Χαχαχαχα!ετσι!οι ομορφιες φενονται!
Printable View
Χαχαχαχα!ετσι!οι ομορφιες φενονται!
Χαχαχα έλα ρε καλοί είμαστε και τα κουκλιά όμορφα βγήκανε !!! Άντε φορτώνουμε για την επόμενη συνάντηση.!!! Είδα 4 όμορφα αυτοκίνητα με πολύ προσωπική δουλιά από τους ιδιοκτήτες τους .... αυτό μου άρεσε πολύ!!! Και μην ξεχνιόμαστε είδαμε οροφή εν λειτουργία φτου να μην την ματιάσουμε!!!
Φτου φτου σκόρδα για την ηλιοροφή του polfan! Μην τη γλωσσοτρώτε!!
Μια χαρά κλαρινογαμπροί βγήκαμε όλοι! Χαχαχα! Τα αυτοκίνητα τα χάρηκα πολύ κι εγώ... Έπρεπε να βγάλουμε και μία φωτό την ώρα που είχαμε όλοι ανοιχτά καπώ και τα σκαλίζαμε...!
Το κλειδί του 500 πάω στοίχημα ότι δεν έχει τηλεχειρισμό...
Μπράβο για την συνάντηση! Στην επόμενη, θα κανονίσω το πρόγραμμά μου να έρθω. Μπραβο και πάλι!
Το κέρδισες το στοίχημα... Κούφιο είναι! Χεχε!
Μακάρι ρε φίλε... Να σε γνωρίσω κι εσένα από κοντά (και όσοι δεν σε ξέρουν)!
πωωω καλά ρε τι αλητόφατσες είναι αυτές που μου θέλετε και stilo....Πάρτε κανένα astra ή κανένα golf!!!
χαχαχα πλάκα κάνω παιδιά!
Πραγματικά ένα μεγάααλο μπράβο! Οι φωτογραφίες με κάναν πολύ χαρούμενο!Όλα τα αμάξια είναι κουκλιά, του Δημήτρη μόνο έχω να πω οτι απο τις φωτογραφίες που είχα δει μεχρι στιγμής το αδικούσαν πολύ σε σχέση με το κουκλί που είναι.
Μου άρεσαν πολύ και οι φωτογραφίες...μου μυρίζει teo στην δουλειά....
Μπράβο και πάλι μπράβο και ελπίζω να καταφέρουμε κάποια στιγμή - άμεσα - να κάνουμε και κάποια συναντηση στο ενδιάμεσο βόρειοι και νότιοι και να γνωριστούμε και απο κοντά!
-ο jason δεν ήρθε?
Όχι άλλα έχουμε συναντήσεις μπροστά μας!!
O jason ταξιδεύει Μιχάλη και δεν μπορούσε αυτή τη φορά!
Για του Δημήτρη έχεις δίκιο! Το είχα ξαναδεί στην προηγούμενη συνάντηση αλλά ήταν και βράδυ και δεν το είχα προσέξει καλά!
Πιστεύω πως μια φορά το μήνα μπορούμε να οργανώνουμε κάτι τέτοιο και να μη χανόμαστε... Προσωπικά, θα το προσπαθώ όσο γίνεται (είμαι σίγουρος και όλοι όσοι ήρθαν σήμερα, γιατί αυτό συζητούσαμε)!
Όσο για την ενδιάμεση μακάρι κάποια στιγμή να το καταφέρουμε!
...Να σε δω κι από κοντά γιατί εσύ μου κάνεις για Ibizoφατσα! Χαχαχα! :hehe:
Για τις φωτό ναι, κουβάλησα το τέρας μαζί μου (ψηφιακή) γιατί ήταν ιστορική στιγμή! :photo:
ΥΓ:
Ρε σεις ο Δημήτρης στη φωτό, μόνο εμένα μου θυμίζει τον Link από Prison Break??
Τον jason θέλω να τον συναντήσω Πάτρα αν τον πετύχω ποτέ!
Μιχάλη ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Μακάρι να μπορέσουμε να βρεθούμε όλοι κάποια στιγμή σε μια πανελλήνια θα ήτανε το τέλειο!!!