Απάντηση: Ανανέωση σε αυτοκόλλητα StiloClub
Δεν πειράζει Σόφο, τα στέλνεις μαζί με το τιμόνι του ethnik όποτε είναι!
Κοίτα πιστεύω πως πέραν του χρώματος, δεν πρέπει να έχουμε άλλη αλλαγή, γιατί μπερδεύονται πολύ τα πράγματα... Εγώ ψηφίζω το club εκτός του L... Αν και οι υπόλοιποι έχουν την ίδια γνώμη ας μην ανοιγόμαστε σε τόσες διαφορές!
Συμφωνω οτι οσο λιγοτερες αλλαγες τοσο το καλυτερο απλα σκεφτηκα να μην πανε χαμενα τα αυτοκολλητα που εχουμε ηδη..
Κατι ακομα, στο φορουμ με τα μηχανακια εχουμε αποφασισει και βαζουμε πισω στον λασποτηρα ενα αυτοκολλητο με το nickname μας ωστε αν βρεθουμε στο δρομο να ξερουμε ποιον εχουμε μπροστα μας. Τι θα λεγατε να καναμε κατι αναλογο;
Αλλα 2 ασημι για εμενα...συμφωνω τ club να ειναι διπλα...πιο ομορφο ειναι...
Update τιμης!!!
3€ ανα τεμαχιο χωρις ελαχιστη παραγγελια μετα απο τηλεφωνικη συζητηση που ειχα νωριτερα μαζι του!
ΟΚ που θα δώσουμε τα λεφτά παίδες?
Ας περιμενουμε πρωτα να δουμε ποσα τεμαχια θα ειναι συνολικα, χρωματα κτλ και βλεπουμε. Ισως τα μαζεψω εγω αλλα θα τον ρωτησω αν γινεται να κανουμε καταθεση σε καποιο λογαριασμο του γιατι δεν θελω να μπλεκομαι με χρηματα...
Οπότε έχουμε:
1) ethnikofron471 - 2τμχ μαύρα
2) DHMHTRHS - 2τμχ ασημί
3) Stilo_Abarth - 2τμχ 1 μαύρο και 1 ασημί
4) teo - 2τμχ 1 μαύρο και 1 ασημί
5) polfan - 1τμχ ασημι
Συνολο 9τχμ - 4 μαυρα και 5 ασημι
Αλλος για την λιστα μας;
Ας βάλουμε μια ημερομηνία σαν deadline για να κλείσουμε τον αριθμό και να ξεκινήσουμε τις υπόλοιπες διαδικασίες! Προτείνω deadline αυτή την Κυριακή 24/11...
Όσο για τα χρήματα αν έχει ο ίδιος κάποιον λογαριασμό θα είναι ιδανικό. Αλλιώς βοηθάω κι εγώ στο "μάζεμα"!
Και επίσης αν μείνουμε σε αυτόν τον αριθμό, ας τα στρογγυλέψουμε στα 10 αυτοκόλλητα (6 ασημί και 4 μαύρα) και παίρνω 3 εγώ να έχω καβάτζα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
18
4 ασημί
14 μαύρα
Σκεφτομουν μηπως και τσιμπουσαμε αυτα που εχει ο Αρης, να μην καναμε καινουργια αλλα εσεις θελετε και και ουργιο σχεδιο και ενα ασημι παραπανω...
Επειδη μπερδευτηκα... Αυτα που εχει ο Arf σε τι διαφερουν ως σχεδιο;;
Κοιτα για ενα αυτοκολλητο αν ειναι δεν αξιζει τοσος πανικος... Εγω δεν εχω προβλημα παντως!