Ευχαριστώ πολύ ρε φίλε!! Να'σαι καλά! Μου χρωστάς βόλτα με το Abarth για εξιλέωση! :bleh: :hehe:
Printable View
Ε ναι ρε!Βολτα θα σε πάω!Τωρα δεν ξέρω μετά εάν θες να πας με το δικό σου βόλτα!Ετσι και εγώ πήγα μια βόλτα με τον Face και μετά κατέληξα σε μετατροπή αν και βεβαια ο Verone με είχε φτιάξει ιδιαίτερα!!!
Μετά όταν ξαναμπώ στο δικό μου θα βάζω στην οθόνη την στιγμιαία κατανάλωση, μπας και παρηγορηθώ! Και κρυφά στον ύπνο μου θα κλαίω! :bleh:
Μπράβο ρε παιδιά, η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μαζευτούνε τόσοι και μου έδωσε μεγάλη χαρά που είδα τόσα πολλά Stilo! Ειλικρινά ζηλεύω που δεν ήμουν Αθήνα για να έρθω και εγώ αλλά περιμένω τις επόμενες συναντήσεις με ακόμα περισσότερα μέλη!! Πάντα τέτοια!! :D :D
Y.Γ. Πληρώστε ρε να τελειώνουμε με τα μπλουζάκια και με τα αυτοκόλλητα! :P
Ρε παλιο αλητοπαιδα!!!
Κανατε πανελληνια συναντηση και δεν ειπατε τιποτα;;;
Μπραβο ρε παλικαρια, παντα τετοια και καλυτερα! Αντε να σας ζηλεψουμε και εμεις λιγο εδω πανω να μαζευτουμε το Σαββατο που μας ερχεται να τα πουμε!
ΥΓ. Μα καλα, το φλουρι κατω;;;
Xάρηκα που σας είδα όλους και που γνώρισα τον Soul και τον Thodoris. Ελπίζω να δω και σαν νέο μέλος τον τυπά που ήρθε στο ξεκάρφωτο και εχωσε το stilo του για φωτο!χαχαχαχ άψογος! Nα μαστε καλα και με την καρδια στη θέση της και να το ξανακάνουμε με ποιο πολλά άτομα!!!!