Ρε συ, προσπαθώ να ... "ενεργοποιηθώ"!! :bananarock2:
Printable View
Ρε συ, προσπαθώ να ... "ενεργοποιηθώ"!! :bananarock2:
Με τόσο φαγητό στην κουβέντα... μάλλον για να "ενεργηθείς" σε κόβω!! :hehe: :laughing:
Μπορεί να σε πιάσει κόψιμο από την κουβέντα??!?
Κόψιμο λόρδας σίγουρα...! :fun:
Sorry mods... Ποιος μπορεί να μεταφέρει την φαγητοσυζήτηση στο "Χαβαλές"??
ioannidis ως απάντηση σου βάζω αυτά που είπε ο τεο
Δεν είπα ΠΟΤΕ οτι μου χαλάει την αισθητική.Απλα είπα οτι ειναι ντροπή και συμφωνούν οι περισσότεροι αν οχι όλοι να υπάρχουν mods ανενεργοί 2 χρόνια!Δεν έχω κανενα προσωπικό θέμα με τον mod, απλα το λέω....είναι mod και έχει να μπει 2 χρόνια...Δεν λέω να βγάλετε κανέναν...να κάνετε οτι ΕΣΕΙΣ νομίζεται....αλλα σίγουρα είναι μια άσχημη εικόνα.Αυτό λέω και τίποτα παραπάνω.
Ξέχασα να ανφερθώ σε αυτο που λες για τους admins και τις εργασίες που κάνουν.ΔΕΝ διαφωνώ!Συμφωνώ απόλυτα,το πιστευω και φαίνεται άλλωστε αλλα αυτό που είπε ο τεο....ΘΕΛΟΥΜΕ να μαθαίνουμε...ας μας ενημερώνετε όποτε έχετε χρόνο...
Όσο γι'αυτό που λες για τον ammoulianioti πραγματικά έχει φάνηκε πολύ ψύχραιμος...επειδή μιλήσαμε πιο πριν ήταν έτοιμος για το μεγάλο μπαμ και παρα το γεγονός οτι κι εγώ τον τσίγκλισα να χωθεί κρατήθηκε...όντως του αξίζουν συγχαρητήρια....Σοφοκλή δώσε και σε μας...το έχουμε ανάγκη όπως φαίνεται :p
Τώρα για το live chat συμφωνώ κι εγώ.
Το να κολάς σε μέλη, το να είσαι ειρωνικός και ερειστικός, είναι κάτι που προκαλεί πρόβλημα, γκρίνιες, τσακωμούς και επεισόδια και αυτό είναι κατά των κανόνων. Δεν θέλουμε καυγάδες. Παρέα θέλουμε, κατανόηση και συμμετοχή.
Το κατάλαβες; Για αυτό σε παρακαλώ πολύ, να είσαι πιο προσεκτικός. Κάνε το για χάρη μου. ΟΚ;
Άγνοια κινδύνου λέγεται αυτό. Φάε πουλάκι μου, φάε.
Live chat είχαμε αλλά στην προηγούμενη αναβάθμιση έφαγε πόδι λόγω τεχνικού θέματος (αν θυμάμαι καλά).
Μόλις τελειώσει η νέα αναβάθμιση, θα μπούν και χρώματα και το garage.
Υπομονή.
Όσο για τα ορθογραφικά λάθη, είναι ένα πρόβλημα που λίγο ή πολύ κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ναι σαφώς υπάρχουν εργαλεία που στο pc σου μπορείς να στήσεις και να γράφεις ανθρώπινα, αλλά πολλοί μπαίνουν/μπαίνουμε και από κινητά, ταμπλέτες, από φιδάκια κλπ. Κατηγορώ το εκπαιδευτικό μας σύστημα για αυτό. Κανέναν άλλον. :D
Αυτά.
Το να κολάς σε μέλη, το να είσαι ειρωνικός και ερειστικός, είναι κάτι που προκαλεί πρόβλημα, γκρίνιες, τσακωμούς και επεισόδια και αυτό είναι κατά των κανόνων. Δεν θέλουμε καυγάδες. Παρέα θέλουμε, κατανόηση και συμμετοχή.
φιλε μου το ξερεις οτι σου εχω μεγαλη αδυναμια και αμα δε διαβασω κατι δικο σου δε μπορω να κοιμηθω . πρεπει να παραδεχτεις κατι οτι με τοση γρηνια γραψανε τα παιδια κοντα 7 σελιδες σχολια και αλλα τοσα pm στο καθε εναν τους καθως και αλλα τοσα στο γελιοfb. ενα μπουζι αρκει να δωσει σπινθυρα και το μοτερ να γυρναει 18000 στροφες ετσι σας θελω ετοιμους για ολα αλλωστε με ξερεις ποιος ειμαι πως μηλαω και οτι δεν εμαθα ποτε ορθογραφια ποτε δεν ειναι αργα μιας και θελω 8 χρονια για τα 40 εγω τα μετραω οπως τα σκυλια ανα 6 μηνες 1 χρονος γαυγιζω αλλα δε δαγκωνω γαυγιζω οχι για το παραπονιαρη τον αμιουλανιτη οπως τον λενε γιατι δεν εχω τιποτα με το παλικαρι αλλα για το λοποδιτι που κρηβεται και δε φανερωνεται και επιδη ισως το εχει καταλαβει κανει σκοπιμα το κοροι'ιδο.
για χαρη σου Μηχαλακο δε θα κανω κουβεντα μεχρι να δω φως κινητικοτητα και οντως παρεα.
μακαρι να σας ταρακουνησα απο το λυθαργο και να δουλεψουμε ολοι μαζι.
εσυ μικρε αμα παρει μπροστα το αεροπλανο σου και προσγειωθεις στο παραδεισο που ακουει στο ονομα Βολος θα κερασουμε και τσιπουρακι και οτι θελει ο σωτηρακης ........
καλο βραδι σε ολους και σε σενα νεαρε Μηχαλακο μηχαλολιακο που μπορει να σε στεναχωρησα αλλα δε θα επρεπε να παρεις θεση any way καλο βραδι.
Δηλαδή το live chat υπάρχει περίπτωση να επανέλθει Μιχάλη, ή είναι κάτι που δεν γίνεται πλέον λόγω του τεχνικού προβλήματος που λες?
Το garage είναι αυτό που φαντάζομαι? Τα αυτοκίνητα των μελών κλπ?
Sorry για το πολυβόλο ερωτήσεων, απλά δεν τα έχουμε προλάβει εμείς αυτά (αν υπήρχαν όλα)! :innocent: