9 ειναι χωρίς σκιές
Printable View
9 ειναι χωρίς σκιές
Χαιρετάω και εγώ με τη σειρά μου,
Όπου ήμουν ο μοναδικός πεντάπορτος της παρέας σε αυτή τη συνάντηση ( έτσι για να ξεχωρίζω εκτός από το τέλειο λευκό χρώμα:happy2:)!!
Χάρηκα που και αυτή η συνάντηση έγινε σε ένα πολύ ωραίο μέρος ( εύγε στον διοργανωτή ) , με καλή παρέα ( εύγε σε εμάς ) με αποτέλεσμα να είναι κοινά αποδεκτό πως ήταν μια επιτυχημένη συνάντηση. Σαφέστατα πέρασα super με την πλάκα μας και τα γέλια μας, αν και δυστυχώς δεν μπόρεσα να ακολουθήσω για φαγητό, έτσι ώστε να δω το stilo της Πηνελόπης σε αμφίβιες καταδρομές.
Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα το νέο μέλος μας panos lagas , Παναγιώτη είμαι σίγουρος ότι θα τα λέμε από εδώ αλλά και από κοντά στις μελλοντικές συναντήσεις του club. Ακόμα να προσθέσω κάτι για τον Παναγιώτη , που προσωπικά πιστεύω αξίζει να σημειωθεί και μου έκανε την καλύτερη εντύπωση , ότι παρόλο που δεν γνώριζε κανένα από εμάς και παρόλο που μένει κυριολεκτικά στην άλλη άκρη της Αττικής, αποφάσισε να αψηφήσει την απόσταση ( προσωπική και χιλιομετρική) ερχόμενος στη συνάντηση.
Κλείνω ελπίζοντας στην επόμενη συνάντηση να καταφέρουμε να μαζευτούμε ακόμα περισσότεροι και σε συντομότερο χρονικό διάστημα. Όσο για το μέρος πιστεύω πως αν βρεθούμε λίγο ποιο Ανατολικά στην Αττική θα ήταν ακόμα καλύτερα από άποψη συμμετοχής και άλλων μελλών , έχοντας κατακτήσει ήδη την Νότια και Δυτική.
σε ευχαριστο για τα καλα σου λογια .ποτε δεν σκεφτικα ουτε λεπτο την αποσταση .μου αρεσει που ειμαι αναμεσα σε φιλους με ανοιχτο μυαλο και κεφι για παρεα .απλα πραγματικα θελο να γινουμε πιο δραστιριοι σστο θεμα συναντισεις και οχι μονο .ειναι κριμας τοσο αξοιολογει ανθροποι - παρεα να μην συντιομαστε πιο συχνα και να μιλαμε και μεσα απο το forum .ενα τοσο αξιολογο αμαξη και ασφαλες να μην το αναδειξουμε πιο πολυ .ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΕΝΗΣ ...ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟ ΕΓΩ ..........ΤΟ STILO ...ΤΟΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .
Αυτά είναι !!!! Θα το κρατήσεις !!! Έτσι σε θέλω , μπράβο βρε Παναγιώτη και τώρα βουρ για τις αλλαγές που έλεγες :yeah:
Όσο για το να γίνουμε ποιο δραστήριοι, πιστεύω πως όλοι όσοι έχουμε την διάθεση και το μεράκι μπορούμε να συνεισφέρουμε με φρέσκες ιδέες, αρκεί να βρεθεί και κατάλληλο έδαφος στο να γίνουν πράξη.
+1
Πιστεύω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν την διάθεση για να γίνουμε πιο δραστήριοι και να πάρει ξανά τα πάνω του το site και αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Εντάξει το γνωρίζουμε πως είναι αρκετοί που λόγω της παλαιότητας του stilo έχει χαθεί το ενδιαφέρον πια αλλά η κρίση σε συνδυασμό με την φθηνή τιμή μεταπώλησης που έχει το stilo είναι value for money και πολλοί έχουν αγοράσει το αμάξι και πάλι. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να μην το έχουν σαν "μηχανή" που τους μετακινεί μόνο και να θέλουν να μπουν και ένα κλαμπ.
Αυτά φυσικά θα συζητηθούν από κοντά. Το παν πάντως είναι να υπάρχει διάθεση, ανοικτά μυαλά και φυσικά υποχωρήσεις. Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να μπορέσω να έρθω και εγώ και να μην δουλεύω πάλι :(
Τελευταία συναντήσει για έμενα πέρασα πολύ κάλα τα είπαμε γιατί είχαμε και καιρό να βρεθούμε χάρηκα που γνώρισα και ένα νέο μέλος αλλά πλέον αν ξανά παρευρεθώ σε επόμενη συνάντηση θα είμαι πλέον πρώην κάτοχος γιατί αυτή ήτανε η τελευταία συνάντηση για το stilo μου <<πουλήθηκε>>
Ο Δημήτρης δεν είναι πλέον κάτοχος stilo Μιχάλη! Δεν τον ξανακάνω παρέα. :bleh:
Το πολύ πολύ ένα βράδυ στο καίω και μετά ξαναγινόμαστε φίλοι χαχαχαχαχα