίσει να χαλαρώνω αλλα πάλι το χω μεσα μου το της οδήγησης...είπαμε γεννημένος πιλότος :tomato:
Και σε κάθε φανάρι να βάζεις κόντρες με τους διπλανούς?? Άσε ρε φίλε, καλύτερα που δεν έχεις ταξάκι... Θα μαζεύαμε καρδιοπαθείς στο δρόμο σου...! Χαχαχαχα!! :biggrin:
Αναλόγως...αν είχα Γερμανικό όχι...δεν θα μου άρεζε να έβλεπα λαμπάκι λαδιού...βέβαια θα ντουμάνιαζα οπότε ο διπλανός θα έχανε λόγω ορατότητας :p
Αν δεν δω πάντως ρωσσόφατσα η φάτσα που κατέβηκε απο το βουνό με γερμανικό δεν έχω όρεξη για κόντρα...θέλω να τους ανάβω τα check :p
(full κακία...υποτίθεται διαφέρω τρομάρα μου απο τους χωριάτες - όχι με την κυριολεκτική σημασία - ... :p )
Ταξι σκεφτομουν και εγω να δουλεψω καποια στιγμη (εχω το Γ κατηγοριας οποτε βγαζω ανετα ειδικη αδεια), αλλα με την αναδουλεια που εχει πεσει τελευταια δεν ειναι και οτι καλυτερο. Οχι τιποτα αλλο, εχω και φιλο που θα μου εδινε το ταξι του να κυκλοφορω! Ισως στο μελλον την κανω την κινηση...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Ταξι σκεφτομουν και εγω να δουλεψω καποια στιγμη (εχω το Γ κατηγοριας οποτε βγαζω ανετα ειδικη αδεια), αλλα με την αναδουλεια που εχει πεσει τελευταια δεν ειναι και οτι καλυτερο. Οχι τιποτα αλλο, εχω και φιλο που θα μου εδινε το ταξι του να κυκλοφορω! Ισως στο μελλον την κανω την κινηση...
άμα έχεις την δυνατότητα πάντως και δεν υπάρχει δουλίτσα αλλού δεν είναι άσχημη φάση...έστω μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο ;)